nyheder inspiration Hvor skal du hen på ferie i august? Bedste storbyferier, strande og events

Alle artikler

Hvor skal du hen på ferie i august? Bedste storbyferier, strande og events

Sommerferie i August? Hvad enten du er på jagt efter en solrig storbyferie, en dejlig strand, en festival eller en vanvittig oplevelse - så har Skyscanner ideer til din ferie i august!

Bedste storbyferie i august måned

1. Bilbao, Spanien

El Botxo (eller Hullet som de lokale kærligt kalder deres hjemby) er kendt i hele verden som et center for kunst og arkitektur. Da Bilbao ligger lige midt i det grønne hjerte i Baskerlandet, er august et godt tidspunkt at besøge byen, hvor temperaturerne ikke er alt for varme, dvs 26 ° C. Der afholdes også i august en ni-dages byfestival, Aste Nagusia, med flotiller, kapsejladser, strongman konkurrencer, levende musik og dans. Gå ikke glip af det ikoniske Guggenheim Museum Bilbao, hjemsted for verdensklassekunst fra det tyvende århundrede. Du kan ogå slentre gennem de middelalderlige gader ved Nervión-floden, og du vil finde mange historiske sights, butikker og finurlige caféer. Husk at smage pintxos, de lokale tapas bestående af mundrette lækkerier med alle slags velsmagende toppings. Hvis du vil opleve et eksempel på Bilbao’s moderne skønhed, så tjek dens underjordiske stationer – byen har en af ​​de 15 smukkeste metroer i verden.

Læs mere: 10 bedste steder i Spanien

Find billige flybilletter til Bilbao

Find hotel i Bilbao

2. Portland, Oregon, USA

Det åndelige hjemsted for hipstere er blevet denne nordamerikanske by, der også parodieres nådesløst i hit tv-serien Portlandia. Der er mindst 30 bryggerier i dette såkaldte Beervana, og bryggerierne har specialiseret sig i alle mulige mærkelige og funky smagsoplevelser. Besøg Commons Brewery, lige ved Willamette-floden, for at prøve den berygtede Rouge Melange, en øl der er lavet af både drue og korn. Når du bliver sulten, så besøg en af byens mange madvogne, der serverer alt fra cordon bleu til gademad fra hele verden. Eller tag del i fællesskabs-viben på et af ​​Portlands seks Farmer markeder, hvor finder du lækkerier som tærter og lokale kastanjer, krydrede eddiker og charcuteri. Med temperaturer på de lave 20’ere i august, er det også vejr til cykling omkring i byen, og til gåture i Forest Park (NW 29th Ave & Upshur St) – eller til at besøge fantastiske naturområde Columbia River Gorge.

Læs mere: Unik ferie: USA’s anderledes og billige byer – fra Nashville til Philadelphia

Find billige flybilletter til Portland

Find hotel i Portland

3. Warszawa, Polen

Warszawa er et banebrydende kulturelt centrum, der snildt udfordrer Europas andre hovedstæder – bare til en brøkdel af prisen. Det er gode nyheder, hvis du rejser i den populære august måned. I august er temperaturerne lige over 20 ° C, og denne moderne by er oversvømmet med gourmetrestauranter, trendy barer og konceptbutikker. Men byen har ikke glemt sin fortid, besøg det monumentale Kultur- og Videnskabsmuseum, Stalins "gave" til den daværende underkuede nation. Gå tur i Stare Miasto, den rekonstruerede gamle bydel, eller udforsk haverne ved barokslottet Ogród Krasińskich. Senere kan du spise på The Inn Under The Red Hog, hvor den kommunistiske top plejede at spise under krystallysekronerne, på menuen finder du bl.a. retter som ‘Brezjnevs Kolduny’ (dumplings) og "Fidels Star ‘(marengskage), alle skyllet ned med polsk vodka. Lær mere om byen, fra øl til kunst, lige her i vores guide:

Læs mere: De 8 bedste ting i Warszawa

Find billige flybilletter til Warszawa

Find hotel i Warszawa

Warsaw gamle by, torv

4. Chengdu, Kina

Pandaernes hovedstad Chengdu, er en af ​​Kinas nye højteknologiske byer, og her bygges så hurtigt, at byens skyline skifter udseende ret hurtigt – her er bl.a. den største bygning i verden (New Century Global Center: 500 meter høj, 400 meter bred!). Stemningen her er alligevel stadig relativt afslappet. Første stop: Panda Breeding Base i den nordlige del af byen, der huser mere end 80% af verdens kæmpepandaer. Husk at tage det roligt i sommervarmen (temperaturerne når op på 30 ° C i August) i Wangjiang Pavilion Park på den sydlige bred af Jin-floden, der med sine vandløb, pagoder og væld af bambus planter er et smukt sted at besøge. Vil du se mere af det gamle Chengdu, så tag til Wenshu Kloster, og se nogle af de bedst bevarede Buddha-statuer i landet, eller nyd en kop te på Yue Lai Tea House downtown, hvor du kan spille mahjong (traditionel kinesisk spil), og hvor du på lørdage kan opleve en opera på en smuk lanterne-oplyst scene. Sichuanese mad er en rejse værd i sig selv – prøv en "hot pot" af bouillon, dunker i kød, fisk og skaldyr og grøntsager, og nyd en kølig velbrygget øl til.

