Kort

Fly Billund - Berlin

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Berlin
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Billund til Berlin

Laveste returpris sidste måned

kr. 150

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

4

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 457 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Ryanair

Berlin-Tegel og Berlin Schönefeld

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Berlin: Berlin-Tegel og Berlin Schönefeld.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Berlin er kr. 150. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 10 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Berlin.
Der er ét flyselskab, der flyver direkte fra Billund til Berlin.
Der er 4 fly om ugen, som flyver fra Billund til Berlin pr. december.

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra Billund til Berlin

Du kan flyve direkte fra Billund til Berlin hele året flere gange om ugen på lidt over en time. Ryanair er i øjeblikket det eneste flyselskab, som flyver direkte på ruten med en daglig afgang mandag, onsdag, fredag og søndag.

Alternativt kan du for eksempel flyve med SAS til København og videre til Berlin på lidt over 2,5 timer. På cirka 3,5 timer kan du også flyve med Lufthansa til Berlin via Frankfurt eller med KLM via Amsterdam.

Afgang fra Billund

Der er gode forbindelser til lufthavnen, hvad end du kører selv eller tager det offentlige, inden turen går fra Billund til Berlin. Der afgår en række busser fra byer som Århus, Kolding og Esbjerg til lufthavnen, som ligger få kilometer fra centrum.

Ved hovedindgangen har du mulighed for at købe diverse i kiosken, og efter sikkerhedskontrollen kan du også få gourmetmad fra Restaurant Gastro eller fastfood, søde sager med mere fra Sunset Boulevard, Diner og Lagkagehuset. I terminalen kan du surfe løs på det gratis, tidsubegrænsede wi-fi og slappe af i en massagestol. I King Amlet Lounge får du adgang til blandet læsestof samt diverse forfriskninger og snacks for 165 DKK. Butikkerne sælger blandt andet danske designervarer, tøj, LEGO og toldfri varer.

Ankomst i Berlin

Der er to internationale lufthavne i Berlin, de lukker dog begge, når byggeriet af en ny stor lufthavn står færdigt i løbet af 2018. Den nye lufthavn ligger i forlængelse af Berlin Schönefeld Lufthavn cirka 20 km sydøst for centrum, og det er også her du lander, hvis du flyver med Ryanir direkte fra Billund. Lufthavnen består af fire små terminaler, A, B, C og D. Sidstnævnte ligger et par minutters gåtur fra hovedindgangen ved Terminal A. Der er en times gratis wi-fi i hele lufthavnen, hvor de fleste faciliteter ligger i Terminal A.

Der kører adskillige busser og tog til og fra lufthavnen. Airport Express toget tager cirka 30 minutter til centrum. Du kan gå til togstationen på knapt 10 minutter fra hovedterminalen. Billetter købes i terminalen og skal stemples i automaten ved perronen inden påstigning. Du kan også leje en bil uden for Terminal A eller praje en taxi.

SAS, Lufthansa og KLM lander alle i Tegel Lufthavn, som ligger cirka 10 km nordvest for centrum og består af fem terminaler, A, B, C, D og E. Der er en times gratis wi-fi og mange butikker og spisesteder i lufthavnen Der kører adskillige busser fra Terminal A og B til centrum. For eksempel kører ekspresbussen TXL til Alexanderplatz og ekspresbus X9 til Zoologischer Garten, men det er hurtigere at skifte til toget undervejs, og du kan stadig køre på samme billet. Der er også masser af biludlejningsfirmaer uden for Terminal E ved P2.

Generel information om at flyve fra Billund til Berlin

Danskere kan rejse uden visum i Tyskland, så længe passet er gyldigt under hele opholdet. Billund Lufthavn anbefaler, at passagerer ankommer to timer før afgang, også selvom du benytter online check-in.

Hvad kan du forvente i Berlin

Der er ingen tidsforskel mellem Billund og Berlin, og vejret i de to byer ligner også hinanden. Om vinteren kan du forvente dagstemperaturer omkring 0-5 grader og lidt sne. Sommerdagene byder på 20-25 grader og godt med solskin.

Betaler du med kontanter, skal du veksle til euro (EUR), men så er der også gode penge at spare på både indkøb og fornøjelser. For eksempel koster en treretters middag for to på en god restaurant omkring 320 DKK, mens du let kan finde en kop kaffe til under en 20’er. Hvis du vil bruge byens store netværk af offentlig transport, koster en enkeltbillet til S-Bahn, U-Bahn, busser og sporvogne næsten 21 DKK/2,80€. Taxiernes startgebyr er cirka 30 DKK, og de kører for en kilometerpris på cirka 15 DKK.

LÆS OGSÅ: Insiderguide: 10 bedste ting i Berlin – med tips fra de lokale

Hoteller i Berlin

Mangler du et sted at overnatte i den tyske hovedstad? På hoteller i Berlin kan du læse mere om nogle af byens kvarterer og for eksempel sammenligne priser og beliggenhed på et hav af steder for indkvartering, inden du beslutter dig.

LÆS OGSÅ: De 10 mest trendy hoteller i Berlin

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.