nyheder Find billige flybilletter til indenrigs lufthavne 2019

Alle artikler

Find billige flybilletter til indenrigs lufthavne 2019

Find billige flybilletter til indenrigs lufthavne. Kom rundt i Danmark hurtigt, og se dit hjemland fra oven imens. Det er et smukt syn. Danmark har masser af dejlig natur og spændende byer at udforske. Find billige flybilletter til indenrigs destinationer her, og få tips til hvad du kan se og opleve:

Danmark venter. Fra Skagen til Sønderborg, fra Bornholm sol til Vesterhavets sus. Find billige flybilletter til indenrigs fly, og udforsk Danmark.

1. København

Kongestatue, Amalienborg slotsplads. Find billige flybilletter til indenrigs fly.

Find billige flybilletter til indenrigs lufthavne. Inkl. hovedstaden! København bliver år efter år kåret i udenlandske magasiner som en god turistby, og det er med god grund. Dyk ned i vores allesammens historie på Nationalmuseet, eller i ruinerne under Christiansborg. Shop i København K, og find unika butikker på Nørrebro og Vesterbro. Nyd lækker mad på dejlige restauranter, besøg Torvehallerne for dugfriske madvarer og lækkerier. Det Kongelige Teater, de små teatre som Får 302, musik, udstillinger, og bare livet i København med Nyhavn og de fine kanaler er værd at udforske. Vil du have insidertips til din hovedstad? Læs med her: Alternativ guide til København.

Find billige flybilletter til København

2. Billund

Legoland, Borge og skibe af lego.Find billige flybilletter til indenrigs fly.

I Billund kommer man ikke udenom Legoland. Og hvorfor skulle man også det? Med billige flybilletter til indenrigs destinationer kan du udforske Jylland. For mange er Billund lufthavn også port til alt det Jylland har at byde på. Og det er ikke så lidt. Læs mere om Jyllands fortræffeligheder her i artiklen: Fantastiske Jylland: Bedste strande, byer, natur og oplevelser.

Find billige flybilletter til Billund

3. Aalborg

Smukt landskab,med siv, klitter, hav og høj himmel. Find billige flybilletter til indenrigs fly.

Aalborg overrasker ofte dem der besøger byen første gang. Byens charmerende hjerte omkring den smukke Budolfi kirke, med alle de små gågade-stræder blandt bindingsværkshuse, i stedet for én stor gågade. I Aalborg kan du besøge Tivoli, Zoo, Aalborg tårnet, eller tage en tur langs den smukke Limfjord. Du kan også besøge det nyere ‘Kunsten’, Aalborg Museum of Modern Art, der viser banebrydende kunst. Samtidigt er Aalborg ‘indgangsdør’ til smukke Vendsyssel, med sin høje himmel, sine utrolige strande, og viltre natur. Der går direkte tog fra Aalborg til Skagen, der byder på verdenskunst af de berømte Skagensmalere. Find billige flybilletter til indenrigs fly, og se Grenen strække sig, på en klar dag. Læs om oplevelser i Aalborg: 10 ting du kan opleve i Aalborg.

Find billige flybilletter til Aalborg

4. Aarhus

Vadestedet i Aarhus, ved åen. Cafeer, mennesker, sommerstemning. Find billige flybilletter til indenrigs fly.

I Aarhus kombineres mange af de ting danskere elsker, når vi er på rejse. Hygge, god mad, shopping, og fine kulturoplevelser, fx på Aros Kunstmuseet. Du kan også besøge den berømte Gamle By, der i dag ikke blot har gamle idylliske huse, men også en hel sektion med 70’er huse. Forvent en del orange og brunt! Et besøg på det nye Moesgaard Museum anbefales. Museet ligger smukt i bøgeskoven tæt på vandet, og den nye arkitektur er virkelig enestående. Moesgaards udstillinger er utroligt populære, og er spændende og alt andet end støvede. Find billige flybilletter til indenrigs fly, og udforsk Aarhus. Læs mere om oplevelser i Aarhus: Top 10 oplevelser i Aarhus. 

