nyheder hoteller 10 overraskende billige hoteller i London

Alle artikler

10 overraskende billige hoteller i London

10 hoteller i London, med værelser fra £ 29 / 280 kr* per nat: det er tid til at smutte afsted på storbyferie til London.

Du kan godt finde et billigt hotel i London – hvis du ved hvor de er. Der er naturligvis ikke spapools og vild luksus: dette er hoteller der egner sig mere til pitstops fra Londons myldrende liv. Skyscanner har været rundt med lommelygten og notesblokken, og har fundet 10 gode bud på billige overnatninger i London – så har du flere penge til alt det byen har at byde på.

*Priser er indhentet februar 2016.

Find fly til London

**1. easyHotel, Værelser fra £ 29/280 kr***

Old Street, London Victoria, Paddington, South Kensington, Heathrow og Earls Court Obs. visse værelser har ikke vinduer

easyHotel driver et ‘Ingen dikkedarer’ hotel (ligesom deres flyrejser), og hotellet tilbyder de helt basale ting, med værelser fra £ 29 per nat. Med det basale mener vi en (god) seng, et par knager, brusebad, håndvask og toilet. De fleste værelser har tv, men der skal betales et lille beløb for at se med. Her er ingen sofaer eller lænestole, men værelserne er funktionelle, rene og komfortable, og easyHotel har hoteller flere centrale steder i London. Nogle af værelserne har ikke vindue, så hvis det har betydning for dig, så husk at bemærke hvad der står angivet ved værelset, når du booker. Adresser: Old Street, London Victoria, Paddington, South Kensington, Heathrow og Earls Court.

**2. London House Hotel, Bayswater, Værelser fra £ 59/560 kr***

Dette nyligt renoverede London House Hotel ligger tæt på London lækkerier som Hyde Park, Notting Hill og Kensington Gardens, og alle værelser har fuld aircondition, mini køleskab og fladskærms-tv. Morgenmadsbuffet betales der ekstra beløb for. Adresse: 81 Kensington Gardens Square Bayswater London W2 4DJ. Nærmeste tube: Bayswater / Queensway.

Læs mere: Mad med udsigt: De 6 bedste skyskraber restauranter i London

**3. Tune Hotel, Paddington, Værelser fra £ 50/482 kr***

Tune Hotel er stedet for dem vil være i det centrale London til budgetpris. Tune Hotel ligger tæt på attraktioner som London Zoo, Hyde Park, Edgware Road, Oxford Street, og Portobello Road Market, og tilbyder enkel men effektiv service, lige i hjertet af Paddington. Tune hotels værelser byder faktisk på fem-stjernede Hypnos senge og powershowers. Ikke dårligt til budgetpris! Adresse: 41-47 Praed Street, London W21NR. Nærmeste tube: Paddington / Edgware Road.

**4. Cherry Court Hotel, Victoria, Værelser fra £ 70/675 kr***

Hvis du søger efter et hjem uden at være hjemme, a home away from home, under dit ophold i London, så finder du det her hos Cherry Court Hotel. Cherry Court ligger et stenkast fra Victoria Station, og er et renoveret 5-etagers londonsk ‘rækkehus’. Hotellet drives af et lille team, der hygger om dig, og hurtigt får dig til at føle dig hjemme. Alle værelser inkluderer morgenmad og gratis Wi-Fi. Adresse: 23 Hugh Street, London SW1V 1QJ. Nærmeste tube: Victoria.

**5. Chiswick Court Hotel, Chiswick, Værelser fra £ 40/386 kr***

Chiswick Court Hotel ligger i et roligt beboelsesområde i i London West, og er tæt på grønne Richmond, den imponerede royale botaniske have Kew Gardens, Kensington’s fashion high streets – og med det centrale London indenfor allernærmeste rækkevidde. Morgenmad er inkluderet – og gratis parkering. Adresse: 39 Bath Road, Chiswick, London W4 1L. Nærmeste tube: Turnham Green.

Læs mere: 10 magiske steder i Storbritannien

**6. Viking Hotel, Stratford, Værelser fra £ 42/405 kr***

Viking Hotel ligger i Stratford i East End, og tilbyder rolige omgivelser. Samtidigt er Viking Hotel tæt på masser af pubs og barer, og her er direkte forbindelser til det centrale London. Hipster-kvarterne Shoreditch, Fish Island og Hackney er tæt på Stratford. Og selvfølgelig er verdensklasse shopping mulighederne i det nærliggende Westfield Stratford indkøbscenter en bonus. Adresse: 162 Romford Road, London E15 4LD. Nærmeste tube: Stratford

*7. Pickwick Hall Hostel, Bloomsbury, Fra £ 20/193 kr per person**

Pickwick Hall er ikke et hostel som de andre: Kun ti minutters gang fra West End, Soho, Covent Garden og China Town, finder du Pickwick Hall Hostel på en stille gade af georgianske huse. Stedet har værelser der både egner sig til udlejning per seng, og per værelse (til par eller familier). I betaler derfor per person. Pickwick Hall ejes og ledes af ægteparret Patrick og Clara Hancock, der udover hotellet arbejder med internationale studentcommunities og kunst. De gør alt for at du føler dig velkommen – og hostelkort/vandrekort er ikke nødvendigt her. Stedets placering betyder at du er tæt på alt i London’s travle city, men her er ro om natten. Morgenmad inkluderet. Adresse: 7 Bedford Place, London WC1B 5JE. Nærmeste tube: Holborn / Russell Square.

Læs mere: Oi! London: 10 musik hotspots

**8. Ridgemount Hotel, Bloomsbury, Værelser fra £ 57/550 kr***

Ridgemount Hotel har været familieejet i sidste 45 år, og ejes af Hertugen af ​​Bedford. Ridgemount Hotel er et georgiansk byhus hotel i hjertet af West End. Alle værelsespriser inkluderer English Breakfast, gratis Wi-fi, stedet byder også på en hyggelig lounge – og adgang til hotellets rolige byhave. Du kan også få Laundry Service, og få vasket dit tøj, op til 4 kg, for £5. Ridgemount ligger tæt ved Museum of London, shopping i Oxford Street, og med Soho indenfor gåafstand. Morgenmad inkluderet. Adresse: 67 Gower Street, London WC1E 6HJ. Nærmeste tube: Goodge Street.

9. Alexander House Hotel, Victoria, Værelser fra £ 50/482 kr

Lige rundt om hjørnet fra Victoria station finder du Alexander House Hotel, der kan tilbyde et varmt og venligt hotelmiljø. Luksusindretning er her ikke tale om, men her er seng og bad, og placeringen er perfekt – Alexander House Hotel er et godt sted at opleve kosmopolitiske Victoria og elegante Pimlico på uden at sprænge banken. Nærheden til Victoria betyder nærhed til alle forbindelser til hele London. Morgenmad inkluderet. Adresse: 32 Hugh Street, Victoria, London SW1V 1RP. Nærmeste tube: Victoria.

*10. Yotel, Gatwick/ Heathrow, Fra 32 £/309 kr pr. person i 4 timer**

Hvis du flyver ind eller ud af London, og har en tidlig eller sen flyvning, så tilbyder Yotel lufthavns indkvartering. Her sover du i pods, dvs. kupé lignende små kuber, der er en billig og quirky mulighed for rejsende til at få lidt ro. Yotel er inspireret af japanske kapsel hoteller, og tilbyder meget kompakte, men veldesignede oaser fra det travle lufthavns miljø. Værelserne kan lejes for en nat, eller for fire-timers perioder, hvilket gør det perfekt til et hurtigt brusebad, en lur eller til at gå online og få ordnet noget arbejde eller planlægning, mens du venter på en flyvning. Obs: Gratis, kaffe, te, varm chokolade og flaskevand fås i receptionen, kaldet Mission Control. Adresser: London Gatwick og London Heathrow.

Find fly til London

Mere inspiration:

10 perfekte steder til din storbyferie i Europa

Hvor skal du hen på ferie i marts? Bedste storbyferier, strande og events

Hvor skal du hen på ferie i april? Bedste storbyferier, strande og events

Priser er indhentet indenfor de seneste to døgn. Priserne er vejledende og tilbuddene kan være i begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.