Kort

Fly Aalborg - Frankfurt am Main

Flyinformation Aalborg til Frankfurt am Main

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.062

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 801 kilometer

2 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Frankfurt am Main og Frankfurt-Hahn

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per november 2015

Ruter fra Aalborg til Frankfurt

Med Lufthansa er det muligt at flyve direkte fra Aalborg til Frankfurt Lufthavn syv dage om ugen to gange om dagen. Hver dag er der en afgang tidligt om morgenen og en igen først på eftermiddagen.

Afgangsterminalen

Der er gratis parkering i Aalborg Lufthavn, så du behøver ikke bekymre dig om parkeringspriser, hvis du skal væk i længere tid.

I den cirka 200 meter lange terminalbygning er det nemt at finde rundt. Der er gratis trådløst internet i hele lufthavnen, så du kan sagtens sidde og arbejde, tjekke mail med videre, mens du venter på dit fly.

Hvis du er sulten, kan du købe noget til lufthavnen eller flyet fra Foodmarket og fra Pointshoppen, hvor der også er kioskvarer som aviser, bøger, blade og snacks.

Ankomstterminalen

Lufthansa flyver ind til Frankfurts terminal 1. Frankfurt Lufthavns regionale banegårdsstation (S-Bahn) ligger under Terminal 1, på niveau 0 under ankomsthallen. Herfra tager toget til hovedbanegården i Frankfurt cirka 11 minutter. En enkeltbillet koster €4,55 (cirka 34 kroner). Alternativer er at købe en heldagsbillet eller gruppebillet for op til fem personer. Disse gælder resten af dagen fra lufthavnen til Frankfurt og til transport i Frankfurt og koster henholdsvis €8,85 (66 kroner) og €15,80 (118 kroner).

Foretrækker du taxa, kan du finde disse lige uden for ankomsthallen. Turen til centrum koster omkring 260 kroner og tager omkring 20 minutter uden trafik.

Hvis du er usikker på videre transport, hoteladresse eller lignende, kan du døgnet rundt benytte dig af lufthavnens gratis trådløse internet via ”Telekom hotspot”.

Pas, papirer og andet praktisk

Medbring pas, der er gyldigt under hele opholdet, og kom i lufthavnen mindst 90 minutter før afgang – gerne lidt før, hvis du skal checke bagage ind.

Værd at vide om Frankfurt

Frankfurt er noget billigere at besøge end danske byer. Mens offentlig transport koster omtrent det samme, er alle andre transportformer, restauranter og de fleste former for shopping billigere. Et helt måltid kan nydes på billig restaurant for omkring 70 kroner og godt en 50’er hos McDonald’s.

Også en biograftur er billigere, billetter koster normalt omkring 75 kroner (husk at kigge efter ”OV” (original version) eller ”OmU” (original med undertekster), medmindre du vil se film med tysk eftersynkronisering).

Frankfurt er en enormt populær destination for forretningsfolk, så der er masser af hoteller og oplevelser gearet specifikt til det segment inklusive opera, ballet, teater og kunstudstillinger i absolut verdensklasse.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.