Kort

Fly fra København til Denver

Flyinformation København til Denver International

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.938

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 7862 kilometer

12 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Lufthansa

Denver International

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per oktober 2018

Flyselskaber, der flyver fra København Kastrup til Denver

Der er ikke direkte fly København - Denver, men der er adskillige flyselskaber at vælge imellem, der tilbyder rejsen med et eller to stop. Lufthansa flyver ruten med enkelt stop i Frankfurt, dog ofte en smule dyrere end rejser med to stop. To stops flyvninger København - Denver flyves bl.a. af United Airlines (alle ben af rejsen), eller du kan vælge flybilletter København-Denver på to-stops ruter med kombinationer af flyselskaber, bl.a. Wow Air, SAS, Air Canada og KLM.

Afgangsterminalen København Kastrup Lufthavn - til og fra, faciliteter

Det er nemt at komme fra København til lufthavnen med alment tog fra København H, eller med med metro fra Nørreport. Turen tager kun ca. 16 minutter fra Københavns centrum, og både tog og metro har station lige under lufthavnens terminalbygning. Bemærk: Visse togafgange fra Fyn og Jylland kører direkte til lufthavnen, så du slipper for at skifte på Københavns Hovedbanegård - tjek hvilke, når du køber togbillet.

Foruden gratis WiFi i hele terminalområdet, finder du syv restauranter, barer og caféer før security, og over dobbelt så mange efter security, så der er ingen risiko for at du må hverken sulte eller tørste i Københavns lufthavn. Herudover kan du gå lidt amok med at shoppe efter security - her er nemlig hele 50 butikker at vælge imellem, med flere på vej! Du finder også alle moderne services, valutavekslingsbureauer, biludlejningsbureauer, og ikke færre end 9 forskellige lounges, fra de forretningsmindede - herunder SAS Gold Lounge med mulighed for bad og soveplads - til den farverige og muntre Atelier Lounge. Adgang til disse vil ofte være afhængig af billettype - og fx. for SAS lounge kræves et gebyr på 219 kr. for at benytte loungens faciliteter.

København Kastrup Lufthavn er Danmarks suverænt største, og er kendt i hele verden for sin gode service. Københavns Lufthavn har 12 ud af 14 gange vundet prisen for mest effektive lufthavn i Europa, for bedste café og restaurant udvalg i Europa og for Verdens Bedste Security - og en hel række andre priser.

Ankomst til Denver Lufthavn - transport til centrum

Du ankommer til Denver International Airport (DEN) kaldes ofte blot for DIA. Lufthavnen ligger ca. 40 km fra Denver centrum, og har USA's længste landingsbane. Herudover er DIA en effektiv, moderne og og enorm lufthavn, med masser af shopping og spisesteder. Lufthavnen har også computerstyrede bagagebiler, der kører i underjordiske tunneler under lufthavnen, og er flere gange kåret som USA's bedste lufthavn.

Sådan kommer du fra lufthavnen ind til Denver: Også mht. transport kører det som smurt i Denver lufthavn: For blot ca. $9 kan du tage med airport rail (lufthavnstoget) direkte fra lufthvanen og ind til Denver Union Station. Turen tager ca. 37 min. Toglinjen har 8 stop, herunder Westin Denver International Airport Hotel. Du kan også tage med DEN Airport shuttles eller en taxa, og være i hjertet af Denver på 25 min. Og du kan bruge byens almene offentlige transport; Regional Transportation District (RTD), der bl.a. har en express lufthavns-buslinje med hyppige afgange, ved navn Skyride.

Mini-portræt af Denver

Denvers placering tæt ved de spektakulære Rocky Mountains, gør at du med et besøg i Denver er tæt på hiking, skiing og camping i bjergtagende natur. Men selve Denver er i sig selv også et spændende bekendtskab - du kan stadig møde en vaskeægte cowboy på gaden, men du kan også nyde gastronomiske lækkerier og opleve masser af kultur; både mad- og kunstscenen er livlig og fremadbrusende.

Udover natur og kultur, museer, gallerier, historiske sights, er Denver også kendt for sine spændende wine tours, hvor du kan få virkelig spændende smagsoplevelser - lige midt i Colorado.

Læs mere om 'anderledes byer' i USA

Unik ferie: USA’s anderledes og billige byer – fra Nashville til Philadelphia

Leder du efter et sted at overnatte?

Find hotel i Denver kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

Vil du leje bil?

Hvis du vil leje bil, finder du et stort udbud i alle prisklasser, med seneste tilbud her: Find lejebil

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.