Kort

Fly fra København til Dakar

Flyinformation København til Dakar

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.454

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 5211 kilometer

8 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Air France

Blaise Diagne International og Léopold Sédar Senghor

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per oktober 2018

Flyselskaber, der flyver fra København Kastrup til Dakar

Der er ikke direkte fly mellem København - Dakar i Senegal, men med TAP AIR Portugal kan du faktisk flyve fra København Kastrup til Dakar med blot en enkelt mellemlanding i Lissabon. Der findes også flyafgange med to eller flere mellemlandinger, men du sparer ikke synderligt ved at vælge en af disse. Du kan altså finde billige flybilletter København - Dakar med blot én mellemlanding.

Afgangsterminalen København Kastrup Lufthavn - til og fra, faciliteter

København Kastrup Lufthavn er Danmarks suverænt største, og er kendt i hele verden for sin gode service. Københavns Lufthavn har 12 ud af 14 gange vundet prisen for mest effektive lufthavn i Europa, for bedste café og restaurant udvalg i Europa og for Verdens Bedste Security - og en hel række andre priser.

Det er nemt at komme hertil med alment tog fra København H, eller med metro fra Nørreport. Turen tager kun ca. 16 minutter fra Københavns centrum, og både tog og metro har station lige under lufthavnens terminalbygning. Bemærk: Visse togafgange fra Fyn og Jylland kører direkte til lufthavnen, så du slipper for at skifte på Københavns Hovedbanegård - tjek hvilke, når du køber togbillet.

Foruden gratis WiFi i hele terminalområdet, finder du syv restauranter, barer og caféer før security, og over dobbelt så mange efter security, så der er ingen risiko for at du må hverken sulte eller tørste i Københavns lufthavn. Herudover kan du gå lidt amok med at shoppe efter security - her er nemlig hele 50 butikker at vælge imellem, med flere på vej! Du finder også alle moderne services, valutavekslingsbureauer, biludlejningsbureauer, og ikke færre end 9 forskellige lounges, fra de forretningsmindede - herunder SAS Gold Lounge med mulighed for bad og soveplads - til den farverige og muntre Atelier Lounge. Adgang til disse vil ofte være afhængig af billettype - og fx. for SAS lounge kræves et gebyr på 219 kr. for at benytte loungens faciliteter.

Ankomst til Dakar Lufthavn - transport til centrum

Du ankommer til Blaise Diagne International Airport, ca. 40 km udenfor Dakar. Det kan være en god idé at arrangere transport fra lufthavn til Dakar by via dit hotel, før du ankommer. Lufthavnen er ren, pæn, og har de mest nødvendige faciliteter - vær dog opmærksom på at pengevekslings-stederne har begrænsede åbningstider, så vær beredt på det. Der udvikles pt. en toglinje mellem lufthavn og Dakar by, Train Express Regional, berammet til at åbne sidst i 2018. Indtil da skal du med taxa ind til Dakar - og her kan du få brug for lidt gode råd:

I selve lufthavnen er her normalt ganske fredeligt, men udenfor kan du blive mødt af mange mennesker der vil 'hjælpe' dig - de fleste er blot *hustlere*, der vil have en skilling eller mere. De kan være ganske pågående, og bl.a. tilbyde at tage med i taxaen 'som beskyttelse'. Nogle vil bede dig om penge 'til en ny baby'. Det bedste råd er enten at foregive at du ikke taler fransk eller engelsk - det er forbløffende effektivt. Undgå videst muligt at gå i dialog - det tager tid, og en dialog er en åbning. Giv ikke penge til andre end taxa-chaufføren. OBS: Folk her er ikke farlige - men kan være meget pågående. Det er kun enkelte steder i Dakar du vil opleve dette, så tag ikke lufthavnsoplevelsen som udtryk for at 'sådan er Dakar'. De lokale i byen er venlige og imødekommende.

Værd at vide om Dakar - rejsetips

Dakar er et eklektisk mix af meget modsatrettede indtryk og oplevelser - hestetrukne vogne futter afsted mellem skinnende nye biler, modebevidste kvinder, mennesker i det eneste sæt tøj de har, forretningsmænd der beder på gaden - det er altsammen del af bybilledet i Dakar.

TIP: Dakar er en by i rivende udvikling, og også en by med adgang til de smukkeste strande. Når du trænger til en pause fra det myldrende byliv, så tag til den fredelige ø Île de N'Gor, lige nord for Dakar. Du kommer hertil med både, *pirogues', på kun 10 minutter. Fredelige strande finder du på øen ved bugten, her kan du slappe af, bade, få lidt god mad på hyggelige spiserier, mens surfere kan boltre sig på den nordlige kystlinje.

Bedste tidspunkt at besøge Dakar:

Mellem november og februar er den bedste tid at besøge Dakar, da det hér er tørsæson.

Læs mere om rejser til Afrika

10 af Afrikas mest spændende destinationer

Leder du efter et sted at overnatte?

Find hotel i Dakar kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

Vil du leje bil?

Hvis du vil leje bil, finder du et stort udbud i alle prisklasser, med seneste tilbud her: Find lejebil i Dakar

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.