Kort

Fly København - Malaga

Flyinformation København til Malaga

Laveste returpris sidste måned

kr. 257

Direkte flyselskaber

8

Fly pr. uge

32

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2461 kilometer

3 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Malaga og Torremolinos

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte pr. november 2015

Flyselskaber på ruten

Der er adskillige flyselskaber, som flyver på ruten mellem Københavns Lufthavn og Malaga Lufthavn på Costa del Sol. Norwegian, SAS, Vueling og Ryanair har faste direkte forbindelser, mens Vueling også varetager flyvninger for British Airways og Iberia.

Norwegian flyver to gange dagligt mandag – torsdag, en gang om fredagen, to gange om lørdagen og en enkel gang om søndagen. SAS flyver en gang dagligt onsdag, lørdag og søndag. Ryanair har en daglig afgang tirsdag, torsdag og søndag. Og endelig flyver Vueling en enkel tur til Malaga Lufthavn mandag, onsdag og fredag.

Rejsende på charterferie og passagerer med Ryanair anbefales at være i lufthavnen i god tid, gerne to timer før og mindst halvanden time før den planlagte afgang.

Afgangsterminal

Fly fra Norwegian, Vueling og Ryanair letter fra Terminal 2, mens SAS benytter Terminal 3, Der er gratis trådløst internet i hele Københavns Lufthavn. Ønsker man fred og arbejdsro, er det muligt at købe sig adgang til forskellige lounges, hvor der er er gratis kaffe, lækre forfriskninger, stort udvalg af aviser og andet læsestof, mødelokaler med mere. Passagerer på business har som regel gratis adgang, men andre rejsende kan købe adgang på stedet.

Der er mange lækre spisesteder at vælge imellem i lufthavnen. Der bliver langet alt fra gourmetmad til morgenmad, sandwich, store bøffer, børnemenuer og sushi over diskene. Adskillige barer og caféer sørger for kolde og varme drikkevarer, friskpressede juicer, smoothies med mere. 

Med over 120 butikker, der sælger alt fra tøj til elektronik til taxfree-varer som parfume og cigaretter, er der rigeligt at få tiden til at gå med. Der er ligeledes et stort udbud af læsestof og anden underholdning til flyveturen. Har man tid kan man nyde luksusbehandlinger og massage hos Ni’mat Spa & Wellnes på Hotel Hilton, få minutters gang fra lufthavnen.

Ankomstterminal

Fly fra Norwegian SAS og Vueling ankommer i Malaga-Costa del Sol Lufthavn, Terminal 3. Fly fra Ryanair lander i Terminal 2. Lufthavnen ligger cirka 8 km sydvest for Malaga centrum og er velforbundet med hele det populære kystområde, Costa del Sol.

Fra Terminal 3 kører der flere by- og regionalbusser samt fjernbusser, det tager cirka 15 minutter med bus til centrum. Fra terminalen kan man også tage toget til centrum på 12 minutter eller køre til blandt andet Torremolinos og Marbella.

Der er også god mulighed for at leje bil i lufthavnen, hvor mange af biludlejningsfirmaerne har skranke i både Terminal 2 og 3.

I Malaga

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Spanien. Døgnrytmen er væsentlig anderledes på grund af den spanske siesta, middagspausen hvor butikker og offentlige kontorer som regel er lukkede mellem klokken 14-17.  

Solkysten lever op til sit navn året rundt, og særligt i sommermånederne er der smæk på lyset og varmen med typiske dagstemperaturer på omkring 30 grader. Sommeren er ofte knastør, mens det regner en del om vinteren.

Generelt er det meste billigere i Spanien, selvom det kan være lidt dyrere langs Costa del Sol på grund af de mange turister. Nogle steder kommer den hårde konkurrence dog også kunderne til gode, og man kan ofte få yderligere rabat, hvis man prutter om prisen. Mad, forbrugsvarer, restaurantbesøg og andre service er i gennemsnit 40-50 procent billigere i Malaga end i København.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.