Kort

Fly Billund - Nürnberg

Flyinformation Billund til Nürnberg

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.157

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 706 kilometer

2 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Nürnberg

1 lufthavn

Flyrute: Billund til Nürnberg

Opdateret august 2016

 

Flyselskaber på ruten

Der er i øjeblikket inden flyselskaber, som flyver direkte mellem Billund og Nürnberg i Sydtyskland. Med et flyskifte undervejs er det alligevel muligt at flyve på ruten hele ugen.

Blandt de hurtigste alternativer er Air Berlin, som flyver via Berlin til Nürnberg, KLM via Amsterdam og Lufthansa eller SAS via Frankfurt.

Brug Skyscanners søgefunktion til at finde enten den hurtigste eller den billigste billet.

 

Afgangsterminal

Billund Lufthavn tilbyder blandt andet adgang til gratis tidsubegrænset wi-fi, massagestole og et varieret udvalg af mad- og drikkevarer. Butikkerne sælger danske designervarer, tøj, toldfri varer og selvfølgelig Lego.

I stueetagen ligger Square Café og Kiosk, der sælger forskelligt mad og drikkevarer samt aviser, søde sager osv. På tredjesal ligger de andre spisesteder, hvor Diner laver morgenmad, smørrebrød, bøffer med mere, mens Sunset Boulevard primært sælger sandwicher. Restaurant Gastro serverer gourmetmad.

I King Amlet Lounge kan du få arbejdsro eller bare slappe af. Loungen har foruden møderum et udvalg af læsestof og lækre forfriskninger. Passagerer på standard kan købe adgang for 165 kroner.

Lufthavnen anbefaler, at man møder op i god tid, gerne to timer før afgang, også ved online check-in.

 

Ankomstterminal

Nürnberg Lufthavn ligger under 10 km nord for byens centrum. Afgangsområdet er fordelt på to terminaler, der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen samt adskillige butikker, spisesteder med mere.

Når du skal videre fra lufthavnen, kan du tage linje 2 på U-Bahn til centrum på 12 minutter. Toget stopper ved både Terminal 1 og 2. Her kan du læse mere om billetpriser og tidsplaner. Busserne holder lige uden for Terminal 1. Biludlejningsfirmaerne er samlet i ankomstområdet og udenfor holder taxier klar. En taxi til centrum koster omtrent 135 kroner.

 

Nürnberg

Der er ingen tidsforskel mellem Billund og Nürnberg. Klimaet er også nogenlunde det samme, sommeren i Nürnberg er dog som regel et par grader varmere, mens vinteren også kan være en anelse koldere.

Prismæssigt er der større forskel på de to byer, hvor Nürnberg er klart billigst. Et restaurantbesøg er i gennemsnit cirka 25 procent billigere, mens madindkøb er omkring 20 procent billigere. Kører du med taxi, er kilometerprisen på cirka 13 kroner næsten 30 procent lavere.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.