nyheder Top 7 ting at lave i Poznań

Alle artikler

Top 7 ting at lave i Poznań

Den farverige studenterby Poznań er et af de hotteste weekendrejsemål netop nu. Her er Skyscanners tips til 7 spændende ting du kan opleve Poznań.

Download vores app

Find billige flybilletter til Poznań

Find hotel i Poznań

1. Det Gamle Torv

Det gamle torv i Poznań er det perfekte udgangspunkt til dig der besøger Poznań første gang. Her finder du et fint bymiljø med farverige huse, udendørs spisesteder og cafeer, og hyggelige små butikker. Det gamle torv er også et perfekt sted for dem der kan lide bare at sidde og se på folk. Det er også fra Det Gamle Torv, at diverse guidede tours udgår. Et tip: Se nærmere på rådhuset, når uret slår 12 …

2. Park Cytadela

Denne store park huser ikke kun gangbroer og smukke planter, den er også et militært museum og en kirkegård, hvor soldater der blev dræbt under Anden Verdenskrig ligger begravet. I parken er der også gamle fly, helikoptere og tanks at se.

3. Croissant Museum

Lær alt om Poznańs fineste kager på Croissant Museum. Tag en rundvisning, smag på godbidderne, og lær at bage dem selv. Guidede ture er tilgængelige på flere sprog, herunder engelsk, og handler ikke blot om kager, men også om Poznań, og byens historie.

Læs mere: Den Polske Riviera: 5 fantastiske steder du skal besøge på den polske kyst

4. Poznan Botanisk Have

Denne rolige oase i det centrale Poznań er ideel til en pause, eller til en picnic. Poznańs botaniske have betragtes som en af ​​de bedste i Europa – her er gratis entré.

Læs mere: Fantastiske Polen: Lave priser, store oplevelser, smukke byer og storslået natur

5. Termy Maltese

Dette enorme badeanlæg er det største i Polen, og byder på alt fra træningsbassiner til vandrutschebaner, kurbade, strand og mange saunaer. Her er det nemt at tilbringe en hel dag, og stedet er et must hvis du rejser med din familie med børn. En fuld dagsbillet med adgang til hele anlægget koster omkring 150 kroner pr. person.

6. Muzeum Narodowe

Nationalmuseet i Poznań er et af Polens ældste, største og vigtigste museer. Der er værker fra middelalderen og frem til i dag, af både polske og internationale kunstnere. Entréen er ca. 20 danske kroner for en voksen.

7. INEA Stadium

Hvad med en fodboldkamp i Polen? INEA er en af ​​de mest berømte fodboldbaner i Polen. Her er en god atmosfære, billig mad og øl – og spændende kampe. For de interesserede er det muligt at få en rundvisning på stadion.

Find billige flybilletter til Poznań

Find hotel i Poznań

Mere rejseinspiration:

7 ukendte men utroligt smukke byer i Europa

Estland, Letland og Litauen: En guide til de baltiske lande

Aktuelle rejsetilbud: Billige flybilletter til hele verden – lige nu

*Offentliggjort marts 2018. Priserne er indhentet indenfor 15 seneste dage for dagen for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.