nyheder inspiration Ferie i Spanien: 10 perfekte strande i Spanien

Alle artikler

Ferie i Spanien: 10 perfekte strande i Spanien

Sol, strand og sangria! Vi tager dig med på en rundtur til de 10 smukkeste strande i Spanien. Fra Asturias til Alicante - her er en billedserie af de 10 bedste strande i Spanien. Hvilken er din favorit?

Find billige flybilletter til Spanien

1. Playa de Isla Canela, Andalusien

Isla Canela er, som du måske har gættet, en ø. Men det er ikke en ø i havet, men i floden Guardiana, ligger mellem Spanien og Portugal. Øens største attraktion er de syv kilometer lange gyldne sandstrande.

Find hotel nær Isla Canela

2. Playa de Bolonia, Andalusien

En anden perfekt strand i Andalusien ligger i provinsen Cadiz. Bolonia er alt hvad du ønsker dig af en perfekt strand, og mere til. Lige bag det fine hvide sand ligger de smukke ruiner af den romerske by Baelo Claudia. Hvis du hellere vil lade dit badetøj blive derhjemme, så er der en populær nudist-strand for enden af ​​bugten. Glem ikke din solcreme!

LÆS MERE: SOS – solskoldning! Sådan behandler du din solskoldede hud

Find hotel i Playa de Bolonia

3. Playa de Gulpiyuri, Asturias

Denne strand er lidt anderledes: Stranden Gulpiyuri ligger mellem byerne Santander og Gijon i Asturias-regionen ved Spaniens nordlige kyst. Stranden er omkring 100 meter fra Biscayabugten, og er knyttet til den via et netværk af underjordiske tunneler.

Find hotel i Santander

4. Playa de los Genoveses, Andalusien

Dette er absolut ikke Torremolinos. Her er der ingen store hoteller. Los Genovese er beliggende i en isoleret del og lige i hjertet af naturparken Cabo de Gata, og tilbyder nogle af de bedste udsigter i Spanien. Her kan du medbringe din egen frokost og en strandstol, hvis du har brug for det.

LÆS MERE: De 8 bedste ting i Andalusiens hovedstad Sevilla

Find hotel nær Playa de los Genoveses

5. Cala de Sa Calobra, Mallorca

Sa Calobra bugten er velkendt, men den er også ekstraordinært lækker. Her er to små strande at vælge imellem. Den ene er placeret lige uden for den lille by Sa Calobra, og den anden kan nås med båd eller via en vej, der ikke anbefales til dem der er bange for højder. Desværre er Sa Calobra pakket med strandgæster i højsæsonen, så det er bedst at komme tidligt på dagen for at finde et godt sted.

LÆS MERE: På rejse med dig selv – 8 ideer til spændende solo rejser

Find hotel på Mallorca

6. El Trabucador, Katalonien

Deltaet her ligger syd for byen Reus, og er ikke særligt kendt blandt ikke-lokale. Windsurfere elsker det gyldne sand og de fantastiske bølger her. Stranden har vand til begge sider, og er en af ​​Spaniens bedste.

Find hotel nær Reus

7. Cala de Algaiarens, Menorca

Nogle af de bedste ting i livet kræver en vis indsats. Algaiarensbugten på Menorca er bestemt en af disse: Dens hvide sandstrand og krystalklare vand er så tæt på strand-perfektion som du kan komme. På den vestlige side af bugten ligger en lille havn, hvor folk normalt samles for at fiske.

Find hotel på Menorca

8. La Granadella, Alicante

Badebyen La Granadella i Javea på Costa Blanca er mange gange blevet kåret som Spaniens bedste strand. Den ligger i en malerisk bugt, omgivet af forrevne klipper og fyrretræer. Her kan du nyde både solen og havet, eller hengive dig til dykning og snorkling.

LÆS MERE: Derfor skal du hoppe på et fly til Alicante

Find hotel i Alicante

9. Cala Saona, Formentera via Ibiza

Ja, det er småt, men det er også meget charmerende. Bugten Cala Saona er berømt for sit turkise vand, hvide sand og røde klipper. Her er et par strandrestauranter og et hotel, og området er fredeligt og afslappet. Formentera er nabo-ø til Ibiza, og en kort bådtur bringer dig fra Ibiza til Formentera.

LÆS MERE: 15 af Spaniens smukkeste slotte og borge

Find hotel på Formentera

10. Playa de las Catedrales, Galicien

"Katedral-stranden" i Galicien er et naturskabt fænomen. Denne unikke strand har mange naturlige huler, bugter og klipper, der ændrer udseende afhængigt af tidevandet.

Find hotel i Galicien

Find billige flybilletter til Spanien

Få mere rejseinspiration:

En guide til 20 smukke græske øer

Kroatiens 10 bedste strande

Danmarks bedste strande

*Offentliggjort juni 2016. Priserne er korrekte på dagen for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.