Kort

Fly Århus - Berlin

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Berlin
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Århus til Berlin

Laveste returpris sidste måned

kr. 474

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

2

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 464 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Sun-Air

Berlin-Tegel og Berlin Schönefeld

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Berlin: Berlin-Tegel og Berlin Schönefeld.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Århus til Berlin er kr. 474. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 10 min. er den gennemsnitlige flytid fra Århus til Berlin.
Der er ét flyselskab, der flyver direkte fra Århus til Berlin.
Der er 2 fly om ugen, som flyver fra Århus til Berlin pr. december.

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra Aarhus til Berlin

Der er ingen flyselskaber, som flyver direkte fra Aarhus til Berlin. I stedet for kan du flyve fra Billund, hvor Ryanair flyver direkte til Berlin en gang dagligt mandag, onsdag, fredag og søndag hele året på lidt over en time. Alternativt kan du også flyve til København med SAS og videre til Berlin på 3-4 timer.

Afgang fra Aarhus

Lufthavnen ligger cirka 45 km nordøst for centrum, og du kan enten køre derhen selv eller tage Lufthavnsbussen, hvis køreplan er tilpasset flyenes afgangs- og ankomsttider. Køreturen fra Aarhus Banegård tager cirka 50 minutter og koster 115 DKK for voksne og 80 DKK for børn, det er også muligt at stå på andre steder undervejs. På hverdage kører bus 212 også mellem lufthavnen og Randers samt Ebeltoft. Lufthavnen tilbyder gratis wi-fi, og der er mulighed for at købe mad og drikke fra caféen eller Restaurant Kokpit samt diverse produkter som parfume, chokolade, tobak, eksklusive gaveartikler med mere fra FLUBUY-shoppen. Efter sikkerhedskontrollen ligger udendørsområdet ’Den Mytologiske Have’, hvor det er tilladt at ryge. Det indendørs rygeforbud gælder også e-cigaretter.

Ankomst i Berlin

Når byggeriet af en ny stor lufthavn står færdigt i løbet af 2018, lukker Berlins to nuværende internationale lufthavne. Den nye lufthavn ligger ved siden af Berlin Schönefeld Lufthavn cirka 20 km sydøst for centrum, og det er her du lander, hvis du flyver med Ryanir direkte fra Billund. Lufthavnen har fire små terminaler, A, B, C og D. Sidstnævnte ligger et par minutters gågang fra hovedindgangen ved Terminal A. De fleste faciliteter ligger i Terminal A, og der er en times gratis wi-fi i hele lufthavnen.

Der kører både tage bus og tog mellem lufthavnen og centrum. Airport Express toget tager cirka 30 minutter til centrum. Togstationen ligger knapt 10 minutters gågang fra hovedterminalen. Billetter købes i terminalen og stemples i automaten ved perronen inden påstigning. Du kan desuden leje en bil uden for Terminal A eller tage en taxi.

Hvis du flyver fra Aarhus til Berlin med SAS via København, lander du i Tegel Lufthavn, som ligger cirka 10 km nordvest for centrum. Der er en times gratis wi-fi i alle fem terminaler, A, B, C, D og E. Der kører adskillige busser fra Terminal A og B til centrum. For eksempel kører ekspresbussen TXL til Alexanderplatz og bus X9 til Zoologischer Garten, men det er hurtigere at skifte til toget undervejs, og du kan stadig køre på samme billet. Der er også masser af biludlejningsfirmaer uden for Terminal E ved P2.

Generel information om at flyve fra Aarhus til Berlin

Du kan rejse uden visum i Tyskland med et gyldigt, dansk pas. Check-in åbner to timer før afgang i Aarhus Lufthavn.

Hvad kan du forvente i Berlin

Tidsmæssigt er der ingen forskel mellem Aarhus og Berlin, og der er heller ikke den store forskel på vejret i de to byer. Om vinteren kan du forvente dagstemperaturer omkring 0-5 grader og lidt sne i Berlins gader. Solen skinner godt igennem om sommeren, hvor temperaturen om dagen typisk ligger omkring 20-25 grader.

I Tyskland er valutaen euro (EUR), og Berlin er for det meste billigere end Aarhus. For eksempel koster en kop kaffe koster omkring en 20’er, og to personer kan få en treretters middag på en god restaurant for cirka 320 DKK. Enkeltbilletter til Berlins offentligt transportnetværk af S-Bahn, U-Bahn, busser og sporvogne koster knap 21 DKK/2,80€. Startgebyret for taxikørsel er cirka 30 DKK, og kilometerprisen svarer til 15 DKK.

LÆS OGSÅ: Insiderguide: 10 bedste ting i Berlin – med tips fra de lokale

Hoteller i Berlin

Har du endnu ikke bestilt overnatning i den tyske hovedstad? Læs mere om nogle af byens kvarterer på hoteller i Berlin, hvor du for eksempel kan sammenligne priser og beliggenhed, inden du bestiller dit foretrukne sted.

LÆS OGSÅ: De 10 mest trendy hoteller i Berlin

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.