nyheder inspiration Rundrejse i Sydamerika – vi giver dig tips til billige flybilletter

Alle artikler

Rundrejse i Sydamerika – vi giver dig tips til billige flybilletter

Drømmer du om at rejse rundt i Sydamerika? Vi har sammensat en spændende rundrejse, der starter i Brasilien, og bl.a. fører dig højt op i bjergene i Chile, i vandet ved smukke strande, og ind på tangodanse-gulvene i Buenos Aires.

Priserne er for enkelt billetter, og per person. Bemærk, at eventuelle tillæg, såsom individuelle bagagegebyrer og eventuelle kortgebyrer, ikke er inkluderet. Priserne er korrekte på dagen, hvor denne artikel er offentliggjort.

1. København Kastrup – Rio de Janeiro

Afgang: 1/9

Pris: fra 2529 kr*

Start dit besøg i Sydamerika med nogle rigtige livsnyder-dage i Rio. Uanset om du vælger at hænge ud på stranden, danse samba eller drikke caipirinhas, vil du have en fantastisk tid her. Rio er en by med mange must-see’s, og en af ​​de mest berømte er den enorme Kristus figur, højt på Corcovado: Du kan du blandt andet komme hertil med højbanen – eller til fods, hvis du er af den slags der elsker at gå. Gå ikke glip af et besøg i Rio gamle bymidte; en charmerende blanding af brostensbelagte gader, smukke bygninger og stemningsfulde udendørs cafeer.

2. Rio de Janeiro – Santa Cruz

Afgang: 7/9

Pris: fra 1190 kr*

Million-byen Santa Cruz er måske ikke det første, du tænker på, når du tænker på Bolivia, men faktum er, at denne myretue af en by er en virkelig spændende destination. Tag en slentretur rundt i de smalle gader og se de smukke bygninger i kolonistil, prøv nogle af de mange internationale restauranter, og besøg området Equipetrol, hvor du kan feste til ud på de små timer. Du som elsker dyr vil måske være lidt ekstra glad for Santa Cruz, for der er masser af dovendyr her (Santa Cruz er dovendyrenes uofficielle hovedstad!) Du kan se dem i træerne – og de smutter jo ikke lige nogen steder i en fart, så du har tid til at indstillle kameraet!

3. Santa Cruz – Buenos Aires

Afgang: 11/9

Pris: fra 1226 kr*

Sig Buenos Aires, og de fleste får et romantisk glimt i øjnene. Uanset om det er den smægtende tangodans, eller de lækre grillede steaks, der frembringer reaktionen, så er Buenos Aires noget særligt. Dette er en vidunderlig destination for dem der er interesseret i kultur; her er masser af museer, kunstudstillinger og teatre at besøge, og byens natteliv er både unikt og intenst (natklubberne er ofte åben indtil kl 6-7 om morgenen). Hvis tempoet er for intenst, så tag til byens park Bosques de Palermo, et af ​​de mest populære grønne områder i Buenos Aires.

.4 Buenos Aires – Montevideo

Afgang: 15/9

Pris: fra 828 kr*

En af fordelene ved hovedstaden i Uruguay er, at den er relativt lille og kompakt, hvilket gør det muligt at udforske de mange must-see‘s på et enkelt besøg. Offentlig transport i Montevideo er velfungerende og billig. Start fra Cuidad Vieja, Montevideo gamle bydel, og besøg perler som Plaza de Independencia og National History Museum. Afslut dagen med at beundre solnedgangen fra strandpromenaden Rambla, som er 22 km lang og fyldt med flot udsigtspunkter, her slentrer folk, spiser på de lækre restauranter, og nyder en drink.

5. Montevideo – Santiago

Afgang: 21/9

Pris: fra 1729 kr*

Santiago eller Santiago de Chile, som byen faktisk hedder officielt, er Chiles politiske og kulturelle centrum. Det er også en spændende destination, hvor du kan stå på ski i Andesbjergene om morgenen, og hygge dig om eftermiddagen med svømning og solbadning på stranden. Santiago er en stor by med over syv millioner indbyggere, og en dejlig middelhavsklima. Et must-see er Parque Metropolitano som har en fantastisk udsigt ud over byen, på en klar dag kan man se hele vejen til Andesbjergene.

6. Santiago – København Kastrup

Afgang: 27/9

Pris: fra 4895 kr*

Og så er du hjemme i Danmark igen!

Få mere rejseinspiration:

Roadtrip: Oplev Argentinas magiske og legendariske Ruta 40!

Verdens 10 mest spektakulære vandfald

15 tips til hvordan du overlever den lange flyvetur

*Offentliggjort maj 2016. Priserne er de laveste indhentede priser for tidspunktet for offentliggørelsen, men kan ændre sig, og tilbuddene kan være i begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.