Kort

Fly fra København til Kairo

Flyinformation København til Cairo

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.559

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

4

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 3207 kilometer

4 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

EgyptAir

Cairo

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per september 2018

Flyselskaber, der flyver fra København Kastrup til Kairo

Der er ikke direkte fly København - Kairo. Men du kan finde billige flybilletter fra København Kastrup til Kairo med adskillige flyselskaber med en enkelt mellemlanding. Nogle af de hurtigste muligheder inkluderer fx Ukraine International Air/Aegean Airlines med mellemlanding i Boryspil, eller du kan tage med Lufthansa/Austrian Airlines, med mellemlanding i Frankfurt.

Afgangsterminalen København Kastrup Lufthavn - til og fra, faciliteter

København Kastrup Lufthavn er Danmarks suverænt største, og er kendt i hele verden for sin gode service. Københavns Lufthavn har 12 ud af 14 gange vundet prisen for mest effektive lufthavn i Europa, for bedste café og restaurant udvalg i Europa og for Verdens Bedste Security - og en hel række andre priser.

Det er nemt at komme hertil med alment tog fra København H, eller med metro fra Nørreport. Turen tager kun ca. 16 minutter fra Københavns centrum, og både tog og metro har station lige under lufthavnens terminalbygning. Bemærk: Visse togafgange fra Fyn og Jylland kører direkte til lufthavnen, så du slipper for at skifte på Københavns Hovedbanegård - tjek hvilke, når du køber togbillet.

Foruden gratis WiFi i hele terminalområdet, finder du syv restauranter, barer og caféer før security, og over dobbelt så mange efter security, så der er ingen risiko for at du må hverken sulte eller tørste i Københavns lufthavn. Herudover kan du gå lidt amok med at shoppe efter security - her er nemlig hele 50 butikker at vælge imellem, med flere på vej! Du finder også alle moderne services, valutavekslingsbureauer, biludlejningsbureauer, og ikke færre end 9 forskellige lounges, fra de forretningsmindede - herunder SAS Gold Lounge med mulighed for bad og soveplads - til den farverige og muntre Atelier Lounge. Adgang til disse vil ofte være afhængig af billettype - og fx. for SAS lounge kræves et gebyr på 219 kr. for at benytte loungens faciliteter.

Ankomst til Kairo Lufthavn - transport til centrum

Du ankommer til Cairo International Airport (CAI), der ligger 22,5 km nordøst for Kairo, i Heliopolis. Herfra kører almene busser til en lang række destinationer inde i Kairo, med en rejsetid på mellem 35-60 minutter. Du kan tage en shuttlebus ind til Heliopolis og det centrale Kairo med rejsetid på 45 minutter, disse kører hver halve time. Du kan naturligvis og tage en taxi, eller booke, eller afhente, en forudbestilt lejebil.

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge Kairo?

Kairo er en solrig og varm destination, så det er bestemt en helårs destination. Vil du sprinkle lidt ekstra kultur på dit besøg, så tag til Kairo i november, hvor der er afholdes international filmfestival.

Hvad skal du opleve i Kairo - rejsetips

Kairo er verdensberømt for sin historie, og den historie blandes med største lethed med spændende, moderne storbyoplevelser. Kairo er også hjemsted for et af Verdens Syv Vidundere; nemlig Pyramiderne i Gaza med den ikoniske Sphinx. Blandt byens imponerende perlerække af seværdigheder, finder du Tutankhamens Grav, og nogle af de allertidligste kristne relikvier i verdenshistorien.

Moderne Kairo er en livlig bikube af barer og caféer, clubs og restauranter, pulserende udendørs markeder, og skønne tehuse. De seneste år er Kairo i stigende grad blevet mere imødekommende overfor vestlig kultur.

Det gamle muslimske kvarter er UNESCO verdensarv, mens Mokattam højen giver dig en uovertruffen udsigt ud over hele byen.

Hvis menneskemylderet og livligheden gør dig lidt rundtosset, så tag et lille cruise op ad den majestætiske Nilen, denne myteomspundne flod, der har næret byen gennem alle tider.

Gå ikke glip af: Det Koptiske Kvarter, Ægyptiske Museum for Antikken, Den Hængende Kirke, De Dødes By, Ibn Tulun moskéen, Tahrir torv, Kairos Citadel, pyramiderne, Det Islamiske Kunstmuseum.

Læs mere om destinationer i Mellemøsten:

Top 10 spændende destinationer i Mellemøsten

Leder du efter et sted at overnatte? På Find hotel i Kairo kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

Hvis du vil leje bil, finder du et stort udbud i alle prisklasser, med seneste tilbud her.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.