Kort

Fly Aalborg - Berlin

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Berlin
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Berlin

Laveste returpris sidste måned

kr. 538

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 562 kilometer

2 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Berlin-Tegel og Berlin Schönefeld

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Berlin: Berlin-Tegel og Berlin Schönefeld.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Berlin er kr. 538. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
2 t 20 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Berlin.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Berlin.

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra Aalborg til Berlin

Det er ikke muligt at flyve direkte fra Aalborg til Berlin. Du kan i stedet flyve fra Billund, hvor Ryanair flyver direkte til Berlin en gang dagligt mandag, onsdag, fredag og søndag hele året på lidt over en time.

Alternativt kan du for eksempel flyve fra Aalborg med SAS eller Norwegian til København og videre til Berlin på lidt over 2,5 timer. På cirka 3,5 timer kan du også flyve med KLM til Berlin via Amsterdam.

Afgang fra Aalborg

Lufthavnen ligger cirka 6 km nordvest for centrum, og du kan let komme dertil med egen bil eller det offentlige. Adskillige kører busser forbi lufthavnen - se mere på Rejseplanen. Der er en times gratis wi-fi i terminalen. Inden afgang fra Aalborg til Berlin kan du også købe mad- og drikkevarer i afgangsområdet og shoppe i Duty Free butikken. Passagerer med standardbilletter kan for 149 DKK få adgang til Airport Lounge, hvor du kan bruge internettet ubegrænset, læse aviser, se tv og nyde diverse snacks og drikkevarer.

Ankomst i Berlin

Når byggeriet af en ny stor lufthavn står færdigt i løbet af 2018, lukker Berlins to nuværende internationale lufthavne. Den nye lufthavn ligger i forlængelse af Berlin Schönefeld Lufthavn cirka 20 km sydøst for centrum, og det er her du lander, hvis du flyver med Ryanir direkte fra Billund. Lufthavnen har fire små terminaler, A, B, C og D. Sidstnævnte ligger et par minutters gåtur fra hovedindgangen ved Terminal A. De fleste faciliteter ligger i Terminal A, og der er en times gratis wi-fi i hele lufthavnen.

Du kan både tage bus og tog fra lufthavnen. Airport Express toget tager cirka 30 minutter til centrum. Togstationen ligger knapt 10 minutters gågang fra hovedterminalen. Billetter købes i terminalen og skal stemples i automaten ved perronen inden påstigning. Du kan også leje en bil uden for Terminal A eller praje en taxi.

SAS og KLM med flere lander i Tegel Lufthavn, som ligger omtrent 10 km nordvest for centrum og består af fem terminaler, A, B, C, D og E. Der er en times gratis wi-fi og mange butikker og spisesteder i lufthavnen. Der kører adskillige busser fra Terminal A og B til centrum. For eksempel kører ekspresbussen TXL til Alexanderplatz og ekspresbus X9 til Zoologischer Garten, men det er hurtigere at skifte til toget undervejs, og du kan stadig køre på samme billet. Der er også masser af biludlejningsfirmaer uden for Terminal E ved P2.

Generel information om at flyve fra Aalborg til London

Med et gyldigt, dansk pas kan du rejse uden visum i Tyskland. Check-in i Aalborg Lufthavn åbner to timer før afgang, passagerer anbefales at være i lufthavnen mindst 45 minutter før den planlagte afgang.

Hvad kan du forvente i Berlin

Tidsmæssigt er der ingen forskel mellem Aalborg og Berlin, og vejret i de to byer ligner også hinanden. I Berlin kan du om vinteren forvente dagstemperaturer omkring 0-5 grader og lidt sne. Om sommeren er der masser af solskin, og om dagen ligger temperaturen typisk på 20-25 grader.

De bruger euro (EUR) i Tyskland, og du sparer let penge på både indkøb og fornøjelser i den tyske hovedstad. To personer kan for eksempel spise en treretters middag på en god restaurant for omkring 320 DKK, og en kop kaffe koster cirka 20 DKK. Berlin har et veludbygget offentligt transportnetværk, hvor en enkeltbillet til S-Bahn, U-Bahn, busser og sporvogne koster knap 21 DKK/2,80€. Taxiernes startgebyr er cirka 30 DKK, og kilometerprisen er omkring 15 DKK.

LÆS OGSÅ: Insiderguide: 10 bedste ting i Berlin – med tips fra de lokale

Hoteller i Berlin

Leder du efter overnatning? Læs mere om nogle af byens kvarterer på hoteller i Berlin, hvor du kan sammenligne for eksempel priser og beliggenhed på en masse hoteller, hostels osv. inden du bestiller dit favoritsted.

LÆS OGSÅ: De 10 mest trendy hoteller i Berlin

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.