Kort

Fly København - Gdańsk

Flyinformation København til Gdańsk

Laveste returpris sidste måned

kr. 274

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

27

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 411 kilometer

0 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Gdańsk

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per september 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Gdansk

SAS flyver direkte fra København til Gdansk fire gange om dagen i hverdagene, hver lørdag morgen og tre gange om søndagen.

Afgangsterminalen

SAS flyver fra København Kastrup Lufthavns Terminal 3, som er Danmarks største. Her finder du alle de mest populære butikker og mærker fra Strøget og desuden også taxfree-butik, et bredt udvalg af restauranter og caféer samt gratis wifi.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Gdansk Lufthavn ligger 15 kilometer vest for centrum. Der kører tog direkte fra lufthavnen til kører både tog og busser fra Gdansk Lufthavn til centrum 15 kilometer mod øst. Toget kører fra lufthavnens Terminal 2 til Gdansk-Wrzeszcz cirka fire kilometer fra centrum. Det er dog muligt at skifte tog på stationen og komme det sidste stykke til Gdansks hovedbanegård, Dworzec Glówny. Den samlede rejse koster kun 3,5 zloty (cirka 6 kroner). Bus fra lufthavnen til hovedbanegården er endnu billigere til 3,2 zloty (godt 5,5 kroner).

Lej bil i Gdansk Lufthavn for at køre selv. Køreturen til centrum tager typisk 20-25 minutter.

Praktiske oplysninger om Gdansk

En tur til Gdansk kan blive en voldsomt billig fornøjelse med restaurantpriser på helt ned til 40 kroner for et måltid og en kold øl eller varm kop kaffe til for 14 kroner. du har brug for en billig destination, er Gdansk rette sted! Køb et måltid mad for helt ned til 40 kroner og få en sodavand til maden for syv kroner eller en øl eller kaffe for det dobbelte. med bus- og togpriser lokalt for 5,5 kroner og taxaer med 12 kroner i starttarif og under 5 kroner per kilometer er det også billigt at komme omkring, hvor det er for langt at gå.

Attraktioner og oplevelser i Gdansk

Gdansk har fået løftet sin profil i 2017, da blandt andet britiske Prins William og Hertuginde Kate kom på besøg. Den royale tour bød blandt andet på besøg på Gdansks Shakespeare-teater, Europæisk Solidaritetscenter samt et besøg i den første koncentrationslejr, nazisterne opførte uden for Tyskland, på Stutthof, som ligger 34 kilometer uden for Gdansk.

Tag desuden et kig på 5 fantastiske steder du skal besøge på den polske kyst for bademuligheder, kultur- og naturoplevelser i nærheden af Gdansk.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.