Find billige flybilletter til Aarhus

5. Rønne

Opalsøen. Blå sø midt i granitbrud, Bornholm. Find billige flybilletter til indenrigs fly.

Rønne er Bornholms hovedby, og denne fine solskinsø er en stor favorit for mange danskere, året rundt. Om sommeren er Bornholm perfekt til at nyde friske fiske- og skaldyrsretter på øens havne, fx i Gudhjem. Du kan prøvesmage specialiteter fra de mange bornholmske småbrug og mikrobryggerier. Året rundt kan du nye de lange sandstrande med det hvide timeglas-sand, og du kan besøge Opalsøen (foto), et gammelt granitbrud. Du kan også besøge den borglignende Hammershus, silderøgerier, glaspustere og meget mere. Bornholm er en ø for livsnydere. Find billige indenrigs flybilletter til indenrigs fly. Vi tæller skam Bornholm med! 🙂

Find billige flybilletter til Rønne

6. Sønderborg

Rytterske på indianerhest. Find billige flybilletter til indenrigs fly.

Sønderborg – så tænker man på ringridning. Og Sønderborg er også vært for Nordens største ringriderfest hvert år. Der afholdes flere ringridninger året igennem, oftest med temaer. Det er flot, festligt, og hyggeligt. Sønderborg ligger fint placeret, og har en dejlig havnefront, der er helt perfekt at hygge sig på om sommeren. Samtidigt kan du opleve Sønderborg Slot, og byen giver også let adgang til gode strande og spændende udflugter. Hér er du tæt på Tyskland, Als, og den unikke Tøndermarsken. Sønderborg er vært for en masse events sommeren igennem, særligt kendt er som nævnt ringridnings-turneringer. Hver turnering betyder heldigvis også ofte byfest, med spisning, musik og andre aktiviteter udover ridningen. Du kan fråse i sønderjyske delikatesser, og du kan finde sønderjysk kaffebord på mange cafeer. Se program for ringridning her.

Find billige flybilletter til Sønderborg

7. Esbjerg

Cykel parkeret ved det brusende Vesterhav. To bænke. Find billige flybilletter til indenrigs fly.

Find billige flybilletter til indenrigs fly, og oplev det store sus! I Esbjerg kan du godt glemme alt om hyggelige Øresund, eller små lune danske bugte. Her venter Vesterhavet, med riv og sus, og storhed! Området omkring Esbjerg er kendt for sin helt enestående natur. Et besøg i Nationalpark Vadehavet er en stor oplevelse. De fleste overraskes over at lille Danmark har SÅ usædvanlig natur. Ved kysten finder du ‘Mennesket Ved Havet’, det kendte monument med fire 9 m høje menneskeskulpturer, der stirrer ud over havet. Du kan også besøge Esbjerg Kunstmuseum, øen Langli (hvor sæler holder til), eller lægge vejen forbi Fiskeri- og søfartsmuseet. Er vejen til det, er det dejligt at have cykel med, eller leje en.

Find billige flybilletter til Esbjerg

8. Karup Midtjyllands lufthavn

Mor og barn i den store, dybe jyske skov. Find billige flybilletter til indenrigs fly.

Med en landing i Midtjyllands lufthavn i Karup, er du, ja lige midt i Jylland. Det betyder, at du har let adgang til større byer som Viborg, Skive, Struer, og Silkeborg. Du er også midt i den smukke danske natur. Naturoplevelser indenfor udflugtsafstand inkluderer fine kystområder ved fjordene omkring Skive, og skove og søer i Silkeborg. Du kan også vandre på Hjerl Hede. Midtjyllands lufthavn er naturligvis også bindeled til Aarhus, Holstebro og Herning. I sidstnævnte finder du Boxen, den kendte multiflex hal, der byder på store koncerter, og store sportsbegivenheder. Lady Gaga, Paul McCartney og Metallica har fx spillet her, og her er afholdt både VM og EM i kvinde- og herrehåndbold.

Find billige flybilletter til Midtjyllands lufthavn Karup
Kort