nyheder inspiration 10 hemmelige paradis øer

Alle artikler

10 hemmelige paradis øer

Har du allerede besøgt de mest populære destinationer og drømmer i stedet om at opdage noget helt nyt og eksotisk? Drøm dig væk til en af ​​disse fantastiske øer! Skyscanner har lavet en liste over 10 paradisiske øer, som du sikkert ikke har hørt om tidligere, bare se her ...

1. Saint Vincent og Grenadinerne / via Kingstown

Saint Vincent og Grenadinerne er et overset og meget roligt hjørne af Caribien. De 10 vigtigste øer byder, som de omkringliggende øer, på vulkaner, vandfald, smukke strande og meget mere. På St. Vincent, den største ø, må du ikke gå glip af at svømme i Owia Salt Pond, ofte beskrevet som en slags open-air akvarium med sine farverige fisk og koralrev. For dem, der bliver trætte af at plaske rundt, anbefaler vi et besøg i hovedstaden, Kingstown, hvor du vil finde et intenst gadeliv og pastelfarvede huse. Til seværdighederne hører blandt andet den botaniske have og katedralen Saint Mary.

Mere Caribien: 7 must-see’s and do’s på Jamaica

Saint Vincent og Grenadinerne

2. Vanuatu / via Port Vila

Denne gruppe af øer i det sydlige Stillehav består af i alt 83 øer, og har omkring 250.000 indbyggere. Øerne er dækket med skov og tæt vegetation, og ikke mindst vulkaner. Yasur vulkanen på øen Tanna siges at være en af ​​verdens mest aktive, og er let tilgængelig – helt klart en meget cool oplevelse. Du kan køre i bil helt tæt hertil – så tæt 150 meter fra toppen, hvor du kan se lige ned i selve krateret.

Læs mere: 10 drømmerejser med eventyr for livet – billigere end du tror

3. Cook øerne / via Rarotonga

Cook-øerne er nok de mindst hemmelige øer på vores liste. Øgruppen består af 15 øer, Rarotonga er den største, og også hjemsted for hovedstaden Avarua. Ligesom de fleste andre sydhavsøer byder Cook-øerne på de hvideste sandstrande med svajende palmer, turkisblåt vand og en skyfri himmel. Perfekt til bryllupsrejsen?

Tid til romantik: Bryllupsrejser året rundt: destinationer efter rejsemåned og prisniveau

4. Dominica

Dominica har ingen gigantiske hoteller, og har været forholdsvis hemmelighed i forhold til nærliggende øer som Barbados og St. Lucia. Øen har ikke kun smukke strande at prale af, men også Caribiens vildeste landskaber. Dominica er et sandt paradis for dem, der ønsker at opleve naturen for alvor, for eksempel ved at gå på Waitukubuli National Trail. Sporet, som er 185 km langt, slynger sig over øen og tager dig forbi varme kilder, eventyr-lignende Smaragd sø, og National Park Morne Diablotin. Capital Rosseau har også sin egen charme, og er absolut et besøg værd.

Læs mere: Top 7 dyre- og naturdestinationer

5. Comorerne (via Mombasa, Kenya, herfra skib)

Forbundsrepublikken Comorerne er et lille paradis på Afrikas østkyst. Selvom landet er meget lille, kun 2170 kvadratkilometer, har det har en stor kulturel mangfoldighed; Dette giver dig mulighed for både at møde personer, der taler arabisk, fransk og comorisk. Se delfinerne svømme langs kysten ved Hahayas eller, hvis du er heldig, en kæmpe skildpadde lægge æg på strandene i Moheli.

Læs mere: 7 hemmelige lande venter på dig

6. Salomon-øerne / via Honiara

Lige ved siden af ​​Papua Ny Guinea, ligger Salomonøerne med sine cirka 500.000 indbyggere fordelt på de mange øer. De, der kommer her, vil være i stand til at nyde et sandt paradis med alt hvad det indebærer. Benyt lejligheden til ø-hopping og forsøge at besøge så mange af de 1000 øer som muligt. Salomon-øerne er også en fantastisk destination for dem, der elsker at dykke, udforsk Marovo – verdens største saltvands lagune.

Flere øer: 8 thailandske øer du bare må besøge

7. Sao Tome og Principe

Den anden mindste stat i Afrika ligger kun 250 km nordvest for Gabons kyst. Sao Tome og Principe blev selvstændigt i 1974 fra Portugal, men de portugiska påvirkninger er stadig meget tydelig. Farverige landsbyer med museer og gallerier, god mad og en overflod af dyreliv, er blot nogle af de ting, som de ti smukke øer har at tilbyde.

Også tæt på Afrika: Oplev Kap Verde: sol, hvidt sand og billedskøn natur

8. Tuvalu / via Funafuti

Med omkring 2000 besøgende om året ligger Tuvalu højt på listen over de mindst besøgte lande i verden. Alligevel byder ø-nationen på masser af aktiviteter, såsom vandsport og traditionel dans. De venlige indbyggere bidrager til en helt speciel atmosfære, og der er absolut ikke plads til stress. Dette står i pudsig kontrast til det faktum, at Tuvalu er truet af en stigende vandstand, og forskere har anslået, at øen i den nærmeste fremtid vil være helt under vand. Skynd dig hertil!

Læs mere: Bucketlist: 10 steder du skal besøge før du dør

9. St. Kitts og Nevis

St. Kitts og Nevis er en favorit blandt krydstogtskibe, men disse to øer er mere end en enkelt dags besøg værd. St. Kitts er den største ø, og her vil du finde hyggelige barer i den farverige bar gade "The Strip", mens Nevis er langt mere fredelig. På St. Kitts østkyst, skal du tage på besøg i Frigate Bay, hvor du vil finde smukke strande, frodige regnskove, og sidst, men ikke mindst, det gamle militære anlæg Brimstone Hill anerkendt som verdens kulturarv af UNESCO. På Nevis finder du flere små og næsten øde paradis strande.

Læs mere: Verdens 12 smukkeste paradis strande

10. Palau / via Koror

Lige ved siden af ​​Mikronesien ligger magiske Palau, der består af flere øer med over 300 øer. Besøg drømmende vandfald, snorkl dig vej gennem den farverige undersøiske verden, og find din indre eventyrer ved kajakroning. Velkommen til paradis!

Palau

Læs mere:

15 tips til hvordan du overlever den lange flyvetur

12 af verdens billigste feriedestinationer i 2016

Verdens 10 mest spektakulære vandfald

Priser er indhentet indenfor de seneste to døgn. Priserne er vejledende og tilbuddene kan være i begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.