Kort

Fly Aalborg - Verona Internazionale

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Verona
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Verona Internazionale

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.216

Direkte flyselskaber

0

Verona Internazionale

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Verona: Verona Internazionale.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Verona Internazionale er kr. 1.216. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Verona Internazionale.

Oplysningerne er korrekte per oktober 2017

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Verona

De hurtigste flyruter fra Aalborg til Verona er på 4 timer, 25 minutter med KLM via Amsterdam. Den rute er dog ikke tilgængelig altid, og alle andre ruter under seks timer er med to skift. Eksempelvis kan du komme med Lufthansa via København og München.

Afgangsterminalen

Uanset hvem du flyver med skal du gennem samme hurtige sikkerhedstjek i Aalborg Lufthavn, og du får adgang til samme dutyfree, spisesteder og gratis trådløse internet.

Ankomstterminalen og transport til centrum og Gardasøen

Verona Lufthavn har forbindelse til Veronas hovedbanegård, som ligger lige uden for centrum, med shuttlebus (Aerobus). Turen tager et kvarter og koster €6 (45 kroner).

Den populære badesø Gardasøen er i øvrigt kun godt 20 kilometer vest for lufthavnen. Med egen transport, taxa eller arrangeret pickup med hotel er turen kort. Bus 164 kører til destinationer på Gardasøens østkyst, mens der fra Veronas hovedbanegård kører flere busser til destinationer langs Gardasøen.

Praktiske oplysninger om Verona og Gardasøen

Verona er ikke spækket med restauranter, som er billigere end Aalborgs billigste. Til gengæld koster måltider på restauranter i mellemklassen kun cirka det halve i Verona, og en lækker cappuccino kan købes for kun en tier.

Stort set alle Veronas hovedattraktioner ligger i det absolutte centrum og kan nås til fods. Men er dit hotel i forstadsområdet, eller skal du en tur ud, koster lokale busser kun 10 kroner.

Verona er syv grader varmere end Danmark i højsæsonen, mens forskellen om vinteren er noget mindre. I november – januar er Verona i gennemsnit to grader varmere. Vandet i Gardasøen er i juni-august 17-27 grader.

Attraktioner og oplevelser i Verona og ved Gardasøen

Verona er med sine marmorbelagte gader en voldsomt romantisk by cementeret af verdens måske mest berømte balkon: På Via Capello ligger Julies hus og i gården kan man kigge op på den balkon, hvorunder Romeo gjorde kur til sin udkårne. Verona har også masser af anden historie og andre historier i bygningsværker som middelalderborgen og –broen Castelvecchio og det næsten 2.000 år gamle amfiteater, Verona Arena, der stadig den dag i dag benyttes til opera, musikteater og lignende.

Særligt om sommeren er det oplagt også at besøge Gardasøen, hvis nærmeste banker ligger mindre end 25 kilometer vest for Veronas centrum. Og skulle du være interesseret i nyere sportshistorie med et dansk tvist, så har Hellas Verona (som Preben Elkjær var med til at gøre italiensk mester i 1980’erne) og desuden også Chievo Verona hjemmebane på Marcantonio Bentegodi lige uden for centrum.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.