Kort

Fly Aalborg - London Gatwick

Flyinformation Aalborg til London Gatwick

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.504

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 929 kilometer

3 t 25 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

London Gatwick

1 lufthavn

Flyrute: Aalborg til London Gatwick

Opdateret juni 2016

 

Flyselskaber på ruten

I øjeblikket er Norwegian det eneste flyselskab, som flyver direkte mellem Aalborg og London Gatwick. Norwegian har to ugentlig afgange på ruten, henholdsvis torsdag og søndag eftermiddag.

Hvis du vil af sted en anden dag i løbet af ugen, kan du stadig flyve med Norwegian og mellemlande i  Københavns Lufthavn inden ankomst i London. Rejser du via Kastrup tager turen cirka fem timer eller mere, flyver du direkte fra Aalborg til London Gatwick varer turen kun to timer.

Alternativt kan du også flyve til en af Londons andre lufthavne, hvor der er flere afgange og flyselskaber at vælge mellem.

 

Afgangsterminal

Der er en times gratis wi-fi i Aalborg Lufthavn. Du kan også benytte Airport Lounge, hvor du kan surfe tidsubegrænset på internettet. Her får du også adgang til aviser, tv, lækre snacks og drikkevarer i behagelige omgivelser. Rejsende på standard kan købe adgang til loungen for 149 kroner.

Food er det nye navn på lufthavnens spisested. Både de varme og kolde retter er lavet af sæsonbestemte og så vidt muligt økologiske råvarer. I kiosken kan du købe aviser og andet læsestof, slik med mere til flyveturen. I Duty Free butikken kan du købe tobak, parfume, souvenirs og legetøj.

Det er ikke tilladt at ryge i lufthavnen, man kan dog ryge uden for terminalbygningen inden check-in. Forbuddet gælder også e-cigaretter.

Check-in i Aalborg Lufthavn åbner to timer før afgang, og passagerer anbefales at være i lufthavnen mindst 45 minutter før den planlagte afgang.

 

Ankomstterminal

Gatwick Lufthavn er den sydligste af Londons seks internationale lufthavne og den næststørste. Lufthavnen ligger omtrent 45 km syd for London og har to terminaler, South og North. Der er spisesteder, butikker og gratis wi-fi i ankomstområdet.

Transportmulighederne tæller tog, bus, taxi og lejebil. Gatwick Express-toget kører hver 15. minut fra Terminal South til London på 30 minutter. De fleste busser kører også fra den sydlige terminal. Der kører jævnligt gratis busser mellem terminalerne. Læs mere om transportmulighederne på lufthavnens hjemmeside.

 

London

Tidsmæssigt er London en time bagud Aalborg. Vejret er stort set ens. På grund af den tætte bebyggelse i London er det ofte omkring fem grader varmere i centrum end i forstæderne.

London er generelt en dyr by. Et restaurantbesøg er mellem fem til 30 procent dyrere i London. Mange forbrugsvarer for eksempel tøj og sko er ofte lidt billigere i den engelske hovedstad, der også har et langt større udvalg. spare op til 30 procent på for eksempel tøj og sko. Både offentlig transport og taxier er også dyrere i London. Læs mere om den engelske hovedstad i vores Rejseguide til London.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.