Kort

Fly København - Dubai

Flyinformation København til Dubai

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.633

Direkte flyselskaber

4

Fly pr. uge

10

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 4837 kilometer

6 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Emirates

Dubai og Dubai Creek SPB

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte pr. december 2015

Flyselskaber på ruten

Der er i øjeblikket to flyselskaber, der tilbyder direkte flyvninger mellem København Lufthavn og Dubai Internationale Lufthavn.

Emirates flyver en gang dagligt hele ugen klokken 14.20 fra Terminal 2 og lander i Terminal 3 i Dubai. Tidspunktet ændrer sig dog lidt i løbet af foråret 2016. Norwegian flyver for nuværende hver lørdag klokken 16.10 fra Terminal 2 og lander i Terminal 1, men stopper foreløbigt ruten i slutningen af april 2016.

Hvis man ikke har noget imod længere rejsetid, kan man spare penge på billetter med en eller flere mellemlandinger, som en række selskaber udbyder, heriblandt SAS, Qatar Airways, KLM, Aeroflot med flere. 

Rejsende anbefales at være i lufthavnen i god tid, gerne to timer før og mindst halvanden time før den planlagte afgang, hvis man har bagage, der skal checkes ind.

Afgangsterminal

Der er gratis wifi i hele Københavns Lufthavn. Ønsker man arbejdsro, er der flere stilfulde lounges i lufthavnen, hvor der er er lækre forfriskninger, stort udvalg af aviser og andet læsestof, mødelokaler med mere. Passagerer på business har som regel gratis adgang, mens andre rejsende kan købe adgang på stedet.

Der er mange lækre spisesteder at vælge imellem. Der bliver langet alt fra gourmetmad til morgenmad, sandwich, store bøffer, børnemenuer og sushi over diskene i lufthavnen. Adskillige barer og caféer sørger for kolde og varme drikkevarer, friskpressede juicer, smoothies med mere.

Med over 120 butikker, der sælger alt fra tøj til elektronik til taxfree-varer som parfume og tobak, er der rigeligt at få tiden til at gå med. Har man tid kan man nyde luksusbehandlinger og massage hos Ni’mat Spa & Wellnes på Hotel Hilton, få minutters gang fra lufthavnen.

Ankomstterminal

Dubai Internationale Lufthavn er verdens næststørste lufthavn med tre passagerterminaler, hvor Terminal 1 og 3 er sammenhængende. Der kører en gratis shuttle-bus mellem dem og Terminal 2 på den modsatte side af landingsbanen, turen tager 20-30 minutter.

Ved både Terminal 1 og 3 er der også topmoderne metrostationer, hvor togene kører hvert 10. minut til mange af de store attraktioner og hoteller. Det er også muligt at leje bil eller praje en taxa i lufthavnen.

Dubai Al Maktum International Lufthavn er en mindre lufthavn i den sydlige ende af Dubai, som benyttes af få selskaber som Wizz Air, Gulf Air og Qatar Airways.

Der er ingen metrostation i lufthavnen, men bus F55 kører en gang i timen til Ibn Batutta metrostation. Om aftenen, når metroen er lukket, kører bus F55A i stedet til Satwa busstation. Der er selvfølgelig også taxaer i lufthavnen.

I Dubai

Danmark er tre timer bagud Dubai, det næststørste af De Forenede Arabiske Emirater. Somrene er ekstremt varme og tørre, hvor temperaturerne ofte ligger over 40 grader. Vinteren er noget koldere, men selv i januar, der er den koldeste måned, ligger temperaturen ofte omkring 20 grader. Der er næsten ingen nedbør.

Mens bolig- og lejepriserne er langt højere i Dubai end i København, er langt de fleste forbrugs- og madvarer meget billigere i det rige emirat.  Alkohol er dog langt dyrere i Dubai, der også har en relativ streng alkohollovgivning. På taxature sparer man cirka 75 % og på restaurantregningen 50 %.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.