nyheder inspiration Sådan sammensætter du din egen charterferie eller pakkerejse!

Alle artikler

Sådan sammensætter du din egen charterferie eller pakkerejse!

Gør din drøm til virkelighed, uanset om det er sommerferie, vinterferie, efterårsferie eller bare fordi! Billige charterrejser og billige pakkerejser med all inclusive er ikke kun forbeholdt rejsebureauerne. Du kan sagtens sætte dig ned og lave din egen pakkeferie, og så får du endda det hele lige som du vil have det. Skyscanner.dk sammenligner priser på både flybilletter, hoteller og billeje, så det er bare med at komme i gang! Har du nogle gode tips? Del dem i kommentarfeltet nedenfor!

Palmetræer på strand

Sparer jeg penge ved selv at sammensætte min pakkerejse eller charterferie?

Ja, der kan være mange penge at spare. Så du kan med fordel selv gå i gang.

Hvis drømmene kun går på en pakkerejse til Mallorca eller charterferie til Bulgarien, så se om I ikke kan være lidt fleksible med rejsetidpunktet. Hvis I er flere der skal afsted, er det ofte svært at være helt fleksibel med afrejse og hjemrejse tidspunkt. I det her tilfælde får I mest for pengene ved at være nogenlunde fleksible ift. hvor ferien skal gå til.

Forventningsafstem med dig selv, og dine medrejsende, om hvad du/I vil have ud af ferien. Hvis I er fleksible med både dato og med hvor turen skal gå hen, så har I de bedste forudsætninger for at spare mest. Find sammen ud af hvad fællesnævnerne er for det I vil opleve. Er det store kriterie fx en solferie, så er der mange destinationer at vælge mellem.

Udsigt ud af flyvindue

Hvordan laver jeg selv min egen pakkerejse eller charterrejse?

Når du går i gang med at søge får du hurtigt en idé om hvad du nok skal være hurtigst ude med at få bestilt. Til nogle destinationer kan du snildt få fat på flybilletterne, men det kniber måske med at finde et hotelværelse eller ferielejlighed. Når du har fundet både flybilletter og det hotel du gerne vil have, så book begge dele lige efter hinanden.

Flybilletten

Ved charterrejser og pakkerejser har rejsebureauet ofte sit eget charterfly, der normalt flyver direkte til destinationen. Du kan derfor ikke altid finde det præcis samme fly hos andre end rejsebureauet. Charterferier går til populære destinationer, og bliver nogle gange også kombineret med normale rutefly, så du bør sagtens stadig kunne komme afsted med et normalt rutefly. Ved selv at booke flyet er du heller ikke lagt fast på specifikke rejsetidspunkter, men kan selv vælge de afgange der passer dig bedst.

Prøv at søge på Skyscanner nu!

Tip: Prøv at skrive ‘Overalt’ i Til-feltet og bliv inspireret. Eller vælg ‘Hele Måneden’ når du trykker i datofelterne for at se når flybilletterne er billigst.

Feriehytte

Hotellet

Du finder både kvart, halv og helpension eller all inclusive når du selv booker hotellet. Og hvis det er hele familien der er afsted, er det måske snarere en ferielejlighed der er lykken?

Søg på lige det du vil have med Skyscanners hotelsøgning.

Søg hoteller her!

Mand der researcher på laptop

Hvad skal jeg ellers være opmærksom på når jeg selv sammensætter min ferie?

Du er normalt kun dækket af Rejsegarantifonden hvis du bestiller en egentlig pakkerejse eller charterferie gennem rejseudbydere der er medlem af rejsegarantifonden. Der er dog undtagelser, og du kan fx dække dig bedre ind hvis du køber din egen sammensatte ferie med kreditkort. I april 2015 er Rejsegarantifonden udvidet så hjemtransport dækkes, hvis flyselskabet går konkurs under din rejse.

Læs mere om reglerne på rejsegarantifonden.dk og flypassager.dk.

LÆS MERE: Kroatiens 10 bedste strande

Badestrand med blåt hav

Få mere rejseinspiration:

Trend: Kombi-ferie – sådan får du både storby og strandnatur

SOS – solskoldning! Sådan behandler du din solskoldede hud

Ferie i Spanien: 10 perfekte strande i Spanien

10 ting du virkelig IKKE skal pakke

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.