nyheder De 10 mest trendy hoteller i Berlin

Alle artikler

De 10 mest trendy hoteller i Berlin

Fra ultramoderne til klassisk chic: Bo på et af disse fantastiske hoteller og nyd et værelse med mere end god udsigt!

Download vores app

Leder du efter hotel i Berlin, der er supertrendy?

Ligemeget om du er til luksus-senge eller hængekøjer, så har Berlin mange muligheder klar til dig. Bo på et af disse heftige hoteller næste gang du besøger Berlin, og du er garanteret et minde for livet!

Find billige flybilletter til Berlin

1. Arte Luise Kunsthotel

Arte Luise Kunsthotel har 50 rum og hvert eneste rum er sit eget kunstværk. Prøv rummet med safari-tema, eller læn dig tilbage og nyd showet i rummet der er inspireret af franske cabarets. I hotel-lobbyen er der fyldt med kunst-installationer og filosofiske citater pryder trapperne. Hvis vejret tillader det, kan du nyde din morgenmad i udendørs-restauranten med udsigt over floden Spree.

2. Hotel Adlon Kempinski

Få en dosis klassisk Hollywood-glamour på Hotel Adlon Kempinski, som er en favorit blandt de rige og berømte, deriblandt Brad Pitt, Barack Obama og Demi Moore. Hotellet ligger lige ved siden af Brandenburg Tor, og du bor dermed lige midt i ja; faktisk alt. Hotellet har spa-suiter der inkluderer en privat finsk sauna og tyrkiske bade-faciliteter, perfekte ting at nyde efter en lang dags kiggeri på byens seværdigheder.

3. [25 Hours Hotel Bikini Berlin](http://www.skyscanner.dk/hotels/hotels/25Hours%20Hotel%20Bikini%20Berlin?id=127809539&sd=2015-02-28&tab=index&q=Berlin%2C+Berlin%2C+Tyskland&na=1&mqd=1&hidx=2&meid=27547053&langid=da&usrplace=DK&ccy=DKK)**

Udforsk din vilde side på 25 Hours Bikini Berlin i et af hotellets heftige "junglerum", som er indrettet med hængekøje til at slappe af i, og som har en helt utrolig udsigt over Berlins berømte Zoo. Du kan faktisk også spionere på dyrene fra hotellets restaurant og "monkeybar". Lej en cykel og rul på eventyr i byen eller slap heeelt af i loungen Wohnzimmer – lyt til musik fra hus-DJ´en.

Læs også: Gratis i Berlin: De 10 bedste tips

4. Nhow Berlin

Nhow i Milano blev en succes med det samme – og Nhow i Berlin følger trop. Hotellet ligger ved floden Spree og er helt perfekt for musik-elskere. Samtlige 300 rum er udrustede med de seneste entertainment-gadgets, men vil du feriere som en ægte rockstjerne vælger du Nhow suiten. Rummet breder sig ud over hele to etager og har privat tagterasse. Tilbring tid i hotellets spa eller smut ned i hotelrestauranten Fabrics, og nyd en søndagsbrunch til live musik.

5. Lux 11

Kan du ikke bestemme dig for om du vil bo i en suite med service – eller en lejlighed hvor du selv er servicen? På Lux 11 tilbyder man begge dele, og ligemeget hvilken du vælger så garanteres du rent, moderne design, højt til loftet og godt med lys. Rummene er fuldt udrustede med Wi-Fi og det hele ligger i det centrale Mitte kvarter, som er det ideelle område for både familier og vennegrupper der besøger Berlin.

6. Schlosshotel Im Grunewald

Bo på Schlosshotel i Grunewald og føl dig som en kongelig allerede fra det øjeblik du ankommer og spadserer gennem hotellets haver, og ind i den palads-lignende bygning. Indretningen er designet af Karl Lagerfeld, og lokker gæster fra hele verden til, de kommer her for at opleve eksklusiv luksus og for at spise på Vivaldi, hotellets femstjernede restaurant. Und dig selv en romantisk weekend her med gourmetmad og udsøgt te.

7. Hotel Q! Berlin

Er geografi eller luksus det vigtigste for dig? At vælge det rette hotel er sjældent helt ligetil, undtagen når det er Hotel Q! Berlin, hvor rummene er minimalistisk og elegante indrettede. Spice din tilværelse op med et besøg i hotelbaren Fox Bar og nyd en cocktail ved kaminen, inden du begiver dig ud i Berlins pulserende natteliv. Planlægger du en rejse i en særlig anledning? Hotel Q! Berlin tilbyder pakke-ophold, der er perfekte for både par og for fødselarer.

8. Propeller Island City Lodge

Er det uhyggelig og skør charme du er ude efter, så er dette centrale sted lige dig. Sov fredfyldt i en rigtig kiste eller reflekter over livet i et rum helt dækket af spejle. Fra spooky til sødt, her kan du vælge mellem virkelig individuelle rum!

9. Grand Hyatt Berlin

Dette luxus hotel med 342 rum er for det meste fuldt booket pga. dets centrale placering på Potsdamer Platz og de prisbelønnede faciliteter. Dette er et populært alternativ for både feriegæster og forretningsrejsende. Nyd de frisklavede tyske retter på hotellets restaurant, eller und dig selv lidt selv-luksus på Club Olympus Spa. Stedet har også parkering og 24 timers service, der gør hotellet til et både bekvemt og chikt sted at bo.

10. Hotel de Rome – Rocco Forte

Der er kun én historisk bygning i det centrale Berlin der har en 20 meter lang pool – og det er Hotel de Rome. Hotellet, som før husede Dresden Bank, er blevet et af de mest eksklusive steder at tilbringe en nat i det centrale Mitte kvarter. Vælg mellem 107 værelser og 30 suiter, alle i samme høje kvalitet. Glem ikke at besøge hotellets Bank Restaurant, hvor kokkene Fulvio Pierangelini og Jörg Behrend har skabt unikke italienske retter, lavet udelukkende på lokale tyske ingredienser. Guten Appetit!

Find billige flybilletter til Berlin

Se flere storby-ferie ideer:

De 10 bedste oplevelser i Wien: Paladser, filmmysterier, kunst og legendarisk café kultur

De 7 bedste ting i eventyrlige Lissabon

Prøv en anderledes smut-tur med uventede twists

Opdateret december 2016. Priser er indhentet indenfor de seneste 15 døgn. Priserne er vejledende og tilbuddene kan være i begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.

Kort