Kort

Fly fra Billund til Tel Aviv

Flyinformation Billund til Tel Aviv

Laveste returpris sidste måned

kr. 906

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 3305 kilometer

6 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Turkish Airlines

Ben Gurion Intl og Tel Aviv-Yafo Sde Dov

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per august 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Tel Aviv

Der er ikke direkte fly Billund - Tel Aviv, men der er mange gode forbindelser med ét flyskift at vælge mellem. Rejsetid veksler gennemsnitligt ml. 6-10 timer, afhængigt af hvor lang mellemlandingen er. Wizz flyver udgående rute via Bukarest, Turkish Airlines via Istanbul. Prismæssigt ligger ruterne i niveau, så hold godt øje med samlede rejsetid når du booker, hvis du ikke ligefrem elsker at vente ved flyskift.

Afgang fra Billund Lufthavn - til og fra, faciliteter

Billund Lufthavn er Jyllands største. Om sommeren går der gratis bus til og fra lufthavnen én gang i timen, ml. 09-00-21-00. Bussen stopper ved Billunds knudepunkter. Se køreplanen her.

Året rundt er der busforbindelser til og fra bl.a. Aarhus, Kolding og Esbjerg til lufthavnen, som ligger få kilometer fra Billund centrum.

Der er tidsubegrænset, gratis Wi-Fi i Billund Lufthavn, massagestole, et varieret udvalg af mad- og drikkevarer samt en håndfuld butikker.

Butikkerne sælger danske designervarer, tøj, toldfri varer og  Lego fra koncernens egen butik.

Ved hovedindgangen ligger Square Café og Kiosk, hvor du kan få noget at spise, og købe aviser, blade, eller andet til rejsen. De øvrige spisesteder ligger på tredjesal, her laver Diner både morgenmad og bøffer, mens Sunset Boulevard primært tilbyder sandwicher. Med god udsigt til flyvepladsen serverer Restaurant Gastro gourmetmad.

I King Amlet Lounges stilfulde omgivelser med tilhørende møderum er der arbejdsro, lækre forfriskninger og et stort udvalg læsestof med både danske og udenlandske aviser. Passagerer på standard kan købe adgang til loungen for 165 kroner.

Ankomst til Tel Aviv Lufthavn - transport til centrum

Fly fra Europa lander i Ben Gurion International Airport, der ligger ca. 20 km sydøst for Tel Aviv city, og er Israels største, og eneste internationale, lufthavn, lufthavnen har 3 terminaler, med udenrigsfly ankommende i Terminal 1 (lavprisselskaber), eller Terminal 3 (andre flyselskaber). I alle terminaler finder du gratis Wi-Fi, så du hurtigt er forbundet med verden. Her er et godt udbud af spisesteder og butikker, du finder det største udvalg i Terminal 3.

Sådan kommer du ind til Tel Aviv: Den nemmeste måde at komme ind til byen på, er at tage det velfungerende tog, der kører fra selve lufthavnen (fra Terminal 3), og ind til centrum. Rejsetiden tager mellem 8-25 minutter, alt efter hvor i byen du skal. Shuttlebusser mellem terminalerne i lufthavnen er gratis. Du kan også vælge at tage en taxi ind til Tel Aviv - du finder taxiholdepladserne lige udenfor Udgang 3, stueetagen, eller på niveau 2, udgang 21. En taxitur varer omkring en lille halv time. Herudover tilbyder Flo Shuttle direkte transport mellem lufthavn og dit hotel. Nærmeste busstop ligger 5 km fra lufthavnen, hvorfra du kan tage bus til fx Jerusalem.

Information om rejser til og i Israel fra Udenrigsministeriet

Visumfri i indtil 90 dage. Gyldig returbillet skal forevises.

Danske forlængede pas anerkendes både ved ind- og udrejse.

Danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes både ved ind- og udrejse.

Pas skal være gyldige i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Stempler i passet fra lande, som Israel ikke har diplomatiske forbindelser med, kan vanskeliggøre ind- og udrejse. Man bør i givet fald som minimum være i lufthavnen 3 timer inden afrejsen.

Børn, der ikke rejser sammen med indehaverne af forældremyndigheden, anbefales at medbringe skriftligt samtykke fra indehaverne af forældremyndigheden. Dette er ikke et officielt krav.

Adgang til Vestbredden via Israel: Der henvises til det israelske udenrigsministeriums hjemmeside.

Rejsetips til Tel Aviv

Tel Aviv er en storby i evig udvikling, og byen har noget at byde på året rundt. Og (næsten) hele året kan du både boltre dig i storbyoplevelser og det smukke hav, for lige med undtagelse af månederne februar og marts, kommer havtemperaturerne her ikke ned under de 18 grader.

Tel Aviv er et eklektisk møde mellem det moderne og det historiske, du kan opleve spændende ny arkitektur når du slentrer omkring, fx på Rothchild Boulevard, i et et Tel Avivs smukkeste kvarterer, hvor du vil kunne opleve megen Bauhaus-arkitektur, hvilket har givet dette kvarter tilnavnet Den Hvide By. Og faktisk har hele Tel Aviv ikke mindre end 5000 Bauhaus bygninger, blandt de smukkeste er Zlopotski hus på Gordon Street, Cinema Hotel på Dizengoffpladsen. Men glem ikke den spændende historiske vifte af seværdigheder - og glem slet ikke at besøge det historiske Jaffa, byen Jonas sejlede ud fra, inden han blev slugt af den berømte hval. Tilbage i Tel Aviv kan du besøge det smukke Tel Aviv universitetsområde og Joshua Gardens.

Til dig, der altid leder efter de kunstneriske og 'skæve' sider af pulserende byer, så skal du til Tel Aviv's Art District Gallery District, og også besøge det kreative kvarter Florentin, med industribygninger og smågader fyldte af butikker, barer, street food vendors, klubber, og et vrimlende liv af studerende, barer og natklubber. Vil du have mere kreativitet og kunst, så gå ikke glip af byens officielle kunstmekka; Tel Aviv Museum of Art.

Læs mere om Tel Aviv

Top 8 ting at lave i Tel Aviv

Hotel i Tel Aviv

Søg efter hotel i Tel Aviv og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.