Kort

Fly fra København til Dhaka

Flyinformation København til Dhaka

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 7106 kilometer

11 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Qatar Airways

Dhaka

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per oktober 2018

Flyselskaber, der flyver fra København Kastrup til Dhaka

Der er ikke direkte fly København - Dhaka, men både Turkish Airlines (ét stop i Istanbul), og Qatar Airlines (ét stop i Doha) flyver flyruten København - Dhaka med en enkelt mellemlanding. Vil du finde billigere flybilletter København - Dhaka, må du over i flyvninger med top stop, her flyves bl.a. en kombination af Pegasus, Air India, Air Arabia.

Afgangsterminalen København Kastrup Lufthavn - til og fra, faciliteter

Det er nemt at komme fra København til lufthavnen med alment tog fra København H, eller med med metro fra Nørreport. Turen tager kun ca. 16 minutter fra Københavns centrum, og både tog og metro har station lige under lufthavnens terminalbygning. Bemærk: Visse togafgange fra Fyn og Jylland kører direkte til lufthavnen, så du slipper for at skifte på Københavns Hovedbanegård - tjek hvilke, når du køber togbillet.

Foruden gratis WiFi i hele terminalområdet, finder du syv restauranter, barer og caféer før security, og over dobbelt så mange efter security, så der er ingen risiko for at du må hverken sulte eller tørste i Københavns lufthavn. Herudover kan du gå lidt amok med at shoppe efter security - her er nemlig hele 50 butikker at vælge imellem, med flere på vej! Du finder også alle moderne services, valutavekslingsbureauer, biludlejningsbureauer, og ikke færre end 9 forskellige lounges, fra de forretningsmindede - herunder SAS Gold Lounge med mulighed for bad og soveplads - til den farverige og muntre Atelier Lounge. Adgang til disse vil ofte være afhængig af billettype - og fx. for SAS lounge kræves et gebyr på 219 kr. for at benytte loungens faciliteter.

København Kastrup Lufthavn er Danmarks suverænt største, og er kendt i hele verden for sin gode service. Københavns Lufthavn har 12 ud af 14 gange vundet prisen for mest effektive lufthavn i Europa, for bedste café og restaurant udvalg i Europa og for Verdens Bedste Security - og en hel række andre priser.

Ankomst til Dhaka Lufthavn - transport til centrum

Du ankommer til Shahjalal International Airport (DAC), også kaldet Zia International Airport. Denne lufthavn er den største i Bangladesh, og ligger 17 km nord for Dhaka. Sådan kommer du fra lufthavnen og ind til Dhaka centrum: Du kan tage en taxa, der hurtigt suser dig ind til byens centrum på den 8-sporede motorvej Airport Road, eller du kan tage med toget. Togstationen ligger umiddelbart overfor hovedindgangen til lufthavnen, og hedder Airport Railway Station.

Skal du have visum til Bangladesh og Dhaka?

Ja! Udenrigsministeriet anbefaler altid at man tager kontakt til Bangladeshs ambassade i Danmark for opdaterede oplysninger. Her er mest gængse regler:1/Det er muligt for danske statsborgere at få et besøgsvisum i Hazrat Shahjalal International Airport for op til 30 dage ved indrejse. 2/I visse situationer kan visum forlænges. 3/Det anbefales at forevise invitationsbrev samt bevis for hotelreservation. 4/Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Mini-portræt af Dhaka

Hvis du vil besøge et roligt sted, med stilhed og fred....så er det ikke Dhaka: Byens viltre tumult er én stor symfoni komponeret af de 17 millioner mennesker der bor hér, som i øvrigt allesammen virker til at være på gader og kanaler samtidigt! Her er energisk, dynamisk, livets puls banker - det skal du indstillet på.

En af helt unikke oplevelser i Dhaka, er at se byen fra flodens vande - Buriganga floden løber gennem Dhakas gamle bymidte, og tager du en tur fra Sadarghat, kan du opleve flodlivet som én stor teaterforestilling. Færger, kanoer, små både, store skibe, alle puffer sig frem mellem hinanden.

Andre spændende seværdigheder inkluderer Shankaria Bazaar, Nationalmuseet og Lalbagh Fort.

Leder du efter et sted at overnatte?

Find hotel kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

Vil du leje bil?

Hvis du vil leje bil, finder du et stort udbud i alle prisklasser, med seneste tilbud her: Find lejebil

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.