Kort

Fly fra København til Frankfurt Hahn

Flyinformation København til Frankfurt-Hahn

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.120

Direkte flyselskaber

0

Frankfurt-Hahn

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per oktober 2018

Flyselskaber, der flyver fra København Kastrup til Frankfurt-Hahn

Der er direkte fly København - Frankfurt. Både SAS og Lufthansa flyver turen på blot 1 time og 30 min, og hos begge flyselskaber finder du billige flybilletter København - Frankfurt.

Afgangsterminalen København Kastrup Lufthavn - til og fra, faciliteter

Det er nemt at komme fra København til lufthavnen med alment tog fra København H, eller med med metro fra Nørreport. Turen tager kun ca. 16 minutter fra Københavns centrum, og både tog og metro har station lige under lufthavnens terminalbygning. Bemærk: Visse togafgange fra Fyn og Jylland kører direkte til lufthavnen, så du slipper for at skifte på Københavns Hovedbanegård - tjek hvilke, når du køber togbillet.

Foruden gratis WiFi i hele terminalområdet, finder du syv restauranter, barer og caféer før security, og over dobbelt så mange efter security, så der er ingen risiko for at du må hverken sulte eller tørste i Københavns lufthavn. Herudover kan du gå lidt amok med at shoppe efter security - her er nemlig hele 50 butikker at vælge imellem, med flere på vej! Du finder også alle moderne services, valutavekslingsbureauer, biludlejningsbureauer, og ikke færre end 9 forskellige lounges, fra de forretningsmindede - herunder SAS Gold Lounge med mulighed for bad og soveplads - til den farverige og muntre Atelier Lounge. Adgang til disse vil ofte være afhængig af billettype - og fx. for SAS lounge kræves et gebyr på 219 kr. for at benytte loungens faciliteter.

København Kastrup Lufthavn er Danmarks suverænt største, og er kendt i hele verden for sin gode service. Københavns Lufthavn har 12 ud af 14 gange vundet prisen for mest effektive lufthavn i Europa, for bedste café og restaurant udvalg i Europa og for Verdens Bedste Security - og en hel række andre priser.

Ankomst til Frankfurt-Hahn Lufthavn - transport til centrum

Du ankommer til Frankfurt-Hahn, en travl og moderne lufthavn. Lufthavnen er enorm, men heldigvis kan du bruge lufthavnens gratis SkyLine Train eller shuttle busser til at komme rundt. Der er ubegrænset og fri Wi-Fi i hele Frankfurt lufthavn - find “Frankfurt Airport” network. Lufthavnen har et overflødighedshorn af butikker, tax free, spisesteder og et væld af services, herunder Rest Room i Terminal 1, hvor du kan læne dig godt tilbage i komfortable stole med fodstøtter. Vil du have komfort garanteret, så kan du også som almen rejsende booke plads i visse af Frankfurts lækre Airport Lounges.

Lufthavnen har derudover bl.a. yoga rum, bede rum, lægeklink, ATMs/hæveautomater, og 5000 (!) mobilopladningsstationer.

Værd at vide om Frankfurt - mini-portræt

Frankfurt-am-Main ligger smukt pladseret ved floden Main, og i dén spejler de mange glitzy bygninger sig; i glas, stål og beton. Byen har 5,5 millioner indbyggere, og har fået tilnavnet 'Mainhattan' pga. sin stærke finans- og business identitet. Hér i byen finder du hovedkvarteret for European Central Bank, og håer finder du nogle af verdens stærkeste økonomiske muskler. Alt dette kan du opleve i kontrast med Frankfurts gamle bydele, der både idyllisk og romantisk gengiver en svunden tid, bl.a. Römerberg, Städel Museum og Kaiserdom. TIP: Tag på en tur på floden, og se de smukke landskaber glide forbi.

Leder du efter et sted at overnatte?

Find hotel kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

Vil du leje bil?

Hvis du vil leje bil, finder du et stort udbud i alle prisklasser, med seneste tilbud her: Find lejebil

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.