Kort

Fly fra Billund til Los Angeles

Flyinformation Billund til Los Angeles International

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.796

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8885 kilometer

13 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Los Angeles International og Hawthorne

2 lufthavne

Opdateret juni 2017

Flyselskaber på ruten

Der er i øjeblikket ingen flyselskaber, som flyver direkte mellem Billund og Los Angeles. Men du kan uden problemer flyver fra det jyske til filmbyen hver dag med et stop eller flere undervejs.

Du kan fx flyve via København til Los Angeles med Norwegian, der flyver direkte cirka 2-3 gange om ugen. Du kan også flyve med KLM hele vejen via Amsterdam eller med fx WOW Air fra Reykjavik.

Brug Skyscanners søgefunktion til at finde den billigste flybillet fra Billund til Los Angeles eller den hurtigste rute, alt efter hvad der er vigtigst for dig.

Afgangsterminal

Når du flyver fra Billund Lufthavn, er der gratis, tidsubegrænset wi-fi. Har du brug for arbejdsro, kan du bruge King Amlet Lounge for 165 kroner. Loungen har møderum til rådighed, læsestof og du kan nyde diverse forfriskninger og snacks. Du kan også tage en slapper i en af massagestolene for 20 kr.

Er du sulten, er der et varieret udvalg af mad- og drikkevarer. Du kan vælge mellem gourmetmad fra Restaurant Gastro eller fastfood og andet fra Sunset Boulevard eller Diner. I Lagkagehuset kan du også få stillet den søde sult. Butikkerne sælger blandt andet danske designervarer, tøj, LEGO og toldfri varer.

Det anbefales, at passagerer er i lufthavnen to timer før afgang, også selvom der benyttes online check-in.

Ankomstterminal

Los Angeles Lufthavn har ni terminaler, som ligger i en hestesko med Tom Bradley International Terminal (TBIT) i midten, hvor alle førnævnte flyselskaber lander. Alle terminaler har masser af spisesteder, butikker, lounges, hoteller, gratis, tidsubegrænset wi-fi og i TBIT er der desuden en førstehjælpsstation.

Mellem terminalerne kører der gratis shuttlebusser (Rute A), til busstationen/parkeringsområdet kører Rute C og Rute G kører til lufthavnens nærmeste metrostation. Der er adskillige busser og metrolinjer at vælge mellem, så hvad der bedst kan betale sig for dig at benytte afhænger af din slut destination. Der holder taxier uden for alle terminaler, og det tager cirka 30 minutter at køre til centrum, hvis trafikken arter sig. Kører du i myldretiden, kan det hurtigt vare næsten det dobbelte, mens taxameteret tæller, så det kan hurtigt blive en dyr løsning. Du kan læse mere om transportmulighederne på lufthavnens hjemmeside.

Fakta om Los Angeles

LA er tidsmæssigt ni timer bagud dansk tid. Om vinteren er temperaturen sjældent meget under 15 grader, mens det om sommeren er cirka mellem 20-35 grader. Den smule regn Los Angeles får, falder hovedsagligt i vinterhalvåret og topper i februar. Med dollars på lommen kan du købe væsentligt billigere mad og forbrugsvarer end i Billund. På restaurant slipper du i gennemsnit 35 procent billigere, mens taxiernes kilometerpris er cirka 48 procent lavere end i Billund. Der er både busser og metro til at komme rundt i byen med, men ofte slår den offentlige transport ikke til. Det foretrukne transportmiddel er bilen som i det meste af USA, og du kan leje bil både fra lufthavnen og mange steder i byen.

Attraktioner i Los Angeles

Mange danskere kender nok bedst LA som hjemsted for Hollywood, og der er mange muligheder for at spotte berømtheder eller købe den samme luksus, som de rige, hvad end du er til wellness eller shopping. I Universal Studios kan du både se berømte filmsæt og prøve forlystelser eller find din favorit blandt stjernerne på Hollywood Walk of Fame. Hvis du vil se det ikoniske Hollywood skilt skal du tage til Griffin Park. Gå en tur langs den populære promenade på Venice Beach eller snup en dukkert, slik sol og dyrk sport på strande. Byen har mange gode museer besøg fx The Getty Center, som udstiller malerier af blandt andre Van Gogh og Gaugain, museet har også smukke haver og en skøn udsigt over Stillehavet. Børnefamilier slipper nok ikke for en tur til Disneyland, som ligger cirka 40 km sydøst for centrum. I LA kan du også opleve blandt andet basketball og baseball i topklasse.

Læs mere: Top 10 ting at opleve i Los Angeles

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.