Kort

Fly Århus - København Kastrup

Flyinformation Århus til København Kastrup

Laveste returpris sidste måned

kr. 820

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

47

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 147 kilometer

0 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

København Kastrup

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra Århus til København

Der findes ikke hurtigere måder at tage fra Århus til København med fly. Århus – København ruten er flere daglige afgange med SAS, så man kan komme af sted både morgen, middag og aften. I hverdagene er der helt op til 10 afgange per dag, i weekenden 1-2 per dag.

Afgangsterminalen

Efter en byrådsbeslutning i 2017 om, at Århus Lufthavn ikke skulle flyttes fra sin nuværende placering, er der hurtigt kommet flere planer om udvidelser. Indtil videre er det dog stadig en lille – men moderne – lufthavn. Foruden gratis wifi er der mulighed for at spise på restaurant før sikkerhedstjek, mens der efter sikkerhedstjek er både café og FLYBUY-butik med både snacks, legetøj, gaver og meget mere. Mytologiens Have er desuden Danmarks eneste udendørsareal i en lufthavn efter sikkerhedstjek.

Ankomstterminalen og transport til centrum

SAS har hub i København Kastrup Lufthavn og lander i Terminal 3, som er enormt praktisk anlagt for videre transport til centrum eller andre bydele. Metroen er nemlig forbundet til terminalen. Enkeltbillet koster 36 kroner ved kontantkøb. Se kort og Københavns metro her. Man kan også tage regionaltoget direkte fra lufthavnen til København Hovedbanegård til samme pris.

Der er også busser, taxa og biludlejning i København Lufthavn, så er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for din destination, kan København Lufthavns transportberegner finde svaret for dig.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Århus til København

Selvom det er inden for landets grænser, er det nødvendigt at medbringe billedlegimitation for at flyve fra Århus til København.

Praktiske oplysninger om København

Priser for besøgende i København er meget lig priserne for besøgende i Århus. Den primære forskel ligger i, at der i Storkøbenhavn er over fire gange så mange mennesker, så der er mange flere billige restauranter, mange flere restauranter i mellemklasse og mange flere dyre restauranter.

Den øgede konkurrence betyder dog, at det ofte er muligt at finde tilbud på shopping i København, som er billigere end i Århus, uanset om du tager i butikkerne på Strøget eller i et eller flere af Københavns eksklusive outlets.

Læs mere om København

10 fantastiske restauranter i København

Alternativ guide til København – få de bedste insidertips

Hotel i København

Søg efter hotel i København og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.