COVID-19 (coronavirus) kan påvirke dine rejseplaner. Uanset, hvor du skal hen, kan du finde den seneste vejledning her.

nyheder inspiration Indien rejseguide: Få de bedste tips til rejsen til Indien

Alle artikler

Indien rejseguide: Få de bedste tips til rejsen til Indien

Har du altid drømt om Indien, men tænkt at det simpelthen er for bøvlet at arrangere - du har tænkt på at google dig frem, men det virker ret uoverskueligt? Skyscanner har lavet en førstehjælps Indien guide med de bedste råd til dig der vil rejse til og i Indien. Vi hjælper dig også med at finde de billigste flybilletter til Indien. Læs med her - så er du allerede godt på vej på en rejse med farver, smag og kraft!

Find billige flybilletter til Indien

Find gode hoteltilbud i Indien

Hvis du aldrig har været i Indien, kan det virke som en lidt skræmmende destination. Du har måske hørt om folkemængderne, den berusende blanding af næse-prikkende krydderier, den eventyrlige arkitektur omgivet af tætpakkede, kaotiske gader. Men hvad er egentlig de vigtigste fakta at have styr på? Her er en simpel rejseguide, der hjælper dig med at planlægge dit eventyr til Indien!

1. Hvornår er det det bedste tidspunkt at rejse til Indien?

Det er meget forskelligt alt efter om du er til Syd eller Nord, stegende hede, eller behagelige temperaturer:

April, maj og juni er meget varme måneder, med gennemsnitlige temperaturer på 33 ° C, mens der fra december til marts er mere køligt og behageligt (temperaturer i den lave ende af 20´erne), og denne tid kan betragtes som højsæson. Sidstnævnte er et godt tidspunkt at besøge de forrygende strande og naturområder i det sydlige Indien; du kan rejse fra Mumbai, ned Konkan kyst, til Goa, derefter til Karnataka, og endelig til Kerala. Fra april til juni er det rigtigt varmt her, så hvis du planlægger at rejse gennem den sydlige del af Indien på denne tid af året, så vær sikker på at planlægge et par stop ved foothill stationerne i området. Bygget for at kunne tilbyde lidt kølighed på rejser, er disse ex-koloniale forposter der hvor briterne gjorde stop, for at undslippe den brændende varme – og det bør du også. Det er bedst at være i nord fra april og frem; den kølige, forfriskende luft ved foden af ​​Himalaya er perfekt til at udforske alting, uden at løbe risiko for hedeslag. Findes der en egentlig indisk vinter? Du vil måske være overrasket over at vide, at ja, det kan blive koldt her: temperaturer i december og januar kan være kolde omkring og nord for Delhi, hvor de kan komme helt ned på 7 ° C.

Taj Mahal, solnedgang

2. Hvordan finder jeg de billigste billetter til Indien?

Se dig godt for: Du kan finde flybilletter med kun ét flyskifte lige så billige som dem med to. Brug Skyscanners pris agent, den holder øje med om priserne går op eller ned på din ønskede destination! Få også gode tips til hvordan den lange flyvning bliver så behagelig som mulig – og glæd dig over eventyret der venter!

![stranden,indien, lille vogn med forfriskninger](https://content.skyscnr.com/dce200424580a7a14cc8e874e39cc0e3/GettyImages-516217167.jpg "indien)

3. Hvad skal jeg pakke til en tur til Indien?

Hvilken type kuffert skal du medbringe? Generelt kan man sige at hvis du bruger to uger eller mindre i Indien, og mest rejser mellem byerne, er en kuffert med hjul helt fin. Du kan måske endda presse alt ind i din håndbagage; vælg den rigtige carry-on med maximal udnyttelse af pladsen. Hvis du er på vej ud til strandene og flere landområder i Indien, er det nok bedre at medbringe rygsæk.

At komme rundt med tog og bus vil kræve en masse research (og tålmodighed), så hav bøger og podcasts med til de lange rejser, og de uundgåelige forsinkelser. Sundheds- og sikkerhedsmæssige grundlæggende ting som myggebalsam, antibakterielle klude, en hængelås og en fakkel er absolut nødvendige ting. Du kan finde de fleste større hygiejne mærker i shoppingområder (f.eks. L’Oreal), men Indien har masser af regionale, ofte Ayervedic produkter til salg.

For mere om hvad man ikke skal pakke, læs her:

10 ting du virkelig IKKE skal pakke

Hvilke ting har du brug for? Hvis du planlægger at rejse i både den nordlige og sydlige del af landet, skal du pakke til ekstreme skift. Rejser du i syd, mellem november og april, så medbring let bomulds eller linned tøj til at beskytte dig mod varmen. I løbet af de samme måneder mod nord er det køligt, så merino uld, kashmir eller dunjakke/lignende tøj vil være handy at have efter mørkets frembrud, når temperaturen begynder at falde. For kvinder, kan det være en praktisk ting at klæde sig lidt neutralt og beskedent. Du kan finde tørklæder til salg overalt, men sørg for at medbringe eller købe et der kan dække dig til hvor det er nødvendigt, og evt. også kan bruges som wrap-around eller lang nederdel, til at dække dine ben.

