Kort

Fly København - Bruxelles

Flyinformation København til Bruxelles

Laveste returpris sidste måned

kr. 218

Direkte flyselskaber

7

Fly pr. uge

58

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 759 kilometer

1 t 25 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Brussels Airlines

Bruxelles International og Bruxelles S. Charleroi

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per december 2015

Ruter fra København til Bruxelles

Flere flyselskaber flyver direkte fra København Kastrup til Bruxelles, så der er mulighed for at vælge mellem flere tidspunkter syv dage om ugen. Brussels Airlines og SAS flyver til Bruxelles International, mens Ryanair flyver til Bruxelles Syd Charleroi.

Afgangsterminalen

Danmarks største lufthavn har to terminaler, Terminal 2 og 3 samt CPH Go, som er lavprisselskabernes gren af Terminal 2. I begge terminaler er der masser af butikker, spisesteder og caféer med gratis wifi i hele lufthavnen. De mange tøj- og modeforretninger er jævnt fordelt over de to terminaler og landgangssiden, mens restauranter og caféer primært ligger i de to terminaler.

Ankomstterminalen

Hvis du flyver til Bruxelles International Lufthavn, kan du finde vej til den store terminalbygnings niveau 0 for busser og taxaer eller niveau -1 for tog til centrum.

Togene tager 16-23 minutter og koster €8,5 (omkring 63 kroner). Et billigere alternativ er ekspresbussen, der koster €4 (cirka 30 kroner) i automaten og lidt mere fra chaufføren. Busturen tager cirka en halv time.

Endelig vil en taxa til centrum koste omkring 335 kroner.
Hvis du flyver med Ryanair til Bruxelles Syd Charleroi, kan du tage en shuttle bus til centrum hver 20. – 30. minut. En enkeltbillet koster fra €14 (cirka 105 kroner) og tager omkring 50 minutter til banegården Bruxelles-Midi/Bruxelles Zuid. Du kan også tage den lokale TEC bus til banegården i Charleroi. Turen tager 17 minutter, og du kan herfra skifte til toget til centrum, der tager en times tid. Det er dog lidt mere kompliceret end bussen og tager længere tid.

Taxapriser kan variere helt enormt afhængig af ikke blot trafik, men også om du bestiller i forvejen eller lader taxameteret rulle fra lufthavnen. Ved forudbestilling kan taxaen fås for ned til cirka 550 kroner, mens taxameterkørsel kan koste helt op til 900 kroner.

Pas, papirer og andet praktisk

Ankom i Billund Lufthavn et par timer før din afgang for at komme gnidningsfrit gennem security og til din gate i god tid. De eneste indrejsepapirer, du behøver medbringe, er dit pas.

Værd at vide om Bruxelles

Bruxelles er på de fleste punkter billigere end København. Hvad mad angår, kan du få tre retters menu for to for 450, som af samme type ville koste omkring 600 kroner i København. Udvalget af øl er helt enormt og både de lokale og importerede af slagsen koster omkring det halve af priserne i Danmark.

Shoppingpriser starter fra omkring 30 % billigere end i København og går op til cirka samme prisniveau lidt afhængig af butiks- og varetype, du shopper efter.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.