Kort

Fly København - Barcelona

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Barcelona
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation København til Barcelona

Laveste returpris sidste måned

kr. 436

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

25

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1758 kilometer

2 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Barcelona

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Barcelona: Barcelona.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra København til Barcelona er kr. 436. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
2 t 50 min. er den gennemsnitlige flytid fra København til Barcelona.
Der er 3 flyselskaber, der flyver direkte fra København til Barcelona.
Der er 25 fly om ugen, som flyver fra København til Barcelona pr. november.

Oplysningerne er korrekte pr. november 2015

Flyselskaber på ruten

Der er flere flyselskaber, der flyver på ruten mellem Københavns Lufthavn og Barcelona Lufthavn, også kaldet El-Prat. Norwegian, Vueling og SAS har direkte forbindelser, Vueling står desuden for flyrejser booket hos British Airways og Iberia.

Norwegian har en til to daglige afgange alle ugens dage, mens Vueling flyver en gang dagligt. SAS har ligeledes daglige afgange.

Rejsende på charterferie anbefales at være i lufthavnen i god tid, gerne to timer før afgang. Alle rejsende anbefales at være i lufthavnen mindst halvanden time før afgang.

Afgangsterminal

Der er gratis trådløst internet i Københavns Lufthavn. For dem der ønsker fred og arbejdsro, er det muligt at købe adgang til forskellige lounges, hvor der blandt andet er gratis kaffe og andre lækre forfriskninger, forskelligt læsestof, møderum med mere. For rejsende på business er adgangen som regel inkluderet i flybilletten.

Der er flere lækre spisesteder i forskellige prisklasser at vælge imellem i lufthavnen. Der bliver langet alt fra gourmetmad til sandwich, børnemenuer, store bøffer og sushi over diskene. Adskillige barer og caféer sørger for kolde og varme drikkevarer samt friskpresset juice og smoothies. 

Med mere end 120 butikker, der sælger alt fra tøj til elektronik til taxfree-varer som parfume og cigaretter, er der rigeligt at få tiden til at gå med. Der er ligeledes et stort udbud af læsestof og anden underholdning til flyveturen. Hos Ni’mat Spa & Wellnes på Hotel Hilton bare få minutters gang fra lufthavnen kan man nyde forskellige slags massager og andre behandlinger.

Ankomstterminal

Fly fra Norwegian ankommer i Barcelona El-Prat Lufthavn, Terminal 2. Fly fra Vueling og SAS lander i Terminal 1. Der kører en gratis lufthavnsbus mellem Terminal 1 og 2 hvert fjerde til syvende minut i dagtimerne, om natten er det hvert 20. minut.

Fra Terminal 2 er der er en overdækket gangbro til togstationen, her kører linje R2 til Barcelona centrum. Man kan også leje en bil i lufthavnen eller praje en taxa til den videre rejse. Med bil tager det omkring 20 minutter at komme til centrum.

Lufthavnens butikker ligger hovedsagligt efter check-in i afgangsområdet, men det er muligt at tanke op med lidt mad og drikke med mere efter ankomst.

I Barcelona

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Spanien. Årstiderne ligner hinanden, men klimaet er meget mildere med mere sol og mindre regn. August er den varmeste måned, hvor man skal huske at pakke solcremen.

Priserne er generelt lavere i Spanien end i Danmark, selvom Barcelona kan være lidt dyrere end provinsen. Hvis man vil spare på rejsebudgettet, er det en god idé at holde sig væk fra turistområderne. Mad og andre forbrugsvarer er i gennemsnit 30-40 procent billigere i Barcelona end i København. Man sparer cirka 50 procent på taxaen.

Læs mere om den spændende storby i vores Rejseguide til Barcelona.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.