COVID-19 (coronavirus) kan påvirke dine rejseplaner. Uanset, hvor du skal hen, kan du finde den seneste vejledning her.

nyheder tilbud Aktuelle rejsetilbud: Billige flybilletter til hele verden – lige nu

Alle artikler

Aktuelle rejsetilbud: Billige flybilletter til hele verden – lige nu

Billige flybilletter lige nu: En weekendtur til en af Europas storbyer, en rejse til varme og sol, eller ud at udforske eksotiske steder på kloden? Det er billigere end du tror!

Download vores app

Her får du aktuelle tilbud, nemt og bekvemt: Vi bruger her Skyscanners søgefunktion “Overalt” for at finde de allermest aktuelle tilbud til dig. Du skal blot klikke på den lufthavn du ønsker at rejse fra, så får du øjeblikkeligt tilgængelige aktuelle tilbud på flybilletter, til et væld af destinationer – i hele verden.

Find billige flybilletter fra:

Søg fly fra Københavns Lufthavn

Søg fly fra Billund Airport

Søg fly fra Aalborg Lufthavn

Søg fly fra Aarhus Lufthavn

Søg fly fra Malmø Lufthavn

Er din lokale lufthavn ikke med på denne liste? Så tast den blot ind her, når du starter din søgning – og brug vores Søg Overalt søgeværktøj – du finder let tilbud på egen hånd.

Her er vores bedste tips til at finde billige flybilletter:

1. Vær fleksibel

Vær fleksibel med rejsedatoer, og søg evt. på en hel måned, alternativt den billigste måned Du finder billigste måned i samme dropdown menu som hel måned, og vælger blot den ønskede mulighed.

At bruge disse søgeværktøjer er en god idé til at spare penge, for flypriser kan faktisk variere betydeligt fra dag til dag.

2. Flere lufthavne i samme by?

Vær opmærksom på, at storbyerne ofte har flere lufthavne: Vælg derfor først en by som destination, eller et helt land, for at finde flere afgange.

3. Brug evt. forskellige flyselskaber tur/retur

Husk også, at du ikke nødvendigvis behøver at bruge samme flyselskab til ud- og hjemrejse. Også hér kan der være penge at spare.

4. Brug Skyscanners prisagent

Har du allerede en favoritdestination du leder efter billetter til, så brug evt. Skyscanners prisagent. Med denne søgefunktion, sætter du en prisagent til at finde billetterne til dig. Prisagenten giver dig besked om både prisfald og prisstigninger på flybilletter til din ønskede flybillet – direkte på din mobil. Så du kan lade prisagenten om arbejdet, og slå til når prisen er bedst.

5. Skyscanners gratis alt-i-én app

Haps vores prisvindende app gratis – så kan du holde øje med tilbud og evt. prisagent nemt og bekvemt.

Find den her: Skyscanners nye alt-i-én app: Flybilletter, hoteller og billeje, alt sammen på ét sted, i en enkel alt-i-én-app

Flere tips og mere inspiration:

Verdens 10 billigste feriedestinationer

Kunsten at rejse kun med håndbagage – spar tid og penge

Flymad: Undgå at spise dette inden du skal flyve

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.