Få super rejsetips her:

24 ultimative rejsetips, der gør enhver ferie bedre

elefanter,indien

4. Har jeg brug for et visum?

Ja. Hvis du rejser fra Danmark til Indien på et dansk pas skal du have et visum. Se mere om reglerne her hos Udenrigsministeriet.

Tempel i Indien

5. At komme rundt:

Hvis du skal rejse over længere afstande i Indien på landjorden, er det vigtigt at tænke i at have god tid. Til gengæld kan du prøve at rejse med verdens største, og et af verdens ældste, jernbanenetværk. Bemærk også, at et såkaldt ”Protected Area Permit” (PAP) kræves for at rejse gennem visse beskyttede områder. For de helt store afstande kan det varmt anbefales at flyve – selv fjerne bjergegne og indiske øer kan nås med fly.

6. Hvilke apps kan være gode på min rejse?

WiFi er meget almindelig over hele Indien, selv i mindre cafeer på fjerntliggende steder, og i befolkede områder er du aldrig langt fra en internetcafe. Nogle af de apps der kan spare dig for en masse tid og gøre booking af rejser og indkvartering meget nemmere omfatter IRCTC (for busser i Indien) – linket fører dig til forsiden, hvor du kan vælge mellem iPhone og Android. Zomato (for mad og natteliv information), til iPhone og via Google play, – og så selvfølgelig Skyscanners nye populære alt-i-én app, hvor du nemt finder og booker både fly, hotel og billeje. Alle nævnte apps er gratis.

strand

7. SYD: Hvad er der at se og gøre i den sydlige del af Indien?

Start dit Indian Adventure i syd, og opdag fantastiske arkitektur og koloniale vibes i stormetropolen Mumbai, det bedste sted at starte dit sydlige eventyr. Forestil dig uspolerede strande og vild skov langs hele Koncan kysten til Goa; vælg at slappe af på de uberørte sandstrande, eller prøv kitesurfing eller almen surfing. De spektakulære ruiner af Hampi, en landsby i det nordlige Karnataka, vil introducere dig til ​​den hinduistiske gud Hannuman’s verden, her kan du kravle gennem hvad der er tilbage af de gamle smukke templer, der ligger spredt ud over hele dette World Heritage Site. Det tørre, golde landskab omkring denne landsby ligner noget fra en Star Wars film – det stik modsatte af den frodige Konkan kyst du lige har forladt. Fra Hampi kan du tage endnu længere sydpå til Kerala, der er den rigeste stat i Indien, takket være sine rigelige forsyninger af krydderier og silke. Kerala’s eks-koloniale havneby, Kochi (undertiden også udtales Cochin) ligger på Indiens sydvestlige kyst, og er det bedste sted at se de traditionelle kinesiske fiskenet der bliver svøbt ved solnedgang, og du kan smage lækre risretter (herunder masala dosa, og sambar), og her er perfekt at dase under de blidt svajende kokospalmer.

Kinesiske fiskenet i Kochi

hvid sandstrand, Indien

8. NORD: Hvad er der at se og gøre i den nordlige del af Indien?

Når temperaturerne i syd er stegende hede, anbefaler vi at rejse nordpå til bjergene. Hvis du leder efter et fascinerende udgangspunkt her, så prøv Dharamsala med sit sammenflettede mix af tibetansk og indisk kultur – du kender det måske også for at være hjemsted for den landflygtige Dalai Lama. Fra stationen i Manali i staten Himachal Pradesh – der er verdenskendt som ‘eventyrets hovedstad’ i Indien – bør du helt sikkert prøve paragliding i Himalaya, hvis du er til den slags. Manali er base camp for en masse forskellige aktiviteter, og du kan gøre spændende stop undervejs til berømte naturskønne attraktioner og historiske buddhistiske (ex)-riger i nærheden, såsom Leh og Ladakh. Du kan rejse mellem Ladakh og de høje Himalayas fra juli til september. Du finder også rigeligt med trekking muligheder, bjergbestignings kurser og fantastiske muligheder for rafting. Når sneen kommer, er skisportsstederne åbne, og du kan drage fordel af skilifterne giver dig de bedste udsigter over Himalaya. Hvis du føler dig mere "shanti ‘, så tag til Rishikesh, kendt som et centrum for yoga og meditation, her bydes på masser af templer og ashrams.

Landsbyer ved foden af Himalaya bjergene

himalaya

Find billige flybilletter til Indien

Find hoteller eller hostels i Indien

Hold øje med prisen på din Indien billet, brug vores pris agent, der oplyser når priserne stiger og falder: Få de bedste flypriser med Skyscanner prisagent!

Find billige flybilletter til Indien

Find gode hoteltilbud i Indien

Få mere rejseinspiration:

Aktuelle rejsetilbud: Tilbud på flybilletter

15 tips til hvordan du overlever den lange flyvetur

Solo rejser: 10 tips til dig der planlægger at rejse alene

*Offentliggjort august 2016. Priserne er korrekte på dagen for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.