nyheder tips Skyscanner guide: Sådan finder du de billigste flybilletter – bl.a sidste-minuts flybilletter

Alle artikler

Skyscanner guide: Sådan finder du de billigste flybilletter – bl.a sidste-minuts flybilletter

Her får du praktiske råd fra Skyscanners specialister: Se hvordan du får de billigste flybilletter - bl.a. sidste-minuts flybilletter.

I vores tid med mange lavprisflyselskaber – er det så slut med sidste-minuts tilbud?

Nej – ikke hvis du ved, hvordan, hvornår og hvor du skal lede. Følg vores guide til at finde de bedste sidste minut flyvninger, få andre gode sparetips, og du kan finde dig selv en budget ferie hurtigere end du tror.

1. Glem de gamle metoder til at finde sidste minuts flyvninger

Engang var den bedste måde at få sidste minuts flybilletter at tage i lufthavnen og bede om en standby billet. Nu hvor så mange mennesker rejser med fly, er de fleste flyvninger udsolgt, så den eneste måde du kommer på en standby liste er:

a. Hvis du misser din egen flyvning. b. Hvis du har en fuld pris billet og ønsker at komme på et tidligere fly, eller: c. Hvis du har venner der arbejder på flyselskabet. Selv da skal du vente længe.

2. Hold øjne og ører åbne – brug nettet

Du er ikke den eneste derude der er på udkig efter billige sidste minuts flyvninger. Men du kan komme foran andre spontane rejsende bare ved at være opmærksom:

Hvis et luftfartsselskab har et nyhedsbrev, så tilmeld dig det. Dette fungerer særlig godt for charterfly, da de ofte har ekstra pladser til at udfylde, og nyhedsbrevet holder dig informeret om sidste minuts salg af flybilletter direkte fra selskabet.

Følg dine favorit luftfartsselskaber på sociale medier, de fleste selskaber er på både facebook og twitter. Følg også Skyscanner på facebook.

3. Brug Skyscanner til at finde sidste minuts flyvninger.

Brug en Skyscanners prisagent, det er en god måde at finde sidste minuts flyvninger på, ligemeget hvor du flyver fra.

Skyscanners prisagent funktion er enkel og effektiv: Du markerer en flyvning du er interesseret i, og vi vil hver dag give dig besked om hvorvidt prisen er faldet, steget eller forblevet den samme.

Se mere her: Få de bedste flypriser med Skyscanner prisagent.

Du kan også finde prisagenten i Skyscanners prisvindende app

4. Vær fleksibel

Alle ved at man skal være fleksibel når man søger efter billige flyrejser. Men når det handler om sidste minuts flyvninger, så betyder fleksibel ikke kun at vælge upopulære flyvetider. Det betyder også at være fleksible mht. din destination, og lufthavnen du flyver fra. Fordelen er at du pludselig kan være i en smuk by, som du aldrig har hørt om før. Vær spontan!

Den bedste måde at være fuldt ud fleksibel er at bruge Skyscanner‘s "overalt" som destination når du søger. På denne måde kan du se hvilke steder der er billigst at besøge lige nu og lidt frem.

![overaltsøg](http://content.skyscnr.com/cfa57b9b1ff69cc185573ef814428733/overaltsearch.png "overaltsøg")

Find fly til overalt

Brug kalendersøgningen og find dine rejsedage:

![kalendersøg](http://content.skyscnr.com/f21fd256304640ee65bb16af8ba1dbb4/calendarsearch.png "kalenderseek")

5. Nogle gange er det bedre at reservere tidligt

Du kan også spare penge ved at booke lang tid forud – som jo faktisk sjovt nok er det modsatte af sidste-minuts bookinger. Nogle flyselskaber, især i Amerika, vil belønne dig for at være tidligt ude, og kan evt. tilbyde dig en flyselskabs discount hvis du ringer til dem og spørger. Ellers prøv at købe billetter der kan refunderes, og hvis prisen så falder, kan du annullere – og genkøbe til billigere pris. Følg prisen via prisagent funktionen!

6. Vær forsigtig med gebyrer

Pas på: nogle budget flyselskaber vil opkræve et gebyr for eventuelle ændringer. Større flyselskaber som SAS og British Airways frigiver ofte billige flybilletter måneder i forvejen, og billige internationale flyvninger kan blive tilgængelige fem og en halv måned før afrejsen.

OG HUSK:

Hvis du altid har drømt om at flyve til New York, Thailand eller Australien, så skal du ikke vente til sidste øjeblik med at bestille dit livs drømmerejse.

Se mere:

10 drømmerejser for livet – billigere end du tror

20 solide sparetips til rejsende

Rejsefotos:11 instagram konti du skal følge i 2016

Priser er indhentet indenfor de seneste to døgn. Priserne er vejledende og tilbuddene kan være i begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.