COVID-19 (coronavirus) kan påvirke dine rejseplaner. Uanset, hvor du skal hen, kan du finde den seneste vejledning her.

nyheder inspiration Bryllupsrejser året rundt: destinationer efter rejsemåned og prisniveau

Alle artikler

Bryllupsrejser året rundt: destinationer efter rejsemåned og prisniveau

Uanset budget og tidspunkt på året for dit bryllup, så har vi fine romantiske ideer til bryllupsrejsen!

Du har brugt måneder på at planlægge over perfekte bryllup, men ups, hvad med bryllupsrejsen? Nu har du jo en bryllupsdato, så dér skal du afsted, men hvad med pengene, hvad med ideerne til et godt sted?

Bare rolig. Uanset om du har et rejsebudget der er til 5-stjernede hoteller eller du er nødt til at spare lidt, så har Skyscanner her håndplukket bryllupsrejsedestinationer til alle. Vi har opdelt dem efter måned og pengepung. Se med og bliv inspireret.

1. JANUAR

Budget: Island

Hvad kunne være mere romantisk end at se det fascinerende Nordlys feje henover og stråle på en mørk arktisk himmel? Det er tid til hygge i Reykjavik på det fine Hotel Borg, og tid til at lægge i blød i de udendørs boblebade på Hotel Glymur, med udsigt over den spektakulære Hvalfjord. Gå ikke glip af chancen for at køre snescooter på Langjokull, Islands næststørste gletsjer. Tjek også vores Nordlys-guide her:

6 bedste steder at se det fortryllende Nordlys i vinteren 2015 – 2016

Mere Island: De 10 bedste ting at lave på Island

Find fly til Island

Find hotel på Island

Luksus: Maldiverne

En gennemsnitstemperatur på 30 ° C i januar, top spa retreats og selvfølgelig de kridhvide sandstrande betyder at Maldiverne er ren postkort-romantik. Maldiverne er indbegrebet af en bryllupsrejsedestination og er det ideelle sted for efter-bryllup afslapning. Prøv den lille og romantiske Maafushivaru ø , hvor der er blændende koralrev lige ved kysten, eller besøg Velassaru, som helt sikkert lokker nygifte med deres private luksus suiter – de har f.eks. en 270m2 stor vand-suite, med panorama havudsigt til Maldivernes luksus-paradis.

Find fly til Maldiverne

Find hotel på Maldiverne

2. FEBRUAR

Budget: Tenerife

Det er karneval-tid i Tenerife i februar, så gør dig klar til at feste omgivet af vilde kostumer, musik, dans og fest. Vær klar til solbadning også, da vejret i den del af Spanien normalt er meget mildt på denne tid af året, med temperaturer der svinger omkring de behagelige 20 ° C, og der er masser af smukke sorte sandstrande for jer at slå jer ned på. Bo på det femstjernede Jardines de Nivaria for ved stranden i Costa Adeje og få udendørs massage. Her er også masser af romantiske restauranter.

Læs mere: En guide til de 7 vidunderlige Kanariske Øer

Find fly til Tenerife

Find hotel på Tenerife

Luksus: Cuba

Få byer er så romantiske som Havana, med dens smuldrende palæer, palmer og Latino musik – for ikke at nævne byens friske mojitos. Tjek den dristige kabaret på Tropicana, se, hvor Hemingway skrev ( Ambos Mundos hotel) og drak (El Bodeguito del Medio), og tjek ind på Sarasota Hotel, der har den bedste tag-pool i byen.

Find fly til Cuba

Find hotel på Cuba

3. MARTS

Budget: Belgien

OK, her er lidt køligt, men hvem bekymrer sig, når omgivelserne er så romantiske? Brugge er en af ​​Europas mest eventyrlignende byer, dens middelalderlige bygninger spejler sig i talrige maleriske kanaler. Flyv til Bruxelles og tag halvanden times togtur til Brugge; hér kan du hoppe ind i en hestevogn og køre som Askepot og hendes Prince Charming gennem de brostensbelagte gader. Slap af på det femstjernede Hotel Dukes ‘Palace, sov i jeres helt eget tårn, og vågn op til champagne og dejlig morgenmad med belgisk chokolade til kaffen.

Find fly til Belgien

Find hotel i Belgien

Luksus: Cruise omkring Skotland

Fancy bryllupsrejse på den engelske dronnings favoritskib? Gå ombord på Hebridean Princess og oplev den ultimative romantiske cruise rundt om Hebriderne. Du vil kunne opleve fænomenet gloaming, Skotlands særlige og smukke tusmørke, og nyde nogle af de bedste råvarer landet har at byde på. Alt imens I cruiser mellem øerne fra Skye til Orkneyøerne, og lægger til i havne der er for små for de fleste andre skibe.

Find fly til Skotland

Find hotel i Skotland

4. APRIL

Budget: Spanien

Sevilla kaldes også Spaniens mest spanske by, her er tapas, flamenco og flere appelsiner end du kan tælle. Bo centralt på Gran Melia Colon, og se den gotiske katedral og den særlige mauriske arkitektur om dagen, og tag på tapasbarerne om natten – gå ikke glip af jamon iberico skinke på El Rinconcillo.

Læs mere: De 8 bedste ting i andalusiske Sevilla

Find fly til Spanien

Find hotel i Spanien

Luksus: The Deep South, New Orleans

April er det perfekte tidspunkt at besøge den dampende by New Orleans, da det er her byen fester igennem med den årlige Jazz Festival. Der er masser af muligheder for spontan romantik: nip til sukker-pudrede beignets på Café Du Monde, I kan tage på en hestevognskørsel i det franske kvarter, og fylde ører og hjerter med al den levende musik i gaderne.

Læs mere: Unik ferie: USA’s anderledes og billige byer – fra Nashville til Philadelphia

Find fly til New Orleans

Find hotel i New Orleans

5. MAJ

Budget: Edinburgh, Skotland

Edinburgh er velsagtens Storbritanniens mest romantiske by, den gamle borg der hviler ovenpå en vulkansk sten er byens midtpunkt. Tag på slentretur ned ad Royal Mile, I kan klatre op til Arthur’s Seat (en anden inaktiv vulkan), og I kan spise friske skotske fisk og skaldyr ved havnefronten i Leith. Lav hul i bryllupsrejse budgettet på Restaurant Martin Wishart for en gennemført fejring af jer to. Og nap lidt pubhygge I kan holde i hånden til.

Læs mere: Insiderguide: De 9 bedste pubs i Edinburgh

Find fly til Edinburgh

Find hotel i Edinburgh

Luksus: Australien

Udforsk en helt ny verden sammen på Ningaloo Reef, verdens længste rev, lige ud for kysten i det vestlige Australien. Sov under yderst luksuriøse lærredsoverdækninger på eco resortet Sal Salis, og svømme med fisk – og skildpadder og delfiner – hver dag. Om natten kan I endda se kænguruer tage sig en lur på terrassen.

Find fly til Australien

Find hotel i Australien

6. JUNI

Budget: Kroatien

Intet land i Europa har en kystlinje smukkere end Kroatien, og heller ikke vand der er så klart. Oplev skønheden med en tur fra Dubrovnik til Sibenik. Bo i Karmen lejligheder, gå på Dubrovnik betagende murværker, og svøm fra klipperne ved Buza bar, før I drager nordpå for at opdage Sibenik og den helt nye havnefront D Resort Sibenik, tag på ture til øerne ud for kysten. og prøv spa-behandlinger.

Læs mere: Top 10 ting i Kroatien

Find fly til Kroatien

Find hotel i Kroatien

Dubrovnik gamle bydel set fra oven

Luksus: Peru

Har I lyst til en aktiv bryllupsrejse? Hvad med vandreture på Inka stien i Peru, hvor I når Machu Picchu ved solopgang? Hvis tre dages vandring er lidt for meget for jer, kan I også køre op til det legendariske Inkatempel i stedet, men uanset om du går eller kør, så husk at slappe af bagefter i de varme vande ved Aguas Calientes. Gå ikke glip af byen Arequipa, der er helt indrammet af vulkaner, og byder på barokke bygninger, og Cusco, hovedstaden i det gamle Inka imperie.

Find fly til Peru

Find hotel i Peru

Inka citadel Machu Picchu ved solopgang

7. JULI

Budget: Hampshire og Dorset, Storbritannien

Sommeren er det perfekte tidspunkt at feriere i England, og det allerbedste sted at fange sommersolen er ved den idylliske sydkyst. Tag til New Forest, og gå en romantisk sommerlig skovvandring ved vidunderlige hotel Pig in the Forest, se de kendte bittesmå ponyer, inden turen går syd til Pig on the Beach, ved Studland, der ligger omkranset af hvide kalkholdige klipper. Begge hoteller har køkkenhaver, engelsk charme – og fantastiske restauranter.

Læs mere: 10 magiske steder i Storbritannien

Find fly til Storbritannien

Find hotel i Storbritannien

Luksus: Kenya

Der er Great Wildebeest Migration sæson i Kenyas Masai Mara National Reserve på denne tid af året, så hvorfor ikke lave din bryllupsrejse til en safari? Tjek ind på Mara Serena Safari Lodge for din bedste chance for en kæmpe safari-oplevelse, her er to daglige ture, nyd aftendrinks i bushen og morgenmad ved flodheste bassinet. Der er gode chancer for at spotte safari-klassikeren "De 5 store" her: løve, elefant, bøffel, leopard og næsehorn.

Læs mere: 10 steder i verden hvor danskere har sat stærke aftryk

Find fly til Kenya

Find hotel i Kenya

8. AUGUST

Budget: Slovenien

Ljubljana er allersmukkest i sommeren; de pastefarvede bygninger kysses af solen, og træerne er i fuld blomstring. Tag på et flodkrydstogt langs Ljubljanica, eller tag kabelbanen op til slottet. Du finder også ud af hvorfor slovenerne gerne vil holde den lækre slovenske vin for sig selv! Få en romantisk udsigt ud over byen, gå op på Smarna Gora, byens højeste bakke.

Find fly til Slovenien

Find hotel i Slovenien

Luksus: Indonesien

Java er ofte fugtig, men i August er her klar himmel og temperaturer på ca. 27 ° C på denne smukke ø i Indonesien. Blå-ild vulkanske søer og øde strande venter, men højdepunktet ved enhver tur til Java er Borobudur, et episk kompleks af stupaer, og er et af ​​jordens største religiøse monumenter. Vær her ved solopgang for et ekstra strejf af magi på din bryllupsrejse.

Find fly til Indonesien

Find hotel i Indonesien

Borobudur tempel kompleks i Indonesien

9. SEPTEMBER

Budget: Nord-Irland

Vær to af de første til at gå på helt nye kystnære stier ved The Gobbins, langs kysten af ​​Antrim i Nord-Irland. Du vil vandre under stenudskårne buegange, krydse jernbroer og fotografere steder du aldrig ville kunne forestille dig kunne nås. Bagefter kan I besøge Giants Causeway, ideelt set sejler I hertil i kajak for at undgå folkemængderne.

Find fly til Nord-Irland

Find hotel i Nord-Irland

Luksus: Amalfikysten, Italien

Italien er som skræddersyet til bryllupsrejse, og Amalfikysten er ikonisk, dens kirker og torve klamrer sig nemlg til en af ​​Europas smukkeste kyststrækninger, hvor klipper knejser højt over byen klokketårne. Bo i Positano på Le Sirenuse, og se udsigten over det Tyrrhenske Hav, sip cocktails på terrassen og nyd Michelin-stjerne spisning. Der er kun en kort gåtur til stranden herfra, og færgerne får jer hurtigt til den juvel-lignende ø, Capri.

Find fly til Italien

Find hotel i Italien

Bygningerne i Amalfikysten klamrer sig til klipperne

10. OKTOBER

Budget: Lanzarote

Slap af i efterårssolen efter braget af dit bryllup, og vælg den kanariske ø Lanzarote, øens hvidkalkede bakker sidder smukt ovenpå sort lava. Tjek ind i hjertet af øen, på Finca Malvasia, og tilbring jeres dage med at udforske underjordiske geologiske vidundere og de surrealistiske kunstneriske kreationer af indfødte billedhugger César Manrique. Eller oplev den betagende højt beliggende landsby Haria. Her er også masser af dejlige restauranter på Lanzarote.

Find fly til Lanzarote

Find hotel i Lanzarote

Luksus: Californien

Er biltur mere din stil? Så tag på en klassiker, kør fra San Francisco til San Diego, langs den californiske kyst. I vil se Golden Gate Bridge og Monterey Bay, inden I når Big Sur, en dramatisk kyststrækning, hvor Glen Oaks byder på skovhytter, hvor hver hytte er udstyret med deres egen lille bålplads. Tag sydpå til neon- lysende LA, og endelig til afslappede San Diego, hvor I kan nyde fisk tacos på stranden.

Læs mere: San Francisco: 21 insidertips fra de lokale, fra drags til ulovlig kunst

Find fly til Californien

Find hotel i Californien

11. NOVEMBER

Budget: Vietnam

Ja, der den lange flyvetur at betale for, men alligevel er Vietnam en overkommelig destination at opholde dig i. Middage til 10 kroner, strandvillaer til mindre end 300 kr per nat, og en forførende kultur, I kan udforske helt gratis. Tilbring et par dage i energiske Ho Chi Minh City og gå ikke glip Hoi An, en UNESCO-erklæret havneby, der er usædvanlig smu. Det er også hjemsted for Miss Ly’s, den slags restaurant I vil fortælle jeres børn (lidt for meget) om, når I altså har fået dem.

Læs mere: Top 10 Asien-eventyr på budget!

Find fly til Vietnam

Find hotel i Vietnam

Luksus: Australien

Australien er virkelig sommervarm i november, så her får du en ret ideel varm bryllupsrejse. Første stop er Sydney, med sin smukke havn og ikoniske operahus. Se det hele fra toppen af ​​Harbour Bridge med BridgeClimb, før I tager mod nord til Queensland og det legendariske Great Barrier Reef. Tag en sejltur rundt om Whitsundays for superb snorkling og dykning.

Mere Australien: Australiens magiske Gold Coast

Find fly til Australien

Find hotel i Australien

12. DECEMBER

Budget: London

London er allermest storby-romantisk i tiden op til jul, når gåture i parken sluttes af med åben ild og gløgg i gamle pubber. Book jer ind på The Arch, og du vil være indenfor indkøbspose-svingende afstand af Oxford Street – og dens julelys. Gå ikke glip af en tur til Tower Bridge, for at se det nye glasgulv, og op i Shard, for at nyde ekspansiv udsigt over byen. Kys foran verdenskunst på Tate Modern.

Læs mere: Mad med udsigt: De 6 bedste skyskraber-restauranter i London

Find fly til London

Find hotel i London

Luksus: Sydafrika

December er sommer højsæson i Sydafrika, så flyv til Kapstaden hvis I er til strande, besøg vingårde og hike op ad Taffelbjerget. Tjek Boulders Beach for at se pingviner inden turen går nordpå til (malaria-fri) Madikwe Hills, her kan du se løver, zebra og giraf.

Find fly til Sydafrika

Find hotel i Sydafrika

Byen Kapstaden omkring Taffelbjerget

Få mere rejseinspiration:

10 drømmerejser med eventyr for livet – billigere end du tror

10 rejser tæt på – der føles som om du er langt væk hjemmefra

Prøv en anderledes smut tur med uventede romantiske twists

Opdateret januar 2017. Priser er indhentet indenfor de seneste 15 døgn. Priserne er vejledende og tilbuddene kan være i begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.