Kort

Fly fra København til Beirut

Flyinformation København til Beirut

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.516

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

3

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 3006 kilometer

4 t 0 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

MEA

Beirut

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per september 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Beirut

Air Serbia har direkte fly mellem København og Beirut, med en rejsetid på 5 timer, 15 min. Du kan flyve København-Beirut med et enkelt flyskift i Istanbul med Pegasus Airlines, med en rejsetid på 8 timer, 25 min., eller med Czech Airlines med enkelt flyskift i Prag, rejsetid 5 timer, 35 min. Der findes flere kombinationer, men disse er blandt de mest prisvenlige. Vær opmærksom på, at prisforskellen mellem en direkte flyvning og en flyvning med flyskifte kan være forbløffende lav, så husk at sammenligne disse faktorer, når du booker flybilletter.

Afgangsterminalen København Kastrup Lufthavn - til og fra, faciliteter

København Kastrup Lufthavn er Danmarks suverænt største, og er kendt i hele verden for sin gode service. Københavns Lufthavn har 12 ud af 14 gange vundet prisen for mest effektive lufthavn i Europa, for bedste café og restaurant udvalg i Europa og for Verdens Bedste Security - og en hel række andre priser.

Det er nemt at komme hertil med alment tog fra København H, eller med metro fra Nørreport. Turen tager kun ca. 16 minutter fra Københavns centrum, og både tog og metro har station lige under lufthavnens terminalbygning. Bemærk: Visse togafgange fra Fyn og Jylland kører direkte til lufthavnen, så du slipper for at skifte på Københavns Hovedbanegård - tjek hvilke, når du køber togbillet.

Foruden gratis WiFi i hele terminalområdet, finder du syv restauranter, barer og caféer før security, og over dobbelt så mange efter security, så der er ingen risiko for at du må hverken sulte eller tørste i Københavns lufthavn. Herudover kan du gå lidt amok med at shoppe efter security - her er nemlig hele 50 butikker at vælge imellem, med flere på vej! Du finder også alle moderne services, valutavekslingsbureauer, biludlejningsbureauer, og ikke færre end 9 forskellige lounges, fra de forretningsmindede - herunder SAS Gold Lounge med mulighed for bad og soveplads - til den farverige og muntre Atelier Lounge. Adgang til disse vil ofte være afhængig af billettype - og fx. for SAS lounge kræves et gebyr på 219 kr. for at benytte loungens faciliteter.

Ankomst til Beirut Lufthavn - transport til centrum

Beirut har én lufthavn, Beirut Rafic Hariri International Airport (BEY), en velfungerende lufthavn med moderne faciliteter. Lufthavnen ligger blot 10 km fra Beirut centrum, og du kommer fra lufthavn til city på blot 12 minutter i taxi eller lejebil. Eneste anden mulighed er at tage med lufthavnens shuttlebus, der også er taxiservice, og denne mulighed kan deles med andre passagerer.

Værd at vide om Beirut- rejsetips

Nogle vil måske huske Beirut som krigsramt område i 1980'erne, men i dag er Beirut en smuk og kosmopolitisk by, med hundredevis af spændende kulturelle begivenheder året rundt. Foråret er et af de bedste tidspunker at besøge Beirut på, hér er byen ekstra smuk. I juni kan du opleve Fete de la Musique, hvor særligt franske musikere næsten overtager byen med vellyd, og også i juni er der mere musik og kunst i Beiteddine festivalen. Det er også nu udendørs biografer popper op i hele byen. I oktober kan du opleve Tango Festival, Indie Cinema i december, og litterære festivaller kan du fange i April. Beirut er levende året rundt. Pga. utrolig økonomisk vækst er Beirut i dag den mest liberale og vestlige by i Mellemøsten (uden for Israel). Beiruts rige og kontrasterende historie gør den perfekt at udforske: byens dusinvis af distrikter, afviger massivt fra hinanden: Hipster-distriktet Gemmayzeh, Hezbollah-områder som Bourj Al-Barajneh, Hamra-kvarteret, gamle palæstinensiske flygtningelejre, det armenske distrikt Bourj Hammoud, flere kristne områder og meget, meget mere! Beirut er en af de mest kulturelt forskellige byer i verden.

Læs mere om spændende destinationer i Mellemøsten:

Top 10 spændende destinationer i Mellemøsten

Leder du efter et sted at overnatte? På Find hotel i Beirut kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.