Kort

Fly fra København til Dar Es Salaam

Flyinformation København til Dar Es Salaam

Laveste returpris sidste måned

kr. 3.318

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 7380 kilometer

11 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Dar Es Salaam

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per oktober 2018

Flyselskaber, der flyver fra København Kastrup til Dar Es Salaam

Der er ikke direkte fly København - Dar Es Salaam, men mange gode muligheder for at finde billige flybilletter netop mellem København Kastrup og Dar Es Salaam, med to mellemlandinger, eller en enkelt. Flyruten med én mellemlanding flyves af Turkish Airlines, med stop i Istanbul. Flybilletter hertil er dog ofte noget dyrere end til ruter med to stop, der flyves af i en kombination af bl.a. KLM, Kenus Airways, Ethiopean Airways og Austria Airlines. TIP: Hold øje med rejsetiden ved booking af flybilletter København - Dar Es Salaam: Flyruterne med to stop kan faktisk have kortere rejsetid end ruten med ét stop.

Afgangsterminalen København Kastrup Lufthavn - til og fra, faciliteter

Det er nemt at komme fra København til lufthavnen med alment tog fra København H, eller med med metro fra Nørreport. Turen tager kun ca. 16 minutter fra Københavns centrum, og både tog og metro har station lige under lufthavnens terminalbygning. Bemærk: Visse togafgange fra Fyn og Jylland kører direkte til lufthavnen, så du slipper for at skifte på Københavns Hovedbanegård - tjek hvilke, når du køber togbillet.

Foruden gratis WiFi i hele terminalområdet, finder du syv restauranter, barer og caféer før security, og over dobbelt så mange efter security, så der er ingen risiko for at du må hverken sulte eller tørste i Københavns lufthavn. Herudover kan du gå lidt amok med at shoppe efter security - her er nemlig hele 50 butikker at vælge imellem, med flere på vej! Du finder også alle moderne services, valutavekslingsbureauer, biludlejningsbureauer, og ikke færre end 9 forskellige lounges, fra de forretningsmindede - herunder SAS Gold Lounge med mulighed for bad og soveplads - til den farverige og muntre Atelier Lounge. Adgang til disse vil ofte være afhængig af billettype - og fx. for SAS lounge kræves et gebyr på 219 kr. for at benytte loungens faciliteter.

København Kastrup Lufthavn er Danmarks suverænt største, og er kendt i hele verden for sin gode service. Københavns Lufthavn har 12 ud af 14 gange vundet prisen for mest effektive lufthavn i Europa, for bedste café og restaurant udvalg i Europa og for Verdens Bedste Security - og en hel række andre priser.

Ankomst til Dar Es Salaam Lufthavn - transport til centrum

Du ankommer til Julius Nyerere International Airport (DAR), af nogle kaldet Dar Es Salaam International Airport, der ligger 13 km udenfor Dar Es Salaam.

Sådan kommer du fra lufthavnen ind til Dar Es Salaam: Du kan enten tage en taxa, eller benytte busser, der køres af busselskabet SUMATRA og ind til adskillige destinationer i Dar Es Salaam. Busserne afgår fra lufthavnsstoppet Julius K. Nyerere Road, der ligger mindre end en km fra Terminal 1 og 2. Busserne afgår med få minutters mellemrum med retning mod Kisutu, i hjertet af Dar Es Salaam, og rejsetiden er ca. 35 min.

Skal jeg bruge VISA til Dar Es Salaam?

Ja! Udenrigsministeriet anbefaler, at du altid kontakter Tanzanias ambassade i Danmark, for at være helt opdateret med gældende visa-regler. Hér er de mest gængse regler:

1/Du kan få turistvisum ved ankomst i de tre internationale lufthavne Dar es Salaam, Zanzibar og Kilimanjaro. Vi anbefaler dog at søge visum inden rejsen. 2/ Et turistvisum er gyldigt i maksimalt 3 måneder.3/Pas skal være gyldige i mindst 6 måneder, når du rejser ind.4/ Hvis du ankommer fra et land, hvor der er risiko for at blive smittet med Gul Feber, __skal du vise dokumentation for, at du er vaccineret.__ Ellers kan du blive nægtet at rejse ind i landet eller blive vaccineret og sat i karantæne i 10 dage, før du må rejse ind.

Mini-portræt af Dar Es Salaam

Dar Es Salaam er en by i livlig udvikling, en tropisk metropolis med mere end 4 millioner indbyggere. Her er viltert og vakkert, her er moderne og traditionelt, og her er episke trafikpropper, men alligevel glider byen afsted på en eventyrlig og menneskemyldrende bølge. Nord for byen finder du det klareste vand og gyldent sandt så langt øjet rækker, langs strandene på Msasani Peninsula, bl.a. på Coco Beach. Elsker du at dykke, så er Dar Es Salaam Marine Reserve lige dig. I selve byen finder du et væld af muligheder for at komme tættere på tanzaniansk kultur, besøg fx. National Museum & house of Culture, eller Village Museum.

Læs mere om rejser til Afrika

10 af Afrikas mest spændende destinationer

Leder du efter et sted at overnatte?

Find hotel i Dar Es Salaam kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

Vil du leje bil?

Hvis du vil leje bil, finder du et stort udbud i alle prisklasser, med seneste tilbud her: Find lejebil.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.