nyheder Top 10 ting at opleve i Barcelona

Alle artikler

Top 10 ting at opleve i Barcelona

Det er let at forelske sig i Barcelona. Solen er varm, strandene er mange, og oplevelserne er utallige. Det ville tage flere år at besøge alle seværdigheder, butikker, restauranter og barer. Derfor har Skyscanner lavet et udvalg med 10 af de bedste ting du kan lave i Barcelona - udover seværdighederne! Her deler vi vores bedste tips.

Find billige flybilletter til Barcelona

Find hotel i Barcelona

1. På Vintage jagt i Raval

Leder du efter spansk vintage tøj og loppemarkeds fund? Tag til gaden Ribera Baixa i Raval. Her finder du smukke, originale butikker med kjoler og smykker fra 1920’erne, ægte hippie kjoler fra 1970’erne, og alt fra årtierne op til nu.

Metro: Sant Antoni

2. Oplev La Pepita

Det er nok til at træde ind i det lille rum med den dejlige stemning, så bliver du straks blød i knæene af (mad)kærlighed. Her fremtrylles luksuriøse og moderne tapas med en masse kærlighed og kreativitet. Hvad med for eksempel foie gras med chokolade, eller majs is serveret med popcorn? Men du kan ikke foretage reservationer, så kom nårsomhelst, helst så snart de åbner klokken 19:30.

Adresse: Carrer den Còrsega, 343

3. Nyd chokolade på en spændende måde

Chokolade mousse med salt og olivenolie. Mærkeligt? Ulækkert? Nej, overhovedet ikke! Dette er en typisk catalansk dessert, der vil få hele din krop smil af glæde. Den bedste får du på Tapeo restaurant i El Born.

Adresse: Carrer de Montcada, 29

4. Tag til Gracia

Bliver du træt af at mase dig rundt blandt turisterne på Ramblas, kan du tage op til Gracia kvarter, der ligger blot et par metrostop væk. Her møder du et andet Barcelona; smalle, grønne gader med designerbutikker, trendy restauranter og hyggelige torve med solrige terrasser, og en dejlig rolig stemning.

Metro: Fontana

5. Frås i spansk mad

Hvad er bedre end at gå på madmarked, og prøve den lokale frugt, smage på nogle lækre oste, og se alle de gamle damer, der ved hvad der er godt. Du finder tre store fødevaremarkeder i byens centrum, Mercat de Santa Catarina, La Boqueria og Mercat de Sant Antoni. Vælg den første, hvis du vil se et virkeligt smukt tag!

Metro: Jaume

6. Bliv inspireret af altanerne

Det betyder ikke noget, hvis du ikke har mange penge i Barcelona. At gå rundt og se på alle de smukke huse, og de endnu smukkere altaner, er helt gratis, og meget inspirerende. Modernistisk kunst, facader dækket med smuk décor, og så mange grønne planter og blomster, så du føler det som om du er i verdens største blomsterbutik.

7. Lyt til de magiske springvand

Sprøjtende fontæner af vand, der bevæger sig i takt med musikken kan lyde som en kliché. Men når skumringen falder på, og Freddie Mercury synger "Barcelona" fra højttalerne, mens vandet i springvandene farves rødt, så giver det alligevel et "wow" i kroppen. Springvandsshowet kan ses næsten hver aften klokken 20.

Metro: Plaza Espanya

8. Gør et fund på spansk loppemarked

På Barcelonas ældste og bedste loppemarked Els Encants Vells, kan sælgerne høres når de råber deres tilbud ud over mængden. Her er der en masse mennesker på lidt plads, og alle leverandører ønsker at fange netop din opmærksomhed. Det er overfyldt, det er støjende – det er meget spændende!

Adresse: Plaza Glories Catlanes, 18

9. Forelsk dig i din krop igen!

Både mænd og kvinder i Barcelona går meget op i at have fine manicurerede hænder og fødder. I byen er der masser af skønhedssaloner, der tilbyder manicure og andre behandlinger til en billig pris. Hvorfor ikke forkæle dig selv med en massage? En perfekt måde at starte ferien på. En af vores favorit salons lige nu er Pink Peony.

Adresse: Passeig de Gràcia, 100

10. Forfriskninger og luksus med stil

Den fineste café i Barcelona er opkaldt efter Jaime Beriestain. Smukt glas og kobber, en fantastisk indretning, fabelagtig god kaffe og virkeligt dejlige kager. Desuden stemningen så smuk og dejlig. Gå ikke glip af deres Citron & Mareng tærte.

Adresse: Carrer Pau Clauris, 167

Find billige flybilletter til Barcelona

Find hotel i Barcelona

Lyst til mere rejseinspiration?

De bedste hoteller i Barcelona – i alle prisklasser

10 bedste steder i Spanien

15 af Spaniens smukkeste slotte og borge

*Offentliggjort marts 2017. Priserne er indhentet indenfor 15 seneste dage for dagen for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.