nyheder Påske i New York: NYC i forårshumør

Alle artikler

Påske i New York: NYC i forårshumør

Åbne butikker, Easter Parade, Gospel Brunch i Harlem, vintage i Williamsburg, freaky shows - pak nu!

Påske i New York!

Forårssol, lun luft, påske æg jagt, smukkeste, romantiske forår i Central Park, vanvittige New Yorker hatte til Easter Parade, gospel brunch i Harlem! Guld vintage fund i hippe Williamsburg, gigant pudekamp og freaky off-Broadway shows.

Pak! Nu! Du bliver forelsket i New Yorks forårshumør.

Find billige flybilletter til New York

Find hotel i New York

1. Easter Parade, Bonnet Festival på Manhattan

Hver Påskesøndag kl. 10.00 går det løs: Easter Parade and Bonnet Festival! Iklædt fuldkommen skøre hatte – som for eksempel modeller af Coney Island, NYC skyline eller Brooklyn Bridge, går dette ekstravagante optog sin sejrstur på Fifth Avenue, fra 47th til 57th street. Traditionen startede i midten af 1800-tallet da byens high society damer promenerede i deres fineste påsketøj efter kirke – og i ægte New Yorker stil gik helt amok med hattene – eller kæmpe blomsterdekorationer på hovedet! Gå med – med eller uden hat er det en skæg forårs- og påsketradition.

2. Gospel Brunch i Harlem

Ja, tak de højere magter for den sprøde bacon! Harlem Gospel Brunch på B.B. KIngs Club er en fuldkommen enestående og meget New Yorkiansk oplevelse. Easter Sunday Gospel Brunch er ingen undtagelse. Der bliver hurtigt fyldt op, og da det er efter først-til-mølle princippet, så se at komme derhen. Spis den amerikanske brunch og bliv opløftet i mave, hjerte og sjæl af det verdensberømte, intense Harlem Gospel Choir. Om du er til Gospel eller ej: Afsted!

3. Brunch i Brooklyn

Brooklyn er en af byens absolutte madbastioner, og restauranterne pibler frem med specialiteter. Ikke mindst når det gælder brunch. Vi giver dig 3 perler her: 1. Superhyggelige Aita på Clinton Hill, italiensk brunch-stil, med blåbærs-kærnemælks pandekager med ricotta citron creme. 2. Brucie: et helt andet italiensk take: Spejlæg over ragu, morgen-risotto og Borlotti beans – stedet har også en mere traditionel brunch menu. Mange lokale vælger Brucie, en perfekt anbefaling. 3. Cafe Luluc: Her er der brunch i smuk, fransk indretning og elegancen går igen i Luluc´s pandekager, der er bløde og fluffy inderst – og med lige en lille anelse elegant sprødhed på ydersiden. Mums.

4. Forår i Central Park

Ååååååh. Det er næsten alt der er at sige om forår i Central Park. Parkens enorme område pibler og spirer, oceaner af påske- og pinselijer løber som tæpper ned over plænernes bløde bakker, og stierne kantes af et hav af tulipaner og friske grønne knopper og blade. Og så er der kirsebærtræernes lyserøde skønhed, der nogle steder danner tunneller af duft og romantik. Åh.

5. NYC freaky shows

Du er jo ikke taget til New York for at opleve det du kan alle andre steder. New York er freaky, og det er nogle af byens shows også! Se dem alle her i New Yorks event kalender.

6. Påske æg jagt – Easter Egg Hunt i Queens

Har du børn med, er det rigtigt populært at de får lov at deltage i en påske æg jagt! Denne sjove amerikanske tradition er sært nok ikke nået til Danmark, så her får de mindre en oplevelse! Tag f.x. til Queens County Farm Museum og deltag i Barnyard Easter Egg Hunt, her mødes I af en påskehare i menneskestørrelse, I kan spille spil, besøge dyrene og køre i hestevogn. Der er mange easter egg hunts, også i NYC’s parker.

7. Gigant påske pudekamp i Washington Square Park

Whack! Av! Ha! Kast dig ud i det glade vanvid i en gigantisk pudekamp i Washington Square Park, til Pillow Fight NYC. Tag en blød pude med, der IKKE er fjer i. Vi gentager: IKKE ER FJER I! I nødstilfælde en bamse. Hvis du virkelig kan nænne det. Gratis.

8. Botanisk show i New York Botanical Gardens

Tusindvis af mytiske og magiske forårsplanter spreder deres hypnotiserende duft i The New York Botanical Garden, i en utrolig fanfare af farver, former, størrelser og mønstre.

9. Usandsynligt lækre chokolader

Påske er chokolade – men ikke nødvendigvis formet som æg. New York er en by med uhørt delikate chocolader, vi giver dig 3 utrolige steder her: 1. Fine & Raw: Chocolatier Daniel Sklaar går ind for raw metoder for at bevare mest muligt af cacao-bønnens antioxidanter. Chokolader med bl.a. mesquite, havsalt eller kokos er blandt de bedste. 2. Jacques Torres Chocolate: Chocolatier Jacques kalder sig selv for "Mr.Chocolate" og det er yderst passende, for her er en af byens bedste: Prøv hans signatur truffle chocolate, eller chocolader med Earl Grey og Saffran. 3. Nunu Chocolates: Chocolatier Justine Pringle har arbejdet sig op fra markeds-bod til butik med sit utraditionelle syn på chokolade, kvaliteten er i top; hendes hav-salt karameller er superpopulære, og det samme er de skøre choco-dyppede chips, og bolsjerne med sake og absint!

10. Vintage i Williamsburg

Hipsterstrømmen går fra Brooklyn til nabokvarteret Williamsburg nu. Derfor er det også her du finder det gode vintage-fund, der fuldender din New Yorker tur. Her er 3 af de bedste: 1. Amarcord Vintage Fashion, tøj fra 1940-1980´erne håndplukket af ejeren. Vintage Valentino tørklæder, Pierre Cardin, Bordoni – tøj du sikkert har set på pigerne i tv-serien Girls. 2. 10 Ft. Single by Stella Dallas: Vanvittige mængder vintage til både ham og hende. Buttondown skjorter med print, kimono-kjoler, læderjakker, sko og sko og sko! 3. Tiger Blanket Records & Vintage Boutique: Sangeren Emmy Wildwood er vild med mode og musik, så derfor har hun pladeselskab og tøjbutik samme sted: Paillet tanktops, 5$ B52´s retro vinyler, og frynse læderjakker. Indimellem er der live shows – lyt, led og nyd new yorker stemningen.

Find fly til New York

Se flere storbyferier:

7 bedste ting i Lissabon

10 bedste gratis oplevelser i Rom

Prøv en anderledes smut-tur med uventede twists

Priser er indhentet indenfor de seneste to døgn. Priserne er vejledende og tilbuddene kan være i begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.

Kort