nyheder restauranter Mad med udsigt: De 6 bedste skyskraberrestauranter i London

Alle artikler

Mad med udsigt: De 6 bedste skyskraberrestauranter i London

Vil du nyde en god middag, lækker brunch eller sprudlende cocktail i den 7. himmel - med udsigt ud over London? Skyscanner har 6 gode bud - i forskellige prisklasser.

Download vores app

Londons skyline har ændret sig til ukendelighed i de seneste år, med nye bygninger der strækker sig højt mod himlen over hele byen. De skinnende nye skyskrabere betyder, at restaurantgæster i stigende grad søger op for at nyde den spektakulære udsigt.

Men betyder en god udsigt nødvendigvis haute cuisine? Eller er udsigten bare en præmie, fordi maden ikke er god nok? Heldigvis ikke – her er lækkerier til alle. Vi har lavet en grundig research, og præsenterer her 6 af de bedste: Reservér bord på forhånd!

Find billige flybilletter til London

Find hotel i London

1. Searcy’s The Gherkin, 30 St Mary Axe, EC3A 8EP

Du kender uden tvivl The Gherkin, en af verdens mest berømte bygninger, og kun en kort gåtur fra Aldgate Station i Londons finansielle distrikt. Book et bord på Searcy s, der ligger på 39. etage, lige under The Gherkin ‘s kuplede top, og nyd den romantiske udsigt gennem de trekantede vindue: City of London, Tower Bridge og Shard. Maden er fint anrettede moderne britiske retter, som sprødstegt svinekød og Gressingham andebryst. En tre-retters menu koster ca. £ 45/470 kr pr person. Spørg sommelierén om at finde en passende vin til det du bestiller, han træffer nogle modige valg, der virkelig viser at her er en sommelier dr ved mere end de selv den mest vidende vin-elsker. Og du får en dejlig vin-oplevelse oveni den lækre mad.

2. Duck and Waffle, Heron Tower, 110 Bishopsgate, EC2N 4AY

Hvor finder du den fineste mad kl. 03:00 om natten? Det er aldrig hverken for sent (eller for tidligt) på Duck and Waffle, en af ​​Londons få døgn-åbne restauranter. Ja: de har åbent 24 timer om dagen. Restauranten ligger på 40. etage i Heron Tower, hvilket gør det til den den højest beliggende i Storbritannien, med flot udsigt ud over City of London. Gå efter et bord ved vindue snarere end et af ​​de større i centrum – de fleste vinduesborde er til to. Kokken Daniel Doherty har sammensat en eklektisk, kreativ menu – prøv et udvalg af de små platter, der spænder fra eksotiske tomater (£ 9/95 kr) til Dorset krabber (£ 15/155 kr), eller gå hele vejen og bestil en hel stegt kylling, serveret med trøfler (£ 35/365 kr for to personer). Duck and Waffle’s distinkte signatur ret er en sprød ande confit, serveret på en vaffel med ande spejlæg, sennep og ahornsirup – denne ret fås hele dagen, men egner sig allerbedst som brunch.

3. Aqua Shard, Level 31, The Shard, 31 St Thomas St, SE1 9RY

Denne restaurant ligger ikke i toppen af ​​bygningen, så du bliver nødt til at betale £ 25/260 kr i entré hvis du vil helt op og se Shard’s top), men restauranten Aqua Shard er stadig et besøg værd – steder har nemlig fantastiske udsigter nordpå udover hele byen. Fordi du her ikke er midt blandt resten af skyskraberne, kan du faktisk se dem alle, såvel som St. Pauls Cathedral, BT tårnet og Tower Bridge. Et bedre panorama over London bliver svært at finde, og interiøret i Aqua Shard er diskret og underspillet. Og maden er delikat: fra grillet torsk med walisiske specialiteter og pink grapefrugt (£ 36/375 kr) til det dobbelt-grillede Blythburgh kød fra fritgående svin (£ 28/292 kr). Aqua Shard serverer også eftermiddagste fra mandag-fredag ​​for £ 42/438 kr, og morgenmad fra £ 9/94 kr – det gør det til et fantastisk sted for fødselsdage, eller bare generel forkælelse.

Find billige flybilletter til London

4. Craft London, 0pe, 1 Green Pl, SE10 0PE

London City er ikke den eneste del af London der byder på fantastiske, stilfulde restauranter med udsigt. Denne helt nye restaurant og cocktailbar ligger i Øst-London, på Greenwich halvøen, og er specielt bygget med udsigt i tankerne – derfor er stedet udelukkende lavet af glas, der giver en 360-graders udsigt. Få plads her på første sal og nyd panoramaerne over floden, The 02 og Canary Wharf. Bestil lækkerier fra den moderne menu – grøntsager direkte fra køkkenhaven, masser af fisk, røget kød, organisk biavl og mere. Retterne er kreative, med forretter som kammusling, muslinger og østers pure(£ 14/145 kr), grillede bønnespirer (£ 8/83 kr), ristede squash (£ 18/188 kr) til cocotte-bagt and med honning, hestebønner, miso og syltede gulerødder og kål (£ 75/785 kr).

5. Babylon, 99 Kensington High St, London W8 5SA

En af Kensington værst bevarede hemmeligheder er den smukke Kensington Roof Gardens på toppen af ​​Art Deco 99 Kensington High Street. Gå en tur i den spanske have, det mauriske design her er baseret på Alhambra og Tudor haver, herefter ind på Babylon restaurant til middag med udsigt over engelske parker og byens skyline. Du er kun på syvende etage, men du vil nemt kunne se Royal Albert Hall og toppen af ​​London Eye, mens du nyder de moderne britiske retter, såsom sirups-marineret Loch Duart laks eller Cornish krabbe pasta. Fredag ​​og lørdag middag koster £ 41,50/433 kr for to retter, mandag-torsdag betaler du à la carte-priser, hvilket betyder £ 8,50-14/88-146 kr for en forret, £ 18-33/188-345 kr for en hovedret.

6. Strada, 2 Tower Bridge House, St Katharine’s Way, E1W 1AA

Ok, det her er teknisk set ikke en skyskraber, men dette sted beviser, at middag med udsigt ikke behøver at betyde en heftig regning; en af ​​de bedste udsigter blandt alle Londons restauranter har den italienske kæde-restaurant Strada ved Tower Bridge faktisk. Her maser den berømte flod sig praktisk taget vej ind i restauranten, Themsen fanger øjet hver gang kigger op, og vandet reflekteres smukt tilbage af store spejle langs Strada’s vægge. Sid udenfor hvis det er varmt nok, og bestil italienske klassikere som caprese salat (£ 4,95/51 kr) efterfulgt af en skaldyr risotto (£ 13,50/141 kr) eller kalvekød Milanese (£ 14,95/156 kr). I weekenden kan du spise her for under en tier: kulgrillet kylling og skaldyr linguine koster blot £ 9,95/105 kr fra 12-18 på lørdage, og hele dagen om søndagen.

obs: bemærk omregning til kr. er afhængig af gældende valutakurser.

Find billige flybilletter til London

Find hotel i London

Få mere rejseinspiration og gode madtips

Storbyferie: Londons bedste street food er fundet!

Gastronomirejser: Byer tæt på der får madenglene til at synge

Verden rundt: 10 fantastiske mad & drikke festivaler

*Opdateret februar 2017. Priserne er indhentet indenfor 15 seneste dage for dagen for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.