Find billige flybilletter til Chengdu

Find hotel i Chengdu

Panda i Chengdu, Kina

Bedste strande at besøge i august

5. Korsika, Frankrig

Korsika ligger ca. 80 km ud for den italienske kyst, og denne uslebne diamant er kendt som L’Île de Beauté (Skønhedens ø), og den vil straks charmere dig med sine sandede bugter, lysende klare blå hav, pinjeskove og takkede bjerge. August er en måned hvor her bobler af feststemning pga. den franske sommerferie-periode, og havet byder på temperaturer på 25 ° C, men der er masser af kystkilometer at finde plads til dig selv på: Strandene strækker sig hele vejen fra Bonifacio i syd, med sine middelalderlige huse balancerende på kanten af ​​kridthvide klipper, til Riviera Chic Ajaccio i vest, som kan prale af at være fødested for en vis Napoleon Bonaparte (det gamle familiepalæ er åbent for besøg!), og derudover smukke strande som Propriano og Porticcio. Længere oppe af vestkysten må du ikke gå glip af de eventyrlige klippeformationer Les Calanches, der gløder røde i solen. Porto-Vecchio i øst er øens ældste feriested, med postkort-perfekte hvide strande at besøge om dagen, og masser af restauranter og klubber fyldt med brune kosmopolitiske gæster om natten.

Find billige flybilletter til Korsika

Find hotel på Korsika

Bodri strand, Korsika

6. Sortehavskysten, Bulgarien

Med garanti for temperaturer på omkring 29 ° C i august, og endeløse kilometer af sandstrande, eller rettere hele 400 km sandstrande, lige ud til det indbydende blå hav, er Sortehavskysten vidunderlig. Varna er en dronning blandt kystens feriebyer, og byder også på en livlig club scene, og her er en bred vifte af muligheder for bådture, wake-boarding – og rigelige chancer for at dykke blandt de mystiske vrag i Sortehavet. Varna er også et ideelt udgangspunkt for at udforske andre dele af kysten – blot en halv times kørsel mod nord finder du Det Gyldne Sand, der skinner lige så meget som navnet antyder, mens halvanden times kørsel mod syd bringer dig til Irakli, en af ​​landets sidste tilbageværende vilde strande, der bl.a. byder på en smuk lagune. Og lige ved den tyrkiske grænse ligger Strandzha Nature Park, med lange, ensomme strækninger af kystlinje, varieret vegetation og et rigt dyreliv, lige fra fra guldsjakal til hornugle. For at gøre det hele endnu bedre, så er Bulgarien en af ​​2016’s billigste destinationer, så det er perfekt til en sommerferie, der ikke efterlader dig med tomme lommer.

Find billige flybilletter til Bulgarien

Find hotel i Bulgarien

7. Kaua’i, Hawaii

Du har set den i Jurassic Park filmene, men alligevel (eller derfor!) er Kaua’i en af ​​Hawaiis mindre besøgte øer, selvom øen er et frodigt paradis af de dejligste strande, brusende vandfald, frugtbare dale og tropisk regnskov, der altså på en eller anden måde har formået at forblive vildt og frit. Med disse dramatiske baggrunde til dine feriebilleder, så vil du nok også helst undgå både regnsæsonen og højturistsæsonen, og det gør du ved at komme her i august. Tag til North Shore, hvor bjergene møder de rullende bølger, og hvor her er gyldent sand perfekt at dase på, eller følg motorvejen vest til den legendariske kyststrækning ved Na Pali Coast, med klipper der tårner sig 1.000 meter over brændingen, og bugte der vrimler med tropiske fisk. Slut dagen af med en tur til Polihale State Park på øens vestligste punkt, og se solen gå ned over klipperne. Hvis du vil krydre din tur med noget skægt Hawaii kitsch, så tjek ind på Sheraton Kauai Resort i Poipu, og oplev blomsterklædte yndlinge synge og danse. Få dig en drinks med paraplyer, og lyt til musikken og bølgernes brus. Så tæt som det bliver til paradis på jorden.

Find billige flybilletter til Hawaii

Find hotel på Hawaii

Na Pali Coast på Kuaui

Bedste events i august måned

8. La Tomatina, Buñol, Spanien

Nærmeste lufthavn: Valencia

Duk dig! For her er der gang i verdens største madkamp! Titusinder af mennesker fylder gaderne i Buñol til denne saftige, fuldkommen skøre begivenhed. Hvert år, på den sidste onsdag i august, kaster alle disse mennesker intet mindre end 40 tons tomater på hinanden! Det hele startede i 1945, muligvis blot som festival sjov, selv om nogle siger, at det var en anti-Franco protest. I dag kan du male byen rød for den fyrstelige sum af € 10. Tag din hvideste t-shirt på, og hav et par briller klar klokken 10:00, og husk at mase dine tomater, før du kaster dem. La Tomatina er en del af en ugelang festival i Buñol, med musik, parader, dans, fyrværkeri og en paella konkurrence. Få mere info her på hjemmesiden. For at komme hertil flyver du til Valencia og lejer en bil – Buñol er omkring 400 km væk – og når du er færdig med festlighederne, så kør på tour i det omkringliggende område.

Læs mere: 15 af Spaniens smukkeste slotte og borge

Find billige flybilletter til Valancia

Find hotel i Valencia

9. Esala Perahera, Kandy, Sri Lanka

Sri Lankas største religiøse festival fejrer ankomsten af ​​Buddhas tand i Sri Lanka i det fjerde århundrede e.Kr. Dette legendariske hellige relikvie er blevet ført til Kandy en gang om året siden Kirti Siri Meghawanns regeringstid, i processioner af dansere, trommeslagere, fakkelbærere, ild jonglører, og juvel-smykkede elefanter, gennem en periode på ti dage – se alle datoer her på hjemmesiden. Det hele skydes i gang med en træ-plantnings ceremoni, og processionerne bliver mere og mere spektakulære dag for dag, og kulminerer i en stor parade, der falder sammen med fuldmåne: Til sidst kan paraden indeholde op til 100 elefanter! Et uforglemmeligt minde. Du kommer til Kandy via Bandaranaike International Airport i Colombo, så sørg for at afsætte lidt ekstra tur tid før eller bagefter Esala Perahera, og udforsk Sri Lankas hovedstad.

Find billige flybilletter til Sri Lanka

Find hotel i Sri Lanka

10. Air Guitar World Championships, Oulu, Finland

Hvem har ikke svinget en luftguitar foran deres soveværelses-spejl til tonerne af The Final Countdown? Nu er det på tide at du får vist dine moves til Air Guitar World Championships i Oulu, Finland. Du vil kunne opleve nogle af verdens luftguitarister, fra steder så varierede som USA, Belgien og Kasakhstan. Udvælg et minuts musikklip, lad dit hår vokse, så det er perfekt til din susende hår-vindmølle og dit saksespark. Alternativt kan du bare se på, og måske melde dig til et par workshops om kunsten at dyrke dit usynlige instrument. Eventen finder sted for at fremme fred i verden, for luftguitar ideologien hævder, at krige ville ende, klimaændringer stoppe, og alle dårlige ting forsvinde, hvis alle mennesker i verden spillede luft guitar. Ikke usandsynligt. Få datoer og mere information her på hjemmesiden.

Læs mere: 10 grunde til at besøge Finland hurtigst muligt!

Find billige flybilletter til Finland

Find hotel i Finland

11. The Yacht Week, Split, Kroatien

Det er en enkel plan – lej en yacht i en uge, sejl rundt i Adriaterhavet ved Kroatien, og stop ved en ny ø og en ny fest hver aften. Yacht Week er blevet større, så den nu omfatter hele 45 ruter i seks lande, herunder Italien og Thailand – men den oprindelige kroatiske rute er nok stadig den bedste. Champagnepropperne regner ned over hver destination ved dette selvbestaltede St Tropez i Østeuropa: Lige fra øen Hvar, til den historiske ø Vis, er her muligheder for at drikke, spise og solbade. Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke kan sejle – du kan leje en skipper til at styre din båd, og endda en kok, hvis du ikke kan eller vil lave mad selv. Den eneste ulempe er, at med non-stop fester kan du godt få brug for en uges ferie mere til at komme dig …The Yacht Week løber fra juni til begyndelsen af ​​september – tjek hjemmesiden for priser og ruter – og der er en bus til Split Havn (ca. 40 minutter), hvor du kan boarde dit fartøj. Se hvad Kroatien ellers byder på:

Læs mere:

Kroatiens 10 bedste strande

Top 10 steder i Kroatien

Find billige flybilletter til Split

Find hotel i Split

Få mere rejseinspiration:

10 bedste alternative storbyferier i Europa

Solo rejser: 10 tips til dig der planlægger at rejse alene

Få de bedste flypriser med Skyscanner prisagent!

*Opdateret juli 2017. Priserne er indhentet indenfor 15 dage for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.