Kort

Fly Aalborg - København Kastrup

Flyinformation Aalborg til København Kastrup

Laveste returpris sidste måned

kr. 765

Direkte flyselskaber

4

Fly pr. uge

105

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 238 kilometer

0 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

København Kastrup

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til København

Med 12 faste daglige ruter er Aalborg – København (sammen med København – Aalborg) Danmarks travleste flyrute inden for landets grænser. Både SAS og Norwegian har flere daglige afgange. Lørdag er der fire direkte fly, søndag ni. Og så kan fly fra Aalborg til København nogle gange være næsten lige så billigt som at tage toget – som tager omtrent syv gange så lang tid.

Afgang fra Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn er lille, men tilbyder en usædvanlig luksus i gratis parkering. Mere almindeligt, men også praktisk for mange er det gratis wifi, der er i hele terminalbygningen. Der er også mulighed for at få mad og drikke i lufthavnen (pølsevogn før security, Gastro Pub og DELI efter security), det koster dog penge. Der er også en dutyfree butik efter security.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Hvis du vil med offentlig transport fra København Kastrup Lufthavn til centrum eller andre bydele, er det muligt at tage med både tog eller bus for 36 kroner for en enkeltbillet. Københavns metro kører uden skift til blandt andet Kongens Nytorv, Nørreport og Frederiksberg. Se kort over hele metroen her. Skal du til København Hovedbanegård, kan du tage regionaltoget, mens diverse busser kan være hurtigere til destinationer uden for centrum. Er du i tvivl om den mest praktiske løsning, kan København Lufthavns transportberegner hjælpe med at kalkulere det.

Der er desuden flere biludlejningsselskaber i København Lufthavn.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Aalborg til København

Der kræves ikke nødvendigvis pas for at rejse indenrigs, men billedlegimitation er et krav.

Praktiske oplysninger om København

Gennemsnitspriserne i København er på de fleste varer en anelse dyrere end i Aalborg. En almindelig restaurant er eksempelvis 15 % dyrere i hovedstaden, mens cappuccino eller lignende på café normalt koster et par kroner mere.

Der er dog også masser af gratis fornøjelser i København, hvis du håber at spare penge på besøget. Du kan for eksempel gratis besøge Christiansborg Slot, Botanisk Have og Bakken eller springe i friluftsbadet Havnebadet Islands Brygge midt i København.

Læs mere om København

10 fantastiske restauranter i København

Alternativ guide til København – få de bedste insidertips

Hotel i København

Søg efter hotel i København og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.