Kort

Fly Billund - Miami International

Flyinformation Billund til Miami International

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.178

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 7638 kilometer

12 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

British Airways

Miami International

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per august 2017

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Miami

Direkte fly fra Billund til Miami findes ikke, men der er alle dage muligheder for at komme hele ruten på under 15 timer. De billigste ruter er ofte en kombination af selskaber som British Airways og Air Berlin via Düsseldorf eller Icelandair og WOW Air via Reykjavik. De hurtigste ruter og bedste tilbud varierer dog meget fra dag til dag.

Afgangsterminalen

Billund Lufthavn er en af verdens 100 bedste lufthavne ifølge Skytrax. Det er nemt og hurtigt at komme gennem security, og efter security er taxfree-butikken, Bestseller, LEGO, Danish Design og WHSmith alle flot præsenteret omkring Lagkagehuset med Gastro, Diner og Sunset Boulevard ovenpå. Gratis wifi findes overalt i lufthavnen.

Ankomstterminalen og transport til populære bydele

Der er mange populære dele i Miami at besøge, som ligger et godt stykke fra hinanden, og det er der taget højde for med transportmulighederne. For eksempel kan du tage Miami Beach Bus for kun $2,65 (17 kroner), hvis du vil til Miami Beach Lufthavn med stop langs hele den 5,5 kilometer lange strækning fra 41st Street til South Pointe Drive.

For andre områder kan du tage metrorail for $2,25 (14 kroner). Se kort over hele Miamis metronetværk her.

Praktiske oplysninger om Miami

Miami er spredt ud over et stort område, så vær meget opmærksom på, hvor du bestiller hotel (for eksempel ligger Miami Beach på en ø 10 kilometer fra downtown Miami. Offentlig transport er dog billigere end i Danmark til $2,25 per enkeltbillet, mens taxapriser er omtrent de samme som i Danmark, dog med lavere starttarif.

Det kan være svært at finde rigtig billige restauranter i Miami, men til gengæld er restauranter i mellemklassen cirka 25 % billigere end i København.

Hvis du vil til Miami for at nyde strandene og havet, er især marts – maj glimrende tidspunkter at besøge. Her er masser af sol og dagstemperaturer på 26-27 grader. Om vinteren fra december – februar er det et par grader koldere. Hvis du besøger i perioden juni – november bør paraply medbringes. Her er i bedste fald eftermiddagsbyger og i værste fald voldsom regn i forbindelse med orkansæsonen. kan være svært at finde rigtig billige restauranter i Miami, men til gengæld er restauranter i mellemklassen cirka 25 % billigere end i København.

Miami er seks timer efter Danmark.

Attraktioner og oplevelser i Miami

Det kommercielle centrum i Miami spreder sig fra downtown på fastlandets østkyst ud til Miami Beach. Sidstnævnte er som ét stort ressort og er absolut stedet at besøge for sol, strand og badevand. Downtown Miami er foruden et travlt forretningsdistrikt rig på parker som Bayfront Park, hvor masser af koncerter og begivenheder finder sted og Museum Park, som er hjem for flere af byens museer. For yderligere inspiration kan du læse om 10 store oplevelser i Miami inklusive den fantastiske natur i de nærliggende Everglades.

Heller ikke langt fra Miami Lufthavn ligger et andet af verdens mest populære feriesteder, Fort Lauderdale. Læs om de 10 bedste ting at lave i Fort Lauderdale, hvis du er interesseret i at tage turen de 55 kilometer fra Miami Lufthavn.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.