Kort

Fly fra København til Geneve

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Geneve
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation København til Geneve

Laveste returpris sidste måned

kr. 385

Direkte flyselskaber

4

Fly pr. uge

18

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1129 kilometer

1 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Geneve

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Geneve: Geneve.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra København til Geneve er kr. 385. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 55 min. er den gennemsnitlige flytid fra København til Geneve.
Der er 4 flyselskaber, der flyver direkte fra København til Geneve.
Der er 18 fly om ugen, som flyver fra København til Geneve pr. oktober.

Oplysningerne er korrekte per oktober 2018

Flyselskaber, der flyver fra København Kastrup til Geneve

Der er direkte fly København - Geneve, nemlig med SAS, hvor du kommer frem på præcis 2 timer. Er tiden ikke helt så vigtig, kan du finde billigere flybilletter KØbenhavn - Geneve med Brussels Airlines, med et enkelt stop i Bruxelles. Disse flyrejser København - Geneve tager 3 timer, 45 minutter.

Afgangsterminalen København Kastrup Lufthavn - til og fra, faciliteter

Det er nemt at komme fra København til lufthavnen med alment tog fra København H, eller med med metro fra Nørreport. Turen tager kun ca. 16 minutter fra Københavns centrum, og både tog og metro har station lige under lufthavnens terminalbygning. Bemærk: Visse togafgange fra Fyn og Jylland kører direkte til lufthavnen, så du slipper for at skifte på Københavns Hovedbanegård - tjek hvilke, når du køber togbillet.

Foruden gratis WiFi i hele terminalområdet, finder du syv restauranter, barer og caféer før security, og over dobbelt så mange efter security, så der er ingen risiko for at du må hverken sulte eller tørste i Københavns lufthavn. Herudover kan du gå lidt amok med at shoppe efter security - her er nemlig hele 50 butikker at vælge imellem, med flere på vej! Du finder også alle moderne services, valutavekslingsbureauer, biludlejningsbureauer, og ikke færre end 9 forskellige lounges, fra de forretningsmindede - herunder SAS Gold Lounge med mulighed for bad og soveplads - til den farverige og muntre Atelier Lounge. Adgang til disse vil ofte være afhængig af billettype - og fx. for SAS lounge kræves et gebyr på 219 kr. for at benytte loungens faciliteter.

København Kastrup Lufthavn er Danmarks suverænt største, og er kendt i hele verden for sin gode service. Københavns Lufthavn har 12 ud af 14 gange vundet prisen for mest effektive lufthavn i Europa, for bedste café og restaurant udvalg i Europa og for Verdens Bedste Security - og en hel række andre priser.

Ankomst til Geneve Lufthavn - transport til centrum

Du lander i Genéve Internationale Airport (GVA), en effektiv lufthavn med mange faciliteter; herunder flere banker, ATMs/Hæveautomater, vekslingsbureauer, tax refund services, posthus, restauranter, caféer, brusebade, business konference rum - og et meditationsrum.

Der er rigtigt mange muligheder for at komme fra lufthavnen og ind til Geneve: Lufthavnen ligger kun 4 km fra byens midte, og du kan både benytte tog, bus, taxa, eller leje bil.

Turen tager kun 7 min fra lufthavn til Geneve by med tog, og der er station i lufthavnen, med direkte adgang til airport check-in og ankomstområderne. Alle tog standser på Geneva-Cornavin station (byens centrum).

Du finder busserne ved check-in etagen, foran eller ved siden af togstationen. Følgende buslinjer kører hvert 8.-15 min i dagtimerne: 5, 10, 28, V+, 5+,23, 57, Y.

TIP:Du kan køre på den samme billet i både sporvogne, busser, tog og både i hele området her, France-Vaud-Geneva.

Værd at vide om Geneve - miniportræt

Geneve's juvel er uden tvivl den enorme og smukt glitrende Geneve sø, der giver byen sit helt eget skær. Byens rigdom og internationale flair, som hjem for nogle af de største verdensomspændende organisationer, ses tydeligt på de etnisk varierede udbud af virkelig gode restauranter - her i byen er kulinariske oplevelser virkelig et must. På gader og stræder høres ethvert sprog du kan tænke dig.

TIP: Vil du koble lidt af fra det travle liv i Geneve, så tag til Conservatoire et Jardin Botaniques, Geneves botaniske have. Her finder du mere end 12000 planterarter, smukt arrangeret i de skønneste haver, opdelt efter tema. Her er en helt spektakulær samling af roser, og du kan også besøge stedets Animal Park, der tager sig af alt fra truede dyrearter, til kyllinger, geder, får, påfugle, flamingoer og rådyr.

.

Leder du efter et sted at overnatte?

Find hotel i Geneve kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

Vil du leje bil?

Hvis du vil leje bil, finder du et stort udbud i alle prisklasser, med seneste tilbud her: Find lejebil i Geneve

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.