Kort

Fly København - Fort Lauderdale

Flyinformation København til Fort Lauderdale

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.134

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

2

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 7799 kilometer

9 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian

Fort Lauderdale International og Fort Lauderdale Executive

2 lufthavne

Opdateret juni 2018

Flyselskaber som flyver fra København til Fort Lauderdale

Norwegian flyver som det eneste selskab direkte på ruten København-Fort Lauderdale på cirka 10 timer. Norwegian flyver til Fort Lauderdale to gange ugentligt hele året som regel tirsdag eller torsdag og søndag. Hvis du ikke har noget imod en mellemlanding undervejs, har du desuden langt flere afgange at vælge mellem, flyv for eksempel med Norwegian via Oslo eller med SAS via New York. Alternativt kan du også flyve med SAS til Miami, som ligger omtrent 50 km syd for Fort Lauderdale.

Afgang fra København

Bus 5C kører ligesom flere toge og metroen til lufthavnen. Hvis du hellere vil køre selv, er der masser af parkeringspladser til forskellige priser i Københavns Lufthavn. Både metroen og togene stopper i Terminal 3. Norwegian benytter Terminal 2, og du kan enten gå dertil på 5-10 minutter eller tage den gratis terminalbus, mens bus 5C stopper ved begge terminaler.

Hvis du har god tid inden afgang fra København til Fort Lauderdale, er der mulighed for at få massage og andre behandlinger på Ni’mat Spa & Wellness på Clarion Hotel Copenhagen lige ved lufthavnen. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen, og efter sikkerhedskontrollen er der over hundrede butikker og masser af spisesteder. Har du brug for arbejdsro, kan du benytte en af loungerne, hvor du også bare kan slappe af i behagelige omgivelser.

Ankomst i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale-Hollywood International Airport ligger under 10 km syd for centrum og har fire terminaler. Når du flyver med Norwegian fra København til Fort Lauderdale, lander du i Terminal 3. Alle terminaler tilbyder gratis wi-fi og har adskillige spisesteder samt butikker, men de fleste faciliteter ligger i afgangsområdet. I Terminal 2 og 4 kan du veksle penge, der kører en gratis bus mellem terminaler i tidsrummet 6-21, bussen kører dog hele døgnet til biludlejningscentret, så du kan nemt leje en bil i lufthavnen til din videre transport. Du kan også tage den gratis bus til Tri-Rail togstationen, herfra kan du så kører til centrum eller fx Miami. Der kører også forskellige busser mellem lufthavnen og centrum, og endelig kan du tage en taxi til din endestation.

Generel information om at flyve fra København til Fort Lauderdale

Med et gyldigt, dansk pas kan du rejse uden visum i 90 dage i USA, du skal dog først ansøge om en ESTA-godkendelse. Københavns Lufthavn anbefaler, at passagerer ankommer senest 90 minutter før den planlagte afgang. Norwegian tilbyder CPH Express, som får dig hurtigere gennem security.

Hvad kan du forvente i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er seks timer bagud dansk tid. Byen har som resten af Florida et tropisk klima og en dagstemperatur, som svinger mellem cirka 20-30 året rundt samt en del regn. Regnsæson varer fra maj til oktober og topper som regel i juni og september.

I forhold til danske priser er det billigt at spise ude, for eksempel kan to personer få en treretters middag på en restaurant i middelklasse til cirka 350 DKK, og en kop kaffe koster typisk 25 DKK. Benytter du den offentlige transport med busser, havnebusser og tog, skal du betale 2 dollars, altså knap 13 DKK for en standardbillet. Taxierne tager cirka 25 DKK i startgebyr og 15 DKK i kilometerpris.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste ting at lave i Fort Lauderdale, Florida

Hoteller i Fort Lauderdale

Leder du efter overnatning? På hoteller i Fort Lauderdale kan du sammenligne priser, faciliteter og beliggenhed, så det bliver nemt at vælge dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.