nyheder inspiration Top 7 dyre- og naturdestinationer

Alle artikler

Top 7 dyre- og naturdestinationer

Vores verden har mange fantastiske steder at opleve. Skyscanner har udvalgt syv steder du må besøge, med fokus på natur og dyr. Tag på dit livs rejse og få minder for livet.

1. Bolivia

Omkring to tredjedele af Bolivia er dækket af jungle. Landets nationalparker giver mulighed for at opleve det mest fantastiske dyreliv i et af ​​verdens mest intakte økosystemer. Forskellige slags aber, jaguarer, pumaer og farverige fugle såsom flamingoer er blot nogle af de dyr, der lever her. Mange, der rejser til Bolivia for at opleve vilde dyr tæt på, rejser som frivillige hjælpere.

Flamingo

Læs mere: Verdens 10 mest spektakulære vandfald

2. Botswana

En klassisk destination for safari i verden. Omkring en tredjedel af landets areal består af beskyttede områder, hvor der kan ses vilde dyr i deres rette omgivelser. Elefanter, flodheste, giraffer kan ses tæt på, og Botswana anses for at tilbyde de bedste safari oplevelser i hele Afrika.

giraffer

Læs mere: Verdens mest fascinerende dyr – her kan du møde dem

3. Madagaskar

Madagaskar har en unik sammensætning af dyreliv, og øen har været isoleret i mange millioner år. Derfor byder øen på tusindvis af planter og dyr, som ikke findes andre steder. Lemurer på Madagaskars er den mest velkendte art blandt disse, og der er endda over 100 forskellige slags af dem her.

4. Borneo

Sig "Borneo", og tænker straks på den smukke, orange orangutang. Borneo er for dem der elsker aber; for junglene her er fyldte med sjældne abe-arter som gibbon-aber og næseaber. En anden attraktion er pygmæ elefanter – som er et helt unikt syn!

Læs mere: De 20 mest spektakulære naturvidundere

5. Alaska

Kæmpestore, øde og smukke Alaska er en drømmedestination for eventyrere. Tag hertil i sommermånederne, når vejret er mildere og du kan få en naturoplevelse for livet. Er du ikke bange for hverken bjørne eller ulve, så kan du tilbringe nætterne i telt, og komme helt tæt på naturen. For de mere forsigtige besøgende er der muligheder for at tilbringe de mørke timer på en campingplads med alle faciliteter.

6. Galapagosøerne

Galapagos tilhører Ecuador, og 1000 km fra kysten af ​​Ecuador ligger denne ø-gruppe, der ikke ligner noget andet sted. Disse vulkanske øer er beboet af søløver, leguaner, skildpadder og unikke fugle, og Galapagos-øerne blev Galapagos National Park i 1959, hele arealet er derfor beskyttet. Den nemmeste måde at besøge Galapagos-øerne er på et krydstogt. Antallet af turister hertil er begrænset for at beskytte det unikke miljø og dyrene, derfor skal turen planlægges god tid i forvejen.

Læs mere: 11 inspirerende instagramkonti du skal følge i 2016

7. Australien

Hvis du har masser af tid, kan du tage på dit livs rejse til Australien. Med over 550 nationalparker, fantastiske dykke farvande og et utroligt dyreliv på hele dette kontinent, er Australien den ultimative dyre- og natur destination. Fra pingviner på Philip Island til fuglene i Kakadu National Park og de åh-så-charmerende kænguruer; Her får du hele pakken.

Læs mere: De 10 allercooleste strande på Australiens magiske Gold Coast

Læs mere:

12 af verdens billigste feriedestinationer i 2016

10 drømmerejser med eventyr for livet – billigere end du tror

Sådan finder du de billigste flybilletter – bl.a. sidste-minuts flybilletter

Priser er indhentet indenfor de seneste to døgn. Priserne er vejledende og tilbuddene kan være i begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.