nyheder inspiration Stik af fra vinteren: 7 dejligt varme og solrige rejsemål

Alle artikler

Stik af fra vinteren: 7 dejligt varme og solrige rejsemål

Få dig en varm vinterferie: Se 7 steder der byder på sommertemperaturer, kridhvide strande og spændende oplevelser i vintersæsonen, fra Den Dominikanske Republik til Tenerife.

Download vores app

Her er Skyscanner‘s varme bud på hvordan du stikker af fra kulde og bidende blæst, og havner i en varm liggestol med sol på himlen, og med udsigt til turkisblåt hav.

1. Den Dominikanske Republik

Temperaturer: gennemsnits februar 25 C°, højeste 29 C°, gennemsnits marts: 26 C°, højeste 30 C°

Den Dominikanske Republik har de hvideste strande og de bedste hoteller. Besøg dette eksotiske og smukke sted, med masser af caribisk og syd/mellemamerikansk lokalkolorit og kultur udover de kilometerlange blændende hvide strande. Den dominikanske kultur er spændende, musikalsk og livlig, du kan besøge kakaoplantager, romdestillerier, spille golf og meget andet når du har en pause fra solbadningen.

OBS: Tjek før du booker, om det område du er interesseret i, blev ramt under orkansæsonen 2017. Nogle områder gik fri, men andre er under genopbygning.

Find fly til Dominikanske Republik

Find hotel i Den Dominikanske Republik

punta cana beach - hvidt sand og helt klart blåt vand

2. Sri Lanka

Temperaturer: gennemsnits februar 27 C°, højeste 31 C°, gennemsnits marts: 28 C°, højeste 32 C°

Sri Lanka er smukt, stedets historie er forbløffende, og Sri Lanka´s strande er blændende hvide. Her finder du mere end 1000 kilometer kyststrækning med hvidt sand og sol, så mon ikke du får plads til din strandstol hér. Luft og havtemperaturer ligger på omkring de 28 grader i februar, og nedbøren er minimal. Sri Lanka har samtidigt nogle helt eventyrlige oldtids-sights, og de er ikke støvede og kedelige. Oplev de smukkeste templer, besøg Yala National Park, og se 8 (ja otte!) UNESCO verdenskulturarv steder her. Gå heller ikke glip af klippefortet Sigirya – og vær forberedt på at møde elefanter, og måske endda at prøve elefantridt.

Find fly til Sri Lanka

Find hotel på Sri Lanka

farverigt sri lankansk tempel

3. Egypten

Temperaturer: gennemsnits februar 21 C°, højeste 23 C°, gennemsnits marts: 25 C°, højeste 32 C°

Fem timers flyvning, så kan du glemme alt om den bidende vinterblæst, for her venter det Røde Hav med solskin, krystalklart vand, basarer, lækre restauranter, og spændende historiske sights. Med afgange til Egypten fra både Billund og København er det nemt at komme afsted, og med aktiviteter fra pyramide ture til golf i ørkenen, kamelridt og masser af vandsport, så er Egypten fyldt med mystik, skønhed og eventyr der venter på dig.

Find fly til Egypten

Find hotel i Egypten

badebro og hytte på lille palmeø med turkist vand

4. De Kanariske Øer

Temperaturer: gennemsnits februar 18 C°, højeste 23 C°, gennemsnits marts: 20 C°, højeste 23 C°

De Kanariske Øer er et sikkert bud på at komme af med vintermørket – her venter fejende palmer og mange soltimer. Her er ikke tropiske temperaturer, men med det der svarer til danske sommertemperaturer på omkring de 20 C° og højere, er det noget bedre end Danmarks vinterfrostgrader – og mørke. De Kanariske øer byder på lavaområder at besøge, gourmetrestauranter, og naturligvis strande, strande – og strande. Og hver enkelt ø har sin helt egen særlige charme.

Find fly til De Kanariske Øer

Find hotel på de Kanariske Øer

bred strand med turkis vand

På foto: Tenerife

5. Goa, Indien

Temperaturer: gennemsnits februar 26 C°, højeste 31 C°, gennemsnits marts: 28 C°, højeste 33 C°

Goa’s såkaldte kølige sæson (med temperaturer mellem 25-35 grader i dagtimerne!) går fra november til februar, og det er hér vejret er perfekt – medmindre du ønsker at ende som et menneskeligt spejlæg, når temperaturerne når endnu højere. Men fra november til februar er her helt perfekt: tørt, solrigt og varmt, og stedet er perfekt til at chille rundt, eller slappe af på stranden med en kold Kingfisher øl. Her er palmestrande, laguner og tropisk jungle – besøg Cola stranden nær ved Palolem, og Polem stranden længst mod syd.

Find fly til Goa

Find hotel i Goa

små hytter ligger tæt ved en smuk lagune

6. Miami, Florida

Temperaturer: gennemsnits februar 20 C°, højeste 24 C°, gennemsnits marts: 22 C°, højeste 26 C°

Miami er USA’s eksotiske halv-sydamerikanske oase, hvor du hører ligeså meget spansk på restauranter og gader som amerikansk. Og du finder nogle helt vidunderlige drømmestrande helt tæt på byen. Når du ikke ligger i strandstolen og nyder solen, så kan du opleve de 960 utrolige smukke pastelfarvede bygninger i Art Deco District, eller tage på shopping på Lincoln Road, der er Miami’s svar på Fifth Avenue. Du er også tæt på forlystelsesparkerne i Orlando området, for Universal Studios og Disney World er kun omkring tre og en halv times biltur fra Miami. Dyk ned i den lokale og krydrede særligt columbiansk-inspirerede madkultur, og nyd det myldrende helt særlige Miami byliv.

Find fly til Miami

Find hotel i Miami

miami-strandhytte i solnedgang

7. Gambia

Temperaturer: gennemsnits februar 26 C°, højeste 33 C°, gennemsnits marts: 26 C°, højeste 33 C°

Gambia er et godt sted af solbade og til at nyde drinks med paraplyer i. Landet byder naturligvis også på en rig afrikansk kultur, og et dejligt farverigt spektrum af mad – så det er op til dig om du blot vil slappe af, eller lave afstikkere til lokale sights. Her kan vi anbefale at alliere dig med en lokal guide, det er ikke dyrt, og sikrer at du finder godt frem. En fordel ved at slikke sol i Gambia er, at der ikke er nogen tidsforskel, så der er ingen "spildte dage" med jetlag. Nogle af de bedste strande med gyldent, endeløst sand, finder du på steder som Cape Point, Bijilo og Kololi.

Find fly til Gambia

Find hotel i Gambia

gambia strand med palmer og små hytter

Få mere rejseinspiration:

Oplev Kap Verde: sol, hvidt sand og billedskøn natur

5 fantastiske soldestinationer denne vinter

Aktuelle rejsetilbud: Billige flybilletter til hele verden – lige nu

*Offentliggjort november 2017. Priserne er indhentet indenfor 15 seneste dage for dagen for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.