Kort

Fly København - Boston Logan International

Flyinformation København til Boston Logan International

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.014

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

1

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 5881 kilometer

8 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Boston Logan International

1 lufthavn

Opdateret maj 2018

Flyselskaber som flyver fra København til Boston

SAS er det eneste flyselskab, som flyver direkte på ruten København-Boston på cirka otte timer. SAS flyver op til fire gange ugentligt, hvor torsdag, fredag og søndag er de mest gennemgående rejsedage.

Alternativt kan du flyve med British Airways via London, Lufthansa via Frankfurt eller for eksempel benytte Icelandair eller Wow Air, der flyver til Boston via Reykjavik, alle nævnte kombinationer giver en rejsetid på 10-11 timer.

Afgang fra København

Der er mange muligheder for at komme til lufthavnen, du kan for eksempel tage metroen, bus 5C eller tog til lufthavnen. Hvis du hellere vil køre selv, er der masser af parkeringspladser i forskellige prisklasser i Københavns Lufthavn. Metroen stopper ligesom togene i Terminal 3, som SAS benytter. Skal du i stedet flyve fra Terminal 2 med for eksempel British Airways, kan du gå dertil på 5-10 minutter eller tage den gratis terminalbus.

Er du i god tid inden afgang fra København til Boston, er der mulighed for at få massage og andre behandlinger på Ni’mat Spa & Wellness på Clarion Hotel Copenhagen lige ved lufthavnen. Efter sikkerhedskontrollen er der over hundrede butikker og masser af spisesteder, hvor du kan bruge ventetiden. Du kan også surfe løs på gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen eller benytte en af de mange lounges, hvor du kan få arbejdsro eller bare slappe af i behagelige omgivelser.

Ankomst i Boston

Lufthavnen har fire passagerterminaler, A, B, C og E, transatlantiske flyruter lander alle i Terminal E. Terminalerne er forbundet både dej gratis Silver Line bus og af rullende gangbånd. Der er butikker og spisesteder i alle terminaler, men det største udvalg er i afgangsområderne. Der er desuden gratis wi-fi i hele lufthavnen, så du hurtigt kan være online igen efter flyveturen fra København til Boston.

Der er mange måder at komme til og fra lufthavnen, der ligger under 5 km nordøst for centrum. Du kan endda køre gratis med Silver Line SL1 bussen til downtown på 20-30 minutter, på South Station tog- og busstation kan du gratis skifte til Red Line. Du kan også tage subway’en Blue Line, turen til centrum tager 30-40 og koster cirka 18 DKK. Du kan tilmed sejle til centrum, bus 66 kører gratis mellem lufthavnen og kajen, hvor du for eksempel kan tage en vandtaxi. Det frarådes generelt at køre i Boston, da det er lidt af en labyrint i modsætning til de fleste andre amerikanske storbyer, men du kan selvfølgelig også leje en bil, hvis du alligevel vil være selvkørende. Uden for alle terminaler holder der desuden taxier klar.

Generel information om at flyve fra København til Boston

Du kan rejse uden visum i 90 dage i USA med et gyldigt, dansk pas, du skal dog ansøge om en ESTA-godkendelse først. Københavns Lufthavn anbefaler, at passagerer ankommer senest 90 minutter før den planlagte afgang.

Hvad kan du forvente i Boston

Boston er seks timer bagud dansk tid. Sommeren er varm med en gennemsnitlig temperatur på 25-30 grader og en hel del regn. Generelt får Boston over dobbelt så meget nedbør som København i løbet af et år, og i den kolde vintertid kan der være store mængder sne.

Prismæssigt kan du spare på penge på mange forbrugsvarer og fornøjelser som restaurantbesøg, mens mange madvarer er dyrere end i Danmark, hvis du selv går ud og handler. Eksempelvis kan to personer få en treretters middag for cirka 450 DKK, og en kop kaffe koster omkring 25 DKK. Kører du med subway’en, busser eller tog, skal du betale cirka 16 DKK for billetten. Taxiernes startgebyr ligger på cirka 17 DKK og kilometertaksten omkring 15 DKK.

LÆS OGSÅ: Top 7 ting at lave i Boston

Hoteller i Boston

hoteller i Boston kan du læse om byens kvarterer og sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, så det bliver nemmere at vælge dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.