Kort

Fly København - Billund

Flyinformation København til Billund

Laveste returpris sidste måned

kr. 518

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

26

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 203 kilometer

0 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Billund

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte pr. november 2015

Flyselskaber på ruten

Det er hovedsagligt SAS, der flyver på ruten mellem Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn, men det er det danske selskab, Jet Time, der står for flyvningerne mellem de to lufthavne. Andre flyselskaber lejer sig også ind på flyvningerne. 

SAS flyver til Billund fem gange dagligt i hverdagene, en gang om lørdagen og tre gange om søndagen.

Passagerer anbefales at være i lufthavnen i god tid, gerne to timer før og mindst halvanden time før den planlagte afgang. Hvis man kun har håndbagage, kan man møde op en time før afgang.  

Afgangsterminal

Der er gratis trådløst internet i hele Københavns Lufthavn, og for dem der har brug for arbejdsro, er det muligt at købe sig adgang til forskellige lounges. De tilbyder blandt andet gratis kaffe og forskellige lækre forfriskninger, blandet læsestof, mødelokaler med mere. Fly til Billund letter fra Terminal 3.

Der er mange lækre spisesteder i forskellige prisklasser at vælge imellem i lufthavnen. Der bliver langet alt fra gourmetmad til sandwich, store bøffer, børnemenuer og sushi over diskene. Adskillige barer og caféer sørger for velskænkede kolde og varme drikkevarer, friskpresset juice med mere. 

Med mere end 120 butikker, der sælger alt fra tøj til elektronik til taxfree-varer som parfume og cigaretter, er der rigeligt at få tiden til at gå med. Der er ligeledes et stort udbud af læsestof og anden underholdning til flyveturen. Har man tid kan man nyde luksusbehandlinger og massage på Ni’mat Spa & Wellnes på Hotel Hilton, få minutters gang fra lufthavnen.

Ankomstterminal

Billund Lufthavn, Danmarks næststørste, er mærkbart mindre end Københavns Lufthavn. Der er kun en terminal, og det går rimelig hurtigt, når man skal igennem sikkerhedskontrollen.

Square Café og Kiosk i stueetagen ved hovedindgangen har et varieret udvalg af både varmt og koldt mad, drikkevarer, læsestof og meget andet, som man kan nyde enten siddende eller stående. I Billund Lufthavn er der gratis, tidsubegrænset trådløst internet.

Der kører en række busser, som forbinder lufthavnen til banegårdene i blandt andet Vejle, Esbjerg og Århus. Man kan også forudbestille eller blot praje en taxa foran lufthavnen samt leje en bil hos et af de syv biludlejningsfirmaer. 

I Billund og omegn

Fra Billund Lufthavn er der kort afstand til flere af Danmarks mest populære attraktioner med oplevelser for enhver smag og aldersklasse. Billunds absolut mest berømte og besøgte attraktion er forlystelsesparken Legoland, der siden 1968 har henrykket små så såvel som store med sit legesyge og klodsede univers. Parken med det tilhørende hotel grænser op til lufthavnen, lige ved siden af ligger badelandet Lalandia.

Besøg desuden Givskud Zoo, Jellingestenene eller Egtvedpigens Gravplads, der alle ligger mindre end 30 kilometer fra lufthavnen.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.