Kort

Fly Billund - Frankfurt am Main

Flyinformation Billund til Frankfurt am Main

Laveste returpris sidste måned

kr. 926

Direkte flyselskaber

4

Fly pr. uge

30

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 645 kilometer

1 t 25 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Lufthansa

Frankfurt am Main og Frankfurt-Hahn

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per april 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Frankfurt

Billund – Frankfurt er en af de mest populære ruter fra LEGO-byen. Frankfurt am Main er kun overgået af London Heathrow, når det kommer til flest direkte destinationer, så rigtig mange flyver fra Billund til Frankfurt for at komme videre til en fjernere slutdestination. At komme fra Billund til Frankfurt som den endelige destination er dog hurtigt og nemt, og så er der masser af billige fly. Lufthansa flyver flere gange om dagen direkte.

Afgangsterminalen

Billund Lufthavn er ikke synderligt stor, men den er i årevis blevet betragtet som en af verdens 100 bedste baseret på effektivitet, faciliteter og så videre. Der har i flere år været gratis wifi i hele lufthavnen, et dansk fokus med butikkerne LEGO, Bestseller og Danish Design plus masser af internationale varer i WHSmith og Dutyfree. Der er fire forskellige spisesteder efter security og café med både varme og kolde retter før security..

Ankomst i Frankfurt Lufthavn og transport til centrum

Frankfurt Lufthavn ligger cirka 10 kilometer fra centrum i Frankfurt am Main. Lufthavnen er kendt som en af verdens bedste, og den kvalitet strækker sig også ud i transport til og fra lufthavnen. Lufthavnens banegård har nemlig direkte forbindelse til ikke blot Frankfurt centrum, men blandt andet også Mainz, Wiesbaden og andre destinationer både lokalt og over længere distancer. Turen til Frankfurts hovedbanegård tager kun 11 minutter, til Mainz 26 minutter og til Wiesbaden ned til 34 minutter. De koster alle $4,90 (36 kroner).

Praktiske oplysninger om at flyve fra Billund til Frankfurt

Husk selvfølgelig boardingkort til flyet fra Billund til Frankfurt samt pas, der er gyldigt, til du er hjemme i Danmark igen.

Praktiske oplysninger om Frankfurt

Klimaforskellene fra Billund til Frankfurt er minimale, og tidsforskellen er nul. Prisforskellene er til gengæld til at tage at føle på. For eksempel koster de fleste mad- og drikkevarer på restauranter 30 – 40 % mindre i Frankfurt. Prisforskellene på fastfoodkæder er en anelse mindre, men menuer koster stadig kun lidt over 50 kroner.

Der er masser af steder at shoppe i Frankfurt, ikke mindst langs gågaden Zeil, som er en af de shoppinggader i hele Tyskland med størst omsætning. Butikkerne på Zeil er især kendte mærker og varehuse, mens blandt andet Berger Strasse har flere uafhængige butikker.

Hotel i Frankfurt og omkringliggende byer

Søg efter hotel i Frankfurt og andre byer i nærheden og sammenlign priser:

Frankfurt am Main

Wiesbaden

Mainz

Darmstadt

Rothenburg ob der Tauber

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.