Kort

Fly Billund - Istanbul

Flyinformation Billund til Istanbul

Laveste returpris sidste måned

kr. 887

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

7

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2194 kilometer

3 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Turkish Airlines

İstanbul og İstanbul Sabiha Gökçen

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Istanbul: İstanbul og İstanbul Sabiha Gökçen.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Istanbul er kr. 887. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
3 t 20 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Istanbul.
Der er 2 flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Istanbul.
Der er 7 fly om ugen, som flyver fra Billund til Istanbul pr. august.

Oplysningerne er korrekte per juli 2018

Flyselskaber som flyver fra Billund til Istanbul

Hele året er der direkte fly fra Billund til Istanbul, med en rejsetid på cirka 3,5 timer. Turkish Airlines flyver som det eneste selskab på ruten en gang dagligt.

Afgang fra Billund

Det er let at komme til lufthavnen, hvad end du kører selv eller tager med det offentlige. Lufthavnen ligger få kilometer fra Billund centrum, og der kører en række busser derhen fra byer som Århus, Kolding og Esbjerg.

Om sommeren går der gratis bus til og fra lufthavnen én gang i timen, ml. 09-00-21-00. Bussen stopper ved Billunds knudepunkter. Se køreplanen her.

Inden afgang fra Billund til Istanbul kan du købe lidt af hvert i lufthavnen. Ved hovedindgangen ligger kiosken med læsestof, snacks osv. og efter sikkerhedskontrollen kan du få gourmetmad fra Restaurant Gastro eller fastfood, søde sager med mere fra Sunset Boulevard, Diner og Lagkagehuset. I terminalen kan du surfe løs på gratis, tidsubegrænset wi-fi og prøve en massagestol, hvis du da ikke fortrækker at slappe af i King Amlet Lounge. Her får du adgang til blandet læsestof samt diverse forfriskninger og snacks for 165 DKK. Butikkerne sælger danske designervarer, tøj, LEGO og toldfri varer.

Ankomst i Istanbul ankomstterminal- transport til city

Når du flyver fra Billund til Istanbul med Turkish Airlines, lander du i Terminal 2 i Istanbul Atatürk Lufthavn, som ligger cirka 20 km vest for centrum. Terminal 1 er til indenrigstrafi. Der er to timers gratis internet i hele lufthavnen. Det er også muligt at købe mad og drikkevarer efter ankomst, men det største udvalg ligger i afgangsområdet. Der er flere måder at komme videre fra lufthavnen, hvad enten du vil køre selv eller benytte offentlig transport, men du skal regne med en rejsetid på cirka en time. Metrostationen ligger foran ankomstområdet, og udenfor holder der busser og taxier. Der er også adskillige biludlejningsfirmaer at vælge i mellem i ankomstområdet.

Generel information om at flyve fra Billund til Istanbul

Du kan rejse uden visum i 90 dage i Tyrkiet, så længe dit pas er gyldigt mindst 150 dage frem fra din indrejsedato. Billund Lufthavn anbefaler, at passagerer ankommer to timer før afgang, også selvom der benyttes online check-in.

Værd at vide om Istanbul

Danmark er tidsmæssigt en time bagud Tyrkiet. Vinteren er relativ kold i Istanbul med temperaturer omkring 5 grader, hvor der også falder en del regn. Om sommeren er det varmt og tørt med cirka 30 grader.

Valutaen hedder tyrkisk lira (TRY), og mange forbrugsvarer og fornøjelser er væsentligt billigere i Istanbul end i Billund. For eksempel kan du købe en kop kaffe til 10-15 DKK, og to personer kan spise en treretters middag på en middelklasse restaurant til cirka 120 DKK. Hvis du skal køre meget med det offentlige, kan det godt betale sig at købe rabatkortet Istanbulkart. En almindelig enkeltbillet til metro, tog, busser og sporvogne koster knap 4 DKK. Taxierne tager cirka 6 DKK i startgebyr og under 4 DKK i kilometertakst.

LÆS OGSÅ: 10 uforglemmelige oplevelser i Istanbul

Hoteller i Istanbul

Læs mere om den tyrkiske metropols rige udvalg af hoteller, sammenlign priser og beliggenhed, inden du booker din favorit på hoteller i Istanbul.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.