Kort

Fly København - Auckland International

Flyinformation København til Auckland International

Laveste returpris sidste måned

kr. 4.469

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 17580 kilometer

22 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Emirates

Auckland International

1 lufthavn

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra København til Auckland

Det er ikke muligt at flyve direkte fra København til Auckland, du kan dog sagtens flyve på ruten hele ugen med en eller flere mellemlandinger undervejs. Den korteste rejsetid vil normalt være lige omkring 24 timer, du kan for eksempel flyve med Singapore Airlines/Air New Zealand via Singapore eller med Qatar Airways via Doha.

Der er mange måder at sammensætte rejsen på, og de billigste flybilletter vil typisk give en rejsetid på over 30 timer. Brug Skyscanners søgeværktøj til at finde den billigste flybillet eller den hurtigste forbindelse, alt hvad der er vigtigst for dig.

Afgang fra København

Der er mange parkeringspladser i forskellige prisklasser i Københavns Lufthavn, hvis du kører derhen selv. Du kan også benytte det offentlige. Du kan blandt andet tage bus 5C eller toget til lufthavnen fra Hovedbanegården. Metroen stopper ligesom togene i Terminal 3, herfra tager det 5-10 minutter at gå til Terminal 2.

Inden afrejse fra København til Auckland kan du shoppe i over hundrede butikker og mætte dig i lækker mad- og drikkevarer. Det største udvalg af både spisesteder og butikker ligger efter sikkerhedskontrollen. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen og lounges i begge terminaler, hvor du kan få arbejdsro eller blot slappe af i behagelige omgivelser. Har du god tid inden afgang, kan du også nyde en massage på Ni’mat Spa & Wellness på Clarion Hotel Copenhagen lige ved lufthavnen.

Ankomst i Auckland

Lufthavnen har to terminaler til henholdsvis indenrigs- og udenrigstrafik, der begge tilbyder 45 minutters gratis wi-fi. Uden for terminalerne ligger der blandt andet et butikscenter, minigolf og golfbaner, mens der er også er masser af butikker og spisesteder indenfor, de fleste ligger dog i afgangsområdet.

Når du skal videre fra lufthavnen, som ligger cirka 25 km syd for centrum, kan du benytte forskellige busser, taxi eller leje en bil. Biludlejningsfirmaerne har skranke i ankomstområdet, mens der holder taxier udenfor ved udgang 8, turen til centrum koster mellem 165-325 DKK afhængig af selskabet og destinationen. Lufthavnsbussen SkyBus kører i døgndrift til og fra centrum på to forskellige ruter på 40-60 minutter til knap 80 DKK for en enkeltbillet. Du kan også bruge 380 Airporter bussen, som har forbindelse til Papatoetoe togstation. Busserne stopper ved begge terminaler.

Generel information om at flyve fra København til Auckland

I New Zealand kan du rejse uden visum i 90 dage, så længe dit pas er gyldigt tre måneder ud over dit ophold. Københavns Lufthavn anbefaler, at rejsende møder op mindst 90 minutter før den planlagte afgang. Lufthavnen tilbyder desuden CPH Express, der får dig hurtigere gennem sikkerhedskontrollen.

Hvad kan du forvente i Auckland

Tidsmæssigt er Auckland 11 timer foran København, og der er vendt rundt på årstiderne, så december til februar er de varmeste måneder, hvor temperaturen normalt ligger på 20-25 grader. Juli er den koldeste måned med et snit på 10-15 grader om dagen. I løbet af et år regner det mere end dobbelt så meget i Auckland som i KBH, det meste regn falder om vinteren.

Valutaen hedder New Zealand dollar (NZD), og mens mange dagligvareindkøb er dyrere, er det en del billigere at spise ude i Auckland end i København. For eksempel koster en treretters middag for to på en middelklasserestaurant cirka 350 DKK, og finder nemt en kop kaffe til under 20 DKK. Den kollektive transport består af busser og tog, som koster knap 18 DKK for en enkeltbillet. Du kan få op til 20 procent rabat med AT HOP kortet. Kører du med taxi, skal du betale cirka 18 DKK i startgebyr og 13 DKK i kilometertakst.

LÆS OGSÅ: 10 gode tips til rejser i New Zealand

Hoteller i Auckland

Leder du efter indkvartering? På hoteller i Auckland kan du bestille dit foretrukne sted, og inden du beslutter dig, kan du eksempelvis sammenligne priser og beliggenhed, så det bliver lettere at vælge det rigtige sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.