Kort

Fly København - Bangkok

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Bangkok
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation København til Bangkok

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.601

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

9

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8648 kilometer

10 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Thai Airways

Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Bangkok: Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra København til Bangkok er kr. 2.601. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
10 t 5 min. er den gennemsnitlige flytid fra København til Bangkok.
Der er 3 flyselskaber, der flyver direkte fra København til Bangkok.
Der er 9 fly om ugen, som flyver fra København til Bangkok pr. oktober.

Oplysningerne er korrekte pr. november 2015

Flyselskaber på ruten

Der er gode muligheder for at flyve fra Københavns Lufthavn til Bangkok. Thai Airways og Norwegian flyver direkte mellem de to hovedstæder, mens Thai Airways også står for afgange med SAS.

Andre flyselskaber som Aeroflot, Air Berlin, Emirates, Lufthansa med flere flyver også på ruten med diverse mellemlandinger og deraf længere rejsetid.

Thai Airways har flest direkte afgange fra Københavns Lufthavn og flyver en gang dagligt hele ugen klokken 14. Norwegian flyver to gange ugentligt, klokken 14.55 om torsdagen og 14.10 om søndagen.   

Rejsende på charterferie anbefales at være i lufthavnen i god tid, gerne to timer før afgang, og mindst halvanden time før afgang.

Afgangsterminal

Københavns Lufthavn tilbyder gratis trådløst internet, og for dem der har brug for arbejdsro, er det muligt at købe sig adgang til forskellige behagelige lounges. Her er der gratis kaffe og andre forfriskninger, et stort udvalg læsestof, møderum med mere.

Der er mange lækre spisesteder i forskellige prisklasser at vælge imellem i lufthavnen. Der bliver langet alt fra gourmetmad til sandwich, børnemenuer og sushi over diskene. Adskillige barer og caféer sørger for kolde og varme drikkevarer, friskpressede juicer og smoothies med mere. 

Med over 120 butikker, der sælger alt fra tøj til elektronik til taxfree-varer som parfume og cigaretter, er der rigeligt at få tiden til at gå med. Der er ligeledes et stort udbud af læsestof og andet til flyveturen. Har man tid kan man nyde forskellige slags massagebehandlinger hos Ni’mat Spa & Wellnes på Hotel Hilton, få minutters gang fra lufthavnen.

Ankomstterminal

Stort set al international flytrafik lander i Suvarnabhumi Lufthavn, Thailands største og en af Asiens travleste lufthavne, cirka 30 km øst for centrum. Den store lufthavn har kun en terminal, som det kan tage lang tid at krydse.

Der er flere videre transportmuligheder ind til Bangkok, mange vælger et af de hurtige lufthavnstoge med få stop via Airport Rail Link. Togene kører jævnligt fra kælderetagen under terminalbygningen til centrum af Bangkok på cirka 30 minutter. City Line er et langsommere tog, der stopper ved alle stationer.

Lufthavnen dækkes af en gratis bus, der også fragter transitpassagerer til Bangkoks anden lufthavn, Don Muang. Shuttle-bussen kører også til det offentlige transportcenter få kilometer fra terminalen, hvorfra der kører rutebusser og taxaer. Der holder også taxaer foran terminalen, men der er ofte mere ventetid. Turen til centrum kan let tage en time eller mere afhængig af trafikken.

I Bangkok

Tidsmæssigt er Bangkok seks timer foran Danmark, men i dansk sommertid er forskellen kun på fem timer, da Thailand ikke skifter tid.

Klimaet er væsentligt forskelligt fra det danske med relativt høje temperaturer, der sjældent kommer under 20 grader året igennem. De varmeste måneder er marts-maj, maj er også måneden for den første monsunregn, mens september er den vådeste måned med omkring 340 mm regn.

Du får generelt meget mere for dine penge i Bangkok og resten af Thailand i forhold til i Danmark. Forbrugsvarer er i gennemsnit 45 procent billigere, mens det er omkring 75 procent billigere for restaurantbesøg og for en taxatur er regningen cirka 90 procent mindre end i København.

Få hurtig inspiration til rejsen og læs mere om vejret, spisesteder og seværdigheder i den fortryllende storby i vores Rejseguide til Bangkok